Juventus

Vezisti Juventusa priznanje Lige šampiona

1568992960687.png


Pisali smo ko je dobio nagradu za najboljeg igrača prvog kola grupne faze Lige šampiona, više OVDE.

Sada je dodeljena i nagrada za gol kola, a ona je pripala vezisti Juventusa Huanu Kuadradu.

Kolumbijac je postigao zaista sjajan gol u remiju sa madridskim Atletikom na "Vanda Metropolitanu", žargonski rečeno, "skinuo je paučinu" sa gola koji je čuvao jedan od najboljih evropskih golmana Jan Oblak.


https://www.sportske.net/vest/medju...juventusa-priznanje-lige-sampiona-387819.html
 
Nije se dugo čekalo, Rabio nezadovoljan u Juventusu!?

Deluje da Sari trenutno ima druge planove u veznom delu terena.


1569252473845.png


Adrijen Rabio je posle višemesečnih spekulacija konačno napustio francuski PSŽ i ovog leta došao u redove italijanskog šampiona. Francuz je kao glavne razloge napuštanja matičnog kluba navodio nedostatak minutaže i nepoštovanje od strane čelnika svog kluba.

Prema pisanju italijanskih medija Rabio se već razmišlja da li je doneo pravi izbor, pošto je kod Sarija za sada odigrao svega 27 minuta. Prednost u veznom delu terena imaju trio Pjanić, Kedira i Matuidi.

Posebno ne raduje što njegov sunarodnik Matuidi za sada beleži odlične nastupe na poziciji za koju konkuriše i on sam. Ostaje da se vidi kako će Sari izaći sa egom mlađeg Francuza, tek je početak sezone za ovakve ispade.
 
Juventus gleda "novog Pirla" u akciji, merkaju i evropski velikani!

Italijan meta interesovanja velikih timova.


1569331782311.png


Juventus gostuje večeras na "Mario Rigamonti" stadionu, ali pored rezultata "bjankoneri" će imati prilike da posmatraju i igre fudbalera kojeg već neko vreme žele.

Dosta je pompe oko Sandra Tonalija, devetnaestogodišnjik je predodređen da bude novi Pirlo zbog sličnog stila igre.

Međutim, pored "stare dame" u Breši će večeras biti i skauti Mančester Junajteda, Borusije Dortmund i Fiorentine.

Navodno su "ljubičasti" maltene imali dogovor sa Brešom tokom leta, ali su posle komplikacija ipak odlučili da vrate Milana Badelja.

Italijanski mediji navode da Juventus želi Tonalija već u sledećem prelaznom roku, po kupovini bi ga prosledili Sasuolu sa kojim imaju dobru saradnju.

Ostaje da se vidi da li će Borusija i Junajted preuzeti dalje korake u akviziciji perspektivnog fudbalera.
 
"Stara dama" priznala grešku - Deset miliona za "La hoju"!

1578670278795.png


Leto iza nas je bilo prepuno spekulacija oko sudbine Paula Dibale.

Čelnici Juventusa su se odlučili za prodaju svoje "desetke", Totenhem je bio najbliži, ali je na kraju sam igrač presudio i odlučio da ostane u Juventusu. Pokazalo se da je ovo bila najbolja odluka za šampiona Italije, a rukovodstvo sada želi da izgladi odnose.

Dibali ističe ugovor juna 2022. godine, prema pisanju italijanskih medija Paratići sprema novi produžetak. Ponudiće mu se deset miliona evra neto po sezoni što je porast za tri miliona, "desetka" trenutno zarađuje sedam miliona evra godišnje.

Argentinac je u potpunosti zaslužio nagradu, ove sezone je na 23 utakmice zabeležio devet golova i šest asistencija.
 
"Pirova" pobeda Juventusa u Rimu, Dibala opet pokazao "Alegri" bubice!

"Bjankoneri" su se ponovo osamostalili na čelu Seriji A.

Pobeda nad Romom od 2:1 im osigurava titulu zimskog prvaka posle prve polusezone pošto je dan ranije Inter remizirao sa Atalantom te branilac titule ima dva boda prednosti u odnosu na velikog rivala.

