Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
E ***...izgleda da ce svi Englezi proci dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), ali dobijamo novog ... Seba je sada protiv Celsija dokazao da ce biti klasa za koju godinu, i jedva cekam da ga vidim u punoj formi, iskusnijeg i boljeg ... Del Pjero neko ovih par godina odradi kao njegov mentor, i eto nama nove ikone kluba ...Ne znam kako stoje sa parama, mada mislim da trenutno ne mogu da priuste astronomske transfere kao Real ili Siti ... Gradi se novi stadion, i to je iscrpelo dosta novca ...
Riberi bi bio najveca moguca akvizicija, ali isto tako to je ja mislim nemoguca misija, propustili smo priliku pre 2 leta kada su ga i Platini i Zidan savetovali da predje u Juve, dovoljno je bilo poslati cek, medjutim mi smo se odlucili za Tiaga, Almirona, Andradea...Od igraca bih doveo samo desnog beka i desno krilo, na ostalim pozicijama su popunjeni odlicno ...
Riberi bi bio idealan za desno krilo, zamena za Kamoranezija, a mogli bi probati i sa Hoakinom posto nije mator igrac a odlican je ... Mozda bi mu se vratila forma iz Betisa ... Za desnog beka Lam bi bio odlicno resenje, posto je nerealno ocekivati Maikona, Bosingvu, Alvesa ili Ramosa ... Ebue, De Silvestri, Migel i Ivanovic bi isto tako bili mnogo bolja resenja od Grigere ...
Idealno za sledecu sezonu bi bilo: Bufon - Lam, Kjelini, Krisito, De Celje - RIberi, Markizio, Sisoko, Djovinko - Del Pjero, Amauri.
, po meni je bolji bek Molinaro, jeste da ga **** centarsut, ali on je ja mislim najjaci defanzivni bek u Italiji, strasno je brz, a u prosloj utakmici je imao dobar centarsut...
Rezerve: Maninger - Grigera, Melberg, Ariaudo, Molinaro - Kamoranezi, Tiago, Poulsen, Braco Salihamidzic (ili Nedved ako ostane jos godinu) - Trezege, Jakvinta.
Ovog najbolje prodati i ako je moguce uzeti koje milionce..Dobro, te su price vise na nivou rekla-kazala, nikad to zvanicno nije potvrdjeno od strane kluba ... Tiago je donekle opravdao novac, Almiron je velik promasaj, a Andrade je imao one dve povrede ligamenata ... Mozda bi Andrade bio odlican u odbrani, ali nikad necemo saznati ... Kad je doveden bio je odlicna kupovina, ko je mogao da predvidi povrede ...Riberi bi bio najveca moguca akvizicija, ali isto tako to je ja mislim nemoguca misija, propustili smo priliku pre 2 leta kada su ga i Platini i Zidan savetovali da predje u Juve, dovoljno je bilo poslati cek, medjutim mi smo se odlucili za Tiaga, Almirona, Andradea...
Tako je bila prica i za Kanavara kad je dosao u zamenu za Karinija, a Fabio je nakon toga postao najbolji igrac na svetu ... Nikad se ne zna, Hoakin ima ogroman kvalitet, i mozda bi eksplodirao u Juveu (ili bilo kom drugom klubu, samo da promeni sredinu), i ako se ne nadje neko bolje resenje, sto da se ne proba sa njim ...Ma kakav Hoakin, nemamo mi vremena za probe, on je gotova prica...
Pa i ne bi duvalo ako bi imali veliku pomoc Sisoka ... Ni De Celje nije los u defanzivi ... Bolji je u defanzivi nego Molinaro u ofanzivi, a ima dosta mesta za napredak, dok kod Molinara i nema nesto ...Kako bi duvalo po levoj strani, po meni je bolji bek Molinaro, jeste da ga **** centarsut, ali on je ja mislim najjaci defanzivni bek u Italiji, strasno je brz, a u prosloj utakmici je imao dobar centarsut...
![]()
Djovinku savrseno lezi leva strana, da sa nje ulazi u sredinu (kao sto je asistiarao Jakvinti sada, i napravio nekoliko odlicnih sansi) ... Ne mora on imati udela u defanzivi ,nema ga ni Mesi koji tu igra sa Alvesom (a on nije neki fantastican defanzivac) pa opet Barsa nema nekih problema ...Giovinco ne treba da igra po levoj strani, sto je i sam rekao, puno ga zamaraju defanzivni zadaci, zbog ovakvih igraca se menja formacija....
