Juventus

Lepo je bilo videti Juve u LS posle dve godine, i steta sto smo ranije ispali ... Meni je cetvrt-finale bilo odlicno i najrealniji domet, ali nema veze ... Mada ima za cim da zalimo ...

Ovo je jedna od maleroznijih sezona od kad pratim Juve, ali herojski se drze, igrali su na tri fronta sve do sada ... Sad ostaje kup, i nastavak jurnjave za Interom, a posto je i Inter ispao bice djavolski tesko stici ih ...

Povreda Sisoka je samo slag na tortu sto se tice povreda ... Nije svejedno kad ti se glavni igrac ekipe povredi pred odlucujuci mec sezone ... Povreda Nedveda je samo potvrdila da smo izuzetno malerozni ... Prosle sezone su nas sudije sakatile, a ove povrede (sad delujem ko neka placipichka, ali jebi.ga tako je :D), i nadam se da cemo biti citavi sledece godine pa da vidim stvaran maksimum ovoga tima ...

Sledece sezone gubimo jedan od simbola kluba (Pavela :(), ali dobijamo novog ... Seba je sada protiv Celsija dokazao da ce biti klasa za koju godinu, i jedva cekam da ga vidim u punoj formi, iskusnijeg i boljeg ... Del Pjero neko ovih par godina odradi kao njegov mentor, i eto nama nove ikone kluba ...

Bufon, Kjelini, Krisito, De Celje, Djovinko, Markizio, Sisoko i Amauri moraju biti prvotimci sledece godine ... Trezege, Del Pjero i Kamoranezi treba da ostanu, ali treba mnooogo da dobro da igraju i da se trude da bi zasluzili mesto u prvoj ... Grigere i Molinara se podhitno treba resiti (u najgorem slucaju mogu da budu rezervni bekovi), Melberg isto moze da uskoci kao zamena (on i Ariaudo kao zamene stoperima), Markioni i Maninger su isto odlicni kao rezerve, kao i Jakvinta ...

Ne treba puno menjati ekipu - desi bek, desno krilo i napadac svetske klase, i siguran sam da bi ta ekipa bila jedan od favorita za osvajanje LS (naravno da nas zaobidje more maleroznih povreda) ...

Moram pohvaliti i Ranijerija, koji je konacno pokazao muda i krenuo sa tri napadaca, i bilo bi dobro da to cesce radi ... Jos da je ubacio Djovinka umesto Nedveda bili bi znatno opasniji ... Braco se izgubio trazeci svoju poziciju na terenu ...

Sve u svemu, nadam se da ce sledece sezone fortuna biti na nasoj strani, a ne preko puta :D ...

Poslednja izmena:
Po meni ova formacija, 4-3-3 ili 4-3-2-1, uzeti u obzir igrace koje posedujemo, je formacija sa kojom bi imali najbolje rezultate... Sredinu da drzi jedan mek kreativac (Tiago) i pored njega 2 razbijaca (Momo i Marchisio, mada oba znaju i sa loptom), ispred njih Seba i DP iza spica, ili samo Seba iza DP i spica(Amauri ili David)...

Molinaro je brz, jak i dosta solidan u defanzivi, problem je taj centarsut, sa druge strane De Ceglie ima odlican centarsut ali je dosta losiji u defanzivi, kada bi Agricola nekako uspeo da ih spoji u jednog igraca, imali bi vrhunskog beka, Mimmo takodje u Genovi igra po strani tako da smo OK na poziciji levog...

Desni pothitno da se kupi, Eboue mi pada na pamet posto mu istice ugovor sa tobdzijama, Grigera,nit je brz, nit jak, nit prodoran,a o centarsuti da ne pricam, njega poslati u Cesku neka zavrsava karijeru...

E ako ostajemo verni formaciji 4-4-2, sto ce najverovatnije biti slucaj., onda treba kupiti desno krilo(Mauro ima psihickih problema, pored povreda, i kada je zdrav on vise nema zara i volje da igra, kao da je zasicen, Marco je vezara), uz naravno vec spomenutog beka, i zamenu za Pavela (propustili smo Riberya pored saveta Zidana i Platinija da predje u Juve), e ali ja sam vise za promenu formacije, kao sto sam gore naveo... Tim treba da se gradi oko Sebastiana, a on je klasicna 10-ka i guranje na bok on nece pokazati sav svoj potencijal...

