Pa i prosle godine si bio pesimita a ja optimista i videsmo kako je zavrsilo

... Prosle godine smo u duelima sa Interom, Milanom i Romom uzeli 12 od mogucih 18 bodova, a ove godine smo jaci ...
A i kad bi otisao Ranijeri koga bi ti doveo kao zamenu? Nema bas puno kvalitetnih trenera na trzistu ...
Ja bih voleo da vidim Gusa, nerealno, Spallettija, nije nemoguce i Prandelija, bio je nas igrach, zna sta se ocekuje od Juventusa, a i oduvek mi je bio gotivan.
I pre Ranijeri ja bih voleo da vidim legendu Juvea, kao sto je Barca dala sansu Pepeu, npr. Capitano Conte, mozda Ferrara, Vialli...
Kao sto sam naveo u ranijim postovima,kod Ranijerija me nervira to sto ne ide na pobedu, protiv Sampe je morao nesto da uradi, da se pokaze zelja za pobedom, mi smo po prirodi pobednici, ***, ne bi smeli da se zadovoljavamo bodom u genovi. Nije od toliko los trener, ali nema hrabrosti i nije za nas, nema srce za najvise domete.
Ove godine jesmo jaci, ali ti igraci koje prave razliku ne dobijaju sansu, Seba je dobija priliko da odigra na jednoj utakmici, bio je najbolji i trenutno je jedan od najboljih igraca koje Juventus ima, Marchisio nije nista gori od lame, pogotovu zadnje 2-3 utakmice koje danac odigrao, De Ceglie je 3x bolji od Volinara, a iz negog razloga ovaj mu jos uvek igra. Amauri je zivotinja, ali nema neki procenat realizacije, a kada nemas puno sansi na utakmici, kao sto ih mi nemamo, onda...
Nedved je legenda, ali on ne treba da bude nezamenljiv nego clan ekipe, nema snage, agilnosti, izgbio je na sutu, bori se on, ali daleko je od igara koje je pruza, Seba mora igrati posto ionako igramo veoma nekreativno, on je Capitanov sukcesor, i na poziciji 10 bi pruzao najbolje partije, ali moze i veoma dobro da odigra po levoj strani.
Eto...
Sta mislis ti o ovoj formaciji:
Gigi
Grigera(Zebina)-Nico.L.(Olof)-Giorgio-De Ceglie
Sissok(Camo)-Camo(Marchisio)-Lama(Marchisio)
Seba-Ale
Amauri
Koja bi se transformisala u 4-3-3 po potrebi.
Ili:
Gigi
Grigera----NIco L. (OloF)------Giorgio---------De Ceglie
Momo-----Lama(Marchiso)
Camo(Seba)----Ale(Seba)------Seba(Pavel)
Amauri
ili opet:
Gigi
<------Olof---Nico L(Giorgio)-----Giorgio(Nico L.)------>
Lama-----Momo
Camo-------------Seba---------Pavel
ALe--------Amauri
Stim sto bi Sisoko i Danac pokrivali dodatno i bok.
Jos da javim koju novost
Uefa je rekla: Juve ima 28 scudetta!!! Za mene mi imamo 29, a vi kako hocete
Nico L. i
Seba su (konacno) produzili ugovor....