Nisam zabpravio Legrotaljea, ali forma mu opada i bolje je dati sansu mladom Ariadu da uci i igra uz Kjelinija, nego slepati Legrotaljea od 30 i kusur godina ...Zaboravio si Nicu L...Ovog najbolje prodati i ako je moguce uzeti koje milionce..
Seba i Del Pjero ne mogu da igraju zajedno ako su obojca organizatori napada, mnogo je bolje da Seba deluje iz drugog plana, da upada sa krila ... Nema jos uvek iskusta i snage da se non-stop bori sa jakim stoperima i defanzivnim veznjacima ... Sada je bolje da ide na protivnickog beka, i odatle napada gol ...Ja sam i dalje zagovarac 4-3-2-1 ili 4-3-1-2 formacije... dakle bez krila, slicno kao AC pre calciopolia.... Seba i Ale iza spica, ili Seba iza spiceva...
Dobro, te su price vise na nivou rekla-kazala, nikad to zvanicno nije potvrdjeno od strane kluba ... Tiago je donekle opravdao novac, Almiron je velik promasaj, a Andrade je imao one dve povrede ligamenata ... Mozda bi Andrade bio odlican u odbrani, ali nikad necemo saznati ... Kad je doveden bio je odlicna kupovina, ko je mogao da predvidi povrede ...
Tako je bila prica i za Kanavara kad je dosao u zamenu za Karinija, a Fabio je nakon toga postao najbolji igrac na svetu ... Nikad se ne zna, Hoakin ima ogroman kvalitet, i mozda bi eksplodirao u Juveu (ili bilo kom drugom klubu, samo da promeni sredinu), i ako se ne nadje neko bolje resenje, sto da se ne proba sa njim ...
Pa i ne bi duvalo ako bi imali veliku pomoc Sisoka ... Ni De Celje nije los u defanzivi ... Bolji je u defanzivi nego Molinaro u ofanzivi, a ima dosta mesta za napredak, dok kod Molinara i nema nesto ...
. De Celje ima potencijala, ali treba da ojaca, Moliaru da daju da vezba da gadja kantu u 16-ercu i eto nam igraca koji je bolji od Zambrotte...Djovinku savrseno lezi leva strana, da sa nje ulazi u sredinu (kao sto je asistiarao Jakvinti sada, i napravio nekoliko odlicnih sansi) ... Ne mora on imati udela u defanzivi ,nema ga ni Mesi koji tu igra sa Alvesom (a on nije neki fantastican defanzivac) pa opet Barsa nema nekih problema ...
Kamoranezi bi kao rezerva mogao da pruzi odlicne partije, da igra 30% utakmica u sezoni, i ne treba ga prodavati posto se ne moze dobiti velika para za njega, a moze jos par sezona da posluzi na nekom solidnom nivou ... Markionia sam zaboravio, a on je odlican kao zamena na krilu ...
A jebi.ga, ko reskira profitira, sto bi reko Del Boj ...I Real je rizikovao sa Ronaldom posle onih povreda ligamenata, pa se Ronaldo natrpovao golova u belom dresu ...Andradeova kupovina je bila rizicna zato sto se tek oporavio od povrede kolena, on je do 2004-5 bio jedan od najboljih na svetu, ali posle toga je dosla povreda, koja se kod nas reaktivirala...
I Hoakin je do skora bio standardan u Spaniji, sad je tamo paklena konkurencija ... Hoakin je svojevermneo isto bio svetska klasa, ponajbolje desno krilo na svetu, uvek medju najboljim asistentima lige, a i neme preko 30 godina, pa da sad nesto rizikujemo ... I u Valensiji je on pruzao vrlo dobre partije, tako da bi mogao da bude odlicna kupovina ... Danas imas mnogo manje klasicnih krila, a Juve je vecito igrao sa njima ...Druga stvar je Kanavaro koji je bio standardni reprezentativni stoper, i jedan od najboljih stoper na svetu dok je bio u Parmi, Hoakin je iskazao talenat i imao je svoje momente, ali to je sve bilo kratkog daha, ne bi nam puno pomogao...
Jos Molinaro mora krompira da guli da bi dostigao Zambrotin nivo ... U stvari nemoguce je da ga dostigne ... U stvari nemoguce je, Zambrota je igrao i kao krilo i kao bek, i levo i desno, pouzdan u odbrani, fantastican centarsut, odlicna tehnik, i solidan dribler ... Savrsen bek ...Ja sam nekako postao Molinarov fan u poslednje vreme.... De Celje ima potencijala, ali treba da ojaca, Moliaru da daju da vezba da gadja kantu u 16-ercu i eto nam igraca koji je bolji od Zambrotte...