Seba svakom novom tekmom dokazuje da ce biti igracina i oslonac Juventusa, i ne treba ga prodati ni za 100.000.000 funti ... Takvi igraci su retkost, a svoj pun potencijal i talenat Seba tek treba da pokaze ...

Razvaljivanje Bolonje u drugom poluvremenu, fantasticne partije Djovinka i Salihamidzica (dve asistencije, gol i aktivno ucestvovanje u akciji kod Sebinog gola), i majstorski gol Del Pjera ...

Opet nastavljamo trku sa Interom, koji je dobio Fiorentinu ... Firenca je bila bolja, nekoliko stopostotnih sansi, a Inter los sa fantasticnim Cezarom na golu ...

Narvno, ne morati ni da pogadjate da je Inter poveo sumnjivim golom Ibrahimovica koji je odlucio tekmu ... Ona druga golcina Ibre iz slobodnjaka je pala u 95-om minutu, kad je utakmica bila vec gotova i kad se Firenca predala ...

Sad ide pauza u prvenstvu, a trka se i dalje nastavlja posle reprezentativnih obaveza ...

Malo kasnim sa snimkom razvaljivanja Rome, ali nema veze ... Djovinko sjajno asistirao Jakvinti (majstor dva gola dao), a obratite paznju na 4-ti gol Nedveda ... Remek delo koje moze da stvori i sa 37 godina ...

Ne znam kako stoje sa parama, mada mislim da trenutno ne mogu da priuste astronomske transfere kao Real ili Siti ... Gradi se novi stadion, i to je iscrpelo dosta novca ...

Od igraca bih doveo samo desnog beka i desno krilo, na ostalim pozicijama su popunjeni odlicno ...

Riberi bi bio idealan za desno krilo, zamena za Kamoranezija, a mogli bi probati i sa Hoakinom posto nije mator igrac a odlican je ... Mozda bi mu se vratila forma iz Betisa ... Za desnog beka Lam bi bio odlicno resenje, posto je nerealno ocekivati Maikona, Bosingvu, Alvesa ili Ramosa ... Ebue, De Silvestri, Migel i Ivanovic bi isto tako bili mnogo bolja resenja od Grigere ...

Idealno za sledecu sezonu bi bilo: Bufon - Lam, Kjelini, Krisito, De Celje - RIberi, Markizio, Sisoko, Djovinko - Del Pjero, Amauri.

Rezerve: Maninger - Grigera, Melberg, Ariaudo, Molinaro - Kamoranezi, Tiago, Poulsen, Braco Salihamidzic (ili Nedved ako ostane jos godinu) - Trezege, Jakvinta.

Pogledaj samo rezervni tim, posto smo otprilike sa takvim timom igrali skoro celu sezonu, a i dalje smo u igri za titulu i kup, a iz Evrope nesrecno ispali ...

Juve mi je omiljeni tim u ligi i ove sezone mogu biti jako zadovoljni rezultatima. A sto se tice stadiona,to mora biti rupa bez dna kad je u pitanju novac

Uh,volim i Bayern ali Lam i Riberi uzasno lepo izgledaju u ovakvom sastavu. Za Nemacku reprezentaciju navijam od svoje seste godine i Filipa jako postujem a Riberi je fudbalski genijalac. Mislim da je na meti Barse a poziv takvog tima se tesko odbija,posebno zbog igre koju trenutno pruzaju. Pre par godina Bavarci su izbacili silne milione za pojacanja ali imam utisak da je Frank ubedljivo najvaznije jer je bukvalno pokrenuo klub. Takodje,ne znam ni kako bi ga Bayern mogao nadomestiti eventualnom prodajom

Mislim da su jos bolji dani pred velikim timom iz Torina i verovatno povratak na put slave

Poslednja izmena:
Ne znam kako stoje sa parama, mada mislim da trenutno ne mogu da priuste astronomske transfere kao Real ili Siti ... Gradi se novi stadion, i to je iscrpelo dosta novca ...

Blanc prica kako je sjajnim marketingom, sponzorom i cuvanjem para u januaru, skupljen novac za dovodjenje sampiona, dakle ocekivati jedno zvucno pojacanje, ali nadam se da ce ovog puta potrefiti i poziciju koja skripi i igraca...

Od igraca bih doveo samo desnog beka i desno krilo, na ostalim pozicijama su popunjeni odlicno ...