Ipak pobeda na "Olimpiku" je došla uz veliku cenu. Roma je već utvrdila da je za Zaniola završena sezona a moguće i EURO 2020, vrlo verovatno je isto i za Meriha Demirala. Turski defanzivac je bio jedan od najboljih na terenu, postigao je gol za vođstvo, ali je u 20. minutu napustio teren zbog povrede. Deluje da su u pitanju takođe ligamenti kolena.

Dibala je odigrao još jedan sjajan meč, ali "La Hoja" nije blagonaklono gledao na odluku Sarija da ga zameni u 70. minutu. Argentinac je dobacio Sariju šta misli o tome da bi posle imao ljutit razgovor na klupi sa pomoćnicima trenera.

Sari je ubrzo na konferenciji posle meča izjavio kako mu prija ovakva reakcija Dibale pošto samo pokazuje želju koju ima jedan od ponajboljih. Ovo nije prvi put da ofanzivac pokazuje svoje nezadovoljstvo na ovakav način, u prošlosti je Alegri dosta "patio" zbog svojih odluka pravdajući se da tako izvači najbolje iz Dibale.

Izgleda da je Sari samo prepisao formulu.
 
Kakav maler, istisnuo iz tima tinejdžera od 85 miliona, pa završio sezonu!

Već smo pomenuli, Roma je savladana na "Olimpiku" posle dužeg vremena, ali cena koju je Juventus platio nije mala.

I definitvno su ostali bez Meriha Demirala do kraja sezone, u pitanju je povreda ukrštenih ligamenata a straao je i meniskus.

Tako će turski defanzivac završiti ne samom sezonu na klupskom nivou, već i na reprezentativnom nivou pošto će propustiti i EURO 2020 sa Turskom.

Štoper je u poslednje vreme istisnuo De Lihta iz prve postave, mladom Holanđaninu će biti pružena druga prilika brže nego što se nadao a kroz mesec dana se očekuje i povratak kapitena Kjelinija na teren.
 
Juventus radi na poslu vrednom 40 miliona, pita se Argentinac!

1579113228348.png


Pored aktivnosti na fudbalskom tržištu, Juventus je aktivan i u svom "dvorištu".

Kako piše Korijere delo sport, "bjankoneri" su spremili novi ugovor za Paula Dibala.

Iako je Argentinac bio na izlaznim vratim proteklog leta, dolaskom Mauricija Sarija 26-godišnji fudbaler igra sjajno, na 24 mečeva postigao je osam golova i upisao devet asistencija.

Njegov ugovor ističe na leto 2022. gpdine za sumu od sedam miliona evra po sezoni, a nova ponuda je značajno veća.

Deset miliona godišnje do leta 2024. godine, ugovor je na stolu, sada je sve na Dibali.
 
Nezaustavljivi Ronaldo, sada juri legendu Juventusa!

Kristijano Ronaldo je danas postigao dva gola protiv Fiorentine u utakmici igranoj popodne.

Portugalac je sigurno realizovao dva penala i doneo pobedu svojoj ekipi, itekako potrebnoj posle poraza u Napulju.

Ronaldu je ovo bio deveti meč zaredom u Seriji A kako je strelac, ovo je za nogom pošlo samo Trezegeu pre petnaest godina.

Kristijano je ovim golovima došao na kotu 33 golova na 33 utakmice igrane za klub i reprezentaciju.

Naredno kolo Juventus gostuje Veroni, videćemo da li Kristijano može i preko jedne od najvećih legendi "stare dame".
 
Divna vest za Juve, šest meseci kasnije

Fudbaler Juventusa Đorđo Kijelini vratio se treninzima posle povrede, saopštio je večeras italijanski klub.

Kapiten "Stare dame" doživeo je povredu kolena tokom prve utakmice u sezoni, a sada je najavljen i njegov povratak.

"Đorđo Kijelini se vratio treninzima, delimično, ali trenira sa timom", stoji u saopštenju Juventusa.

U sledećem kolu Juventus će na gostujućem terenu igrati protiv Verone, kapiten sigurno neće biti spreman da zaigra još neko vreme, ali je najbitnije da će biti tu u finišu sezone, u poteri za Skudetom i dugo čekanim trofejem u Ligi šampiona.

 
Sari na udaru, Juve ne