![]()
Pa i ne mora da je pokriva, ima igraca koji ce da trce za njega ... Markizio ili Sisoko mogu odlicno da pokriju tu stranu ... Mislim da taj trident ne bi funkcionisao kod nas, Del Pjero tesko moze da igra po strani napada, a takav sistem zahteva dosta trcanja i snage, a DEl Pjero vise nije u cvetu mladosti ...Da, pozicija kao sto je ima Messi, ali to nije ista formacija, Sebi lezi leva strana, ali kao levi poluspic, a ne da pokriva levu stranu kao sto to radi Nedved, dakle neka formacija sa tridentom u napadu.....
I ja imam takav utisak, ali mislim da kao rezerva moze da nam posluzi jos dve sezone najvise ...Da, ali on je izgubio zar za igrom, i stalno je povredjen, on je sjajno desno krilo, ali u poslednje vreme je totalno nezinteresovan za igrom, pravi neke nepotrebne i glupe faulove, i ne trudi se vise, Markioni mi se ne svidja, i ako probije retko kada uputi dobar centarsut, ali neka ga kao rezerva...
A jebi.ga, ko reskira profitira, sto bi reko Del Boj ...I Real je rizikovao sa Ronaldom posle onih povreda ligamenata, pa se Ronaldo natrpovao golova u belom dresu ...
Hoakin je do skora bio standardan u Spaniji, sad je tamo paklena konkurencija ... Hoakin je svojevermneo isto bio svetska klasa, ponajbolje desno krilo na svetu, uvek medju najboljim asistentima lige, a i neme preko 30 godina, pa da sad nesto rizikujemo ... I u Valensiji je on pruzao vrlo dobre partije, tako da bi mogao da bude odlicna kupovina ... Danas imas mnogo manje klasicnih krila, a Juve je vecito igrao sa njima ...
Bez obzira na to sjajno prvenstvo, ipak su to dve najteye povrede u fudbalu, i to u kratkom vremenskom intervalu ... Za seriju B i mozes da rizikujes, jer ekipe koje su medju prvih 6-7 u seriji A ce se prosetati kroz seriju b, sa prosecnim igracima ... Prevelika je razlika izmedju te dve lige ...Ronaldo je iza sebe imao sjajno svetsko prvenstvo, a Real je Real i moze mu se da riskira, ako se ne pokaze, kupice sledeceg, mi nisamo Real, i Serie B nam je odnela ogromnu svotu novca, nismo mogli da rizikujemo, pothitno nam je trebao stoper...
Naravno da je bolje, ali kog sampiona da dovedes a da je realna opcija? Riberi deluje kao najrealnija, a Hoakin iskljucivo kao njegova alternativa, jer ne vidim neko klasno desno krilo u Evropi a da mozemo da ga dovedemo ... Ne verujem da ce Venger pustiti Volkota, a Svajnstajger je drasticno pao u formi (iako ni sa njim ne bi bilo lose probati) ...Bolje iskesirati pare za sampiona koji ce doneti razliku, nego ponovo rizikovati... Igrao je od Capelove ere, kod Lippija nije bilo preterano igre sa klasicnim krilima, pa smo opet imali uspeh...
Pa i jeste malo pao, s obzirom kako je igrao prethodnih godina ... Ove godine glavni veznjaci su Riberi i Ze Roberto (preporodjen) ...@Walken Svajnstajger pao u formi?! Vidjecemo protiv Barse![]()
Pa od svih ekipa, najvise za njih i Viljareal navijam
E rekoh ti ja skoro da je Mauro sjajan da bude rezerva, a on u prvom sledecem mecu tri asistencije ... Prva asistencija je remek delo, a Kjelini je to zacinio fantasticnim golom ... Igrac utakmice je bio, konstanta opasnost po gol Kjeva, i cini mi se da nijednu loptu nije izgubio ... E takav Mauro nam treba, i ko zna sta bi bilo da cele sezone nije bio povredjen ..."Ovo nismo mi.Rezultat 3-3 nas je zaboleo, izgubili smo 2 veoma bitna boda. Nekad su timovi kao Chievo dolazili kod nas da prime sto manje golova, a danas su dosli da nas pobede.
Moramo nesto uraditi, Juventus nije navikao na ovakvo nesto" - Mauro Camoranesi, ovom izjavom covek je sve rekao...
Mellebrg ocajan bio juce, i nikako nam ne sme biti prvi izbor ... Kao rezerva je solidan, i nek odigra 4-5 meceva u sezoni ... Ko ce docekati da se vrati Krisito ...A na goal.com ima sjajna debata od Carla Carganesea "Juventus nece nista osvojiti dok su mu u odbrani Mellberg, Grigera i Molinaro"
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...tus-will-never-win-anything-with-mellberg-mol