Riberi bi bio idealan za desno krilo, zamena za Kamoranezija, a mogli bi probati i sa Hoakinom posto nije mator igrac a odlican je ... Mozda bi mu se vratila forma iz Betisa ... Za desnog beka Lam bi bio odlicno resenje, posto je nerealno ocekivati Maikona, Bosingvu, Alvesa ili Ramosa ... Ebue, De Silvestri, Migel i Ivanovic bi isto tako bili mnogo bolja resenja od Grigere ...
Riberi bi bio najveca moguca akvizicija, ali isto tako to je ja mislim nemoguca misija, propustili smo priliku pre 2 leta kada su ga i Platini i Zidan savetovali da predje u Juve, dovoljno je bilo poslati cek, medjutim mi smo se odlucili za Tiaga, Almirona, Andradea...

Ma kakav Hoakin, nemamo mi vremena za probe, on je gotova prica...

Eboue je slobodan igrac na kraju sezone, njega treba dovesti bez odstete...

Idealno za sledecu sezonu bi bilo: Bufon - Lam, Kjelini, Krisito, De Celje - RIberi, Markizio, Sisoko, Djovinko - Del Pjero, Amauri.

Kako bi duvalo po levoj strani:), po meni je bolji bek Molinaro, jeste da ga **** centarsut, ali on je ja mislim najjaci defanzivni bek u Italiji, strasno je brz, a u prosloj utakmici je imao dobar centarsut...:)

Giovinco ne treba da igra po levoj strani, sto je i sam rekao, puno ga zamaraju defanzivni zadaci, zbog ovakvih igraca se menja formacija....

Rezerve: Maninger - Grigera, Melberg, Ariaudo, Molinaro - Kamoranezi, Tiago, Poulsen, Braco Salihamidzic (ili Nedved ako ostane jos godinu) - Trezege, Jakvinta.

Zaboravio si Nicu L...:) Ovog najbolje prodati i ako je moguce uzeti koje milionce..

Ja sam i dalje zagovarac 4-3-2-1 ili 4-3-1-2 formacije... dakle bez krila, slicno kao AC pre calciopolia.... Seba i Ale iza spica, ili Seba iza spiceva...

Poslednja izmena:
Riberi bi bio najveca moguca akvizicija, ali isto tako to je ja mislim nemoguca misija, propustili smo priliku pre 2 leta kada su ga i Platini i Zidan savetovali da predje u Juve, dovoljno je bilo poslati cek, medjutim mi smo se odlucili za Tiaga, Almirona, Andradea...
Dobro, te su price vise na nivou rekla-kazala, nikad to zvanicno nije potvrdjeno od strane kluba ... Tiago je donekle opravdao novac, Almiron je velik promasaj, a Andrade je imao one dve povrede ligamenata ... Mozda bi Andrade bio odlican u odbrani, ali nikad necemo saznati ... Kad je doveden bio je odlicna kupovina, ko je mogao da predvidi povrede ...

Ma kakav Hoakin, nemamo mi vremena za probe, on je gotova prica...
Tako je bila prica i za Kanavara kad je dosao u zamenu za Karinija, a Fabio je nakon toga postao najbolji igrac na svetu ... Nikad se ne zna, Hoakin ima ogroman kvalitet, i mozda bi eksplodirao u Juveu (ili bilo kom drugom klubu, samo da promeni sredinu), i ako se ne nadje neko bolje resenje, sto da se ne proba sa njim ...

Kako bi duvalo po levoj strani:), po meni je bolji bek Molinaro, jeste da ga **** centarsut, ali on je ja mislim najjaci defanzivni bek u Italiji, strasno je brz, a u prosloj utakmici je imao dobar centarsut...:)
Pa i ne bi duvalo ako bi imali veliku pomoc Sisoka ... Ni De Celje nije los u defanzivi ... Bolji je u defanzivi nego Molinaro u ofanzivi, a ima dosta mesta za napredak, dok kod Molinara i nema nesto ...

Giovinco ne treba da igra po levoj strani, sto je i sam rekao, puno ga zamaraju defanzivni zadaci, zbog ovakvih igraca se menja formacija....
Djovinku savrseno lezi leva strana, da sa nje ulazi u sredinu (kao sto je asistiarao Jakvinti sada, i napravio nekoliko odlicnih sansi) ... Ne mora on imati udela u defanzivi ,nema ga ni Mesi koji tu igra sa Alvesom (a on nije neki fantastican defanzivac) pa opet Barsa nema nekih problema ...

Zaboravio si Nicu L...:) Ovog najbolje prodati i ako je moguce uzeti koje milionce..
Nisam zabpravio Legrotaljea, ali forma mu opada i bolje je dati sansu mladom Ariadu da uci i igra uz Kjelinija, nego slepati Legrotaljea od 30 i kusur godina ...

Kamoranezi bi kao rezerva mogao da pruzi odlicne partije, da igra 30% utakmica u sezoni, i ne treba ga prodavati posto se ne moze dobiti velika para za njega, a moze jos par sezona da posluzi na nekom solidnom nivou ... Markionia sam zaboravio, a on je odlican kao zamena na krilu ...

Ja sam i dalje zagovarac 4-3-2-1 ili 4-3-1-2 formacije... dakle bez krila, slicno kao AC pre calciopolia.... Seba i Ale iza spica, ili Seba iza spiceva...
Seba i Del Pjero ne mogu da igraju zajedno ako su obojca organizatori napada, mnogo je bolje da Seba deluje iz drugog plana, da upada sa krila ... Nema jos uvek iskusta i snage da se non-stop bori sa jakim stoperima i defanzivnim veznjacima ... Sada je bolje da ide na protivnickog beka, i odatle napada gol ...

Dobro, te su price vise na nivou rekla-kazala, nikad to zvanicno nije potvrdjeno od strane kluba ... Tiago je donekle opravdao novac, Almiron je velik promasaj, a Andrade je imao one dve povrede ligamenata ... Mozda bi Andrade bio odlican u odbrani, ali nikad necemo saznati ... Kad je doveden bio je odlicna kupovina, ko je mogao da predvidi povrede ...

Andradeova kupovina je bila rizicna zato sto se tek oporavio od povrede kolena, on je do 2004-5 bio jedan od najboljih na svetu, ali posle toga je dosla povreda, koja se kod nas reaktivirala...

Tako je bila prica i za Kanavara kad je dosao u zamenu za Karinija, a Fabio je nakon toga postao najbolji igrac na svetu ... Nikad se ne zna, Hoakin ima ogroman kvalitet, i mozda bi eksplodirao u Juveu (ili bilo kom drugom klubu, samo da promeni sredinu), i ako se ne nadje neko bolje resenje, sto da se ne proba sa njim ...

Druga stvar je Kanavaro koji je bio standardni reprezentativni stoper, i jedan od najboljih stoper na svetu dok je bio u Parmi, Hoakin je iskazao talenat i imao je svoje momente, ali to je sve bilo kratkog daha, ne bi nam puno pomogao...

Pa i ne bi duvalo ako bi imali veliku pomoc Sisoka ... Ni De Celje nije los u defanzivi ... Bolji je u defanzivi nego Molinaro u ofanzivi, a ima dosta mesta za napredak, dok kod Molinara i nema nesto ...

Ja sam nekako postao Molinarov fan u poslednje vreme...:). De Celje ima potencijala, ali treba da ojaca, Moliaru da daju da vezba da gadja kantu u 16-ercu i eto nam igraca koji je bolji od Zambrotte...:D

Djovinku savrseno lezi leva strana, da sa nje ulazi u sredinu (kao sto je asistiarao Jakvinti sada, i napravio nekoliko odlicnih sansi) ... Ne mora on imati udela u defanzivi ,nema ga ni Mesi koji tu igra sa Alvesom (a on nije neki fantastican defanzivac) pa opet Barsa nema nekih problema ...

Da, pozicija kao sto je ima Messi, ali to nije ista formacija, Sebi lezi leva strana, ali kao levi poluspic, a ne da pokriva levu stranu kao sto to radi Nedved, dakle neka formacija sa tridentom u napadu....

Kamoranezi bi kao rezerva mogao da pruzi odlicne partije, da igra 30% utakmica u sezoni, i ne treba ga prodavati posto se ne moze dobiti velika para za njega, a moze jos par sezona da posluzi na nekom solidnom nivou ... Markionia sam zaboravio, a on je odlican kao zamena na krilu ...

Da, ali on je izgubio zar za igrom, i stalno je povredjen, on je sjajno desno krilo, ali u poslednje vreme je totalno nezinteresovan za igrom, pravi neke nepotrebne i glupe faulove, i ne trudi se vise, Markioni mi se ne svidja, i ako probije retko kada uputi dobar centarsut, ali neka ga kao rezerva...

Andradeova kupovina je bila rizicna zato sto se tek oporavio od povrede kolena, on je do 2004-5 bio jedan od najboljih na svetu, ali posle toga je dosla povreda, koja se kod nas reaktivirala...
A jebi.ga, ko reskira profitira, sto bi reko Del Boj ...I Real je rizikovao sa Ronaldom posle onih povreda ligamenata, pa se Ronaldo natrpovao golova u belom dresu ...

Druga stvar je Kanavaro koji je bio standardni reprezentativni stoper, i jedan od najboljih stoper na svetu dok je bio u Parmi, Hoakin je iskazao talenat i imao je svoje momente, ali to je sve bilo kratkog daha, ne bi nam puno pomogao...
I Hoakin je do skora bio standardan u Spaniji, sad je tamo paklena konkurencija ... Hoakin je svojevermneo isto bio svetska klasa, ponajbolje desno krilo na svetu, uvek medju najboljim asistentima lige, a i neme preko 30 godina, pa da sad nesto rizikujemo ... I u Valensiji je on pruzao vrlo dobre partije, tako da bi mogao da bude odlicna kupovina ... Danas imas mnogo manje klasicnih krila, a Juve je vecito igrao sa njima ...

Ja sam nekako postao Molinarov fan u poslednje vreme...:). De Celje ima potencijala, ali treba da ojaca, Moliaru da daju da vezba da gadja kantu u 16-ercu i eto nam igraca koji je bolji od Zambrotte...:D
Jos Molinaro mora krompira da guli da bi dostigao Zambrotin nivo ... U stvari nemoguce je da ga dostigne ... U stvari nemoguce je, Zambrota je igrao i kao krilo i kao bek, i levo i desno, pouzdan u odbrani, fantastican centarsut, odlicna tehnik, i solidan dribler ... Savrsen bek ...

Da, pozicija kao sto je ima Messi, ali to nije ista formacija, Sebi lezi leva strana, ali kao levi poluspic, a ne da pokriva levu stranu kao sto to radi Nedved, dakle neka formacija sa tridentom u napadu.....
Pa i ne mora da je pokriva, ima igraca koji ce da trce za njega ... Markizio ili Sisoko mogu odlicno da pokriju tu stranu ... Mislim da taj trident ne bi funkcionisao kod nas, Del Pjero tesko moze da igra po strani napada, a takav sistem zahteva dosta trcanja i snage, a DEl Pjero vise nije u cvetu mladosti ...

Da, ali on je izgubio zar za igrom, i stalno je povredjen, on je sjajno desno krilo, ali u poslednje vreme je totalno nezinteresovan za igrom, pravi neke nepotrebne i glupe faulove, i ne trudi se vise, Markioni mi se ne svidja, i ako probije retko kada uputi dobar centarsut, ali neka ga kao rezerva...
I ja imam takav utisak, ali mislim da kao rezerva moze da nam posluzi jos dve sezone najvise ...

A jebi.ga, ko reskira profitira, sto bi reko Del Boj ...I Real je rizikovao sa Ronaldom posle onih povreda ligamenata, pa se Ronaldo natrpovao golova u belom dresu ...

Ronaldo je iza sebe imao sjajno svetsko prvenstvo, a Real je Real i moze mu se da riskira, ako se ne pokaze, kupice sledeceg, mi nisamo Real, i Serie B nam je odnela ogromnu svotu novca, nismo mogli da rizikujemo, pothitno nam je trebao stoper...

Hoakin je do skora bio standardan u Spaniji, sad je tamo paklena konkurencija ... Hoakin je svojevermneo isto bio svetska klasa, ponajbolje desno krilo na svetu, uvek medju najboljim asistentima lige, a i neme preko 30 godina, pa da sad nesto rizikujemo ... I u Valensiji je on pruzao vrlo dobre partije, tako da bi mogao da bude odlicna kupovina ... Danas imas mnogo manje klasicnih krila, a Juve je vecito igrao sa njima ...

Bolje iskesirati pare za sampiona koji ce doneti razliku, nego ponovo rizikovati... Igrao je od Capelove ere, kod Lippija nije bilo preterano igre sa klasicnim krilima, pa smo opet imali uspeh...

Ronaldo je iza sebe imao sjajno svetsko prvenstvo, a Real je Real i moze mu se da riskira, ako se ne pokaze, kupice sledeceg, mi nisamo Real, i Serie B nam je odnela ogromnu svotu novca, nismo mogli da rizikujemo, pothitno nam je trebao stoper...
Bez obzira na to sjajno prvenstvo, ipak su to dve najteye povrede u fudbalu, i to u kratkom vremenskom intervalu ... Za seriju B i mozes da rizikujes, jer ekipe koje su medju prvih 6-7 u seriji A ce se prosetati kroz seriju b, sa prosecnim igracima ... Prevelika je razlika izmedju te dve lige ...

Bolje iskesirati pare za sampiona koji ce doneti razliku, nego ponovo rizikovati... Igrao je od Capelove ere, kod Lippija nije bilo preterano igre sa klasicnim krilima, pa smo opet imali uspeh...
Naravno da je bolje, ali kog sampiona da dovedes a da je realna opcija? Riberi deluje kao najrealnija, a Hoakin iskljucivo kao njegova alternativa, jer ne vidim neko klasno desno krilo u Evropi a da mozemo da ga dovedemo ... Ne verujem da ce Venger pustiti Volkota, a Svajnstajger je drasticno pao u formi (iako ni sa njim ne bi bilo lose probati) ...

Mi smo doveli Andradea kada smo se vratili, kada nam je jacanje odbrane i obnova tima bila na prvom mestu, kada nismo imali pare za bacanje i kada nije smelo da se tako rizikuje,ali sve je na kraju ispalo ok,inace kada smo kod Andradea od sutra zvanicno nije vise nas igrac...

@Walken Svajnstajger pao u formi?! Vidjecemo protiv Barse:D
Pa i jeste malo pao, s obzirom kako je igrao prethodnih godina ... Ove godine glavni veznjaci su Riberi i Ze Roberto (preporodjen) ...

Steta sto su se ranije sastali Bayern i Barsa, mislim da bi polufinale izmedju njih bilo daleko zanimljivije (kao neki njihovi kultni mecevi prethodnih godina) ... Jaca je Barsa na svim pozicijama, i bice jako tesko Bajernu da ih prodju ... JA navijam za dobar fudbal, i da Mesi i Riberi pokazu sve sto znaju ...

"Ovo nismo mi.Rezultat 3-3 nas je zaboleo, izgubili smo 2 veoma bitna boda. Nekad su timovi kao Chievo dolazili kod nas da prime sto manje golova, a danas su dosli da nas pobede.
Moramo nesto uraditi, Juventus nije navikao na ovakvo nesto" - Mauro Camoranesi, ovom izjavom covek je sve rekao...

A na goal.com ima sjajna debata od Carla Carganesea "Juventus nece nista osvojiti dok su mu u odbrani Mellberg, Grigera i Molinaro"

http://www.goal.com/en/news/1717/ed...tus-will-never-win-anything-with-mellberg-mol

"Ovo nismo mi.Rezultat 3-3 nas je zaboleo, izgubili smo 2 veoma bitna boda. Nekad su timovi kao Chievo dolazili kod nas da prime sto manje golova, a danas su dosli da nas pobede.
Moramo nesto uraditi, Juventus nije navikao na ovakvo nesto" - Mauro Camoranesi, ovom izjavom covek je sve rekao...
E rekoh ti ja skoro da je Mauro sjajan da bude rezerva, a on u prvom sledecem mecu tri asistencije ... Prva asistencija je remek delo, a Kjelini je to zacinio fantasticnim golom ... Igrac utakmice je bio, konstanta opasnost po gol Kjeva, i cini mi se da nijednu loptu nije izgubio ... E takav Mauro nam treba, i ko zna sta bi bilo da cele sezone nije bio povredjen ...

A na goal.com ima sjajna debata od Carla Carganesea "Juventus nece nista osvojiti dok su mu u odbrani Mellberg, Grigera i Molinaro"

http://www.goal.com/en/news/1717/ed...tus-will-never-win-anything-with-mellberg-mol
Mellebrg ocajan bio juce, i nikako nam ne sme biti prvi izbor ... Kao rezerva je solidan, i nek odigra 4-5 meceva u sezoni ... Ko ce docekati da se vrati Krisito ...

Kod drugog gola ga je Pelisier lagano pretrcao, a kod treceg je Melberg pokusavao da glumi nekog majstora koji ce da sacuva loptu, a budala nije ni napravio faul kad mu je Landjela uzeo (bukvalno sam znao da je to gol sansa, posto je Landjela sjajan igrac i odlicno krilo) ...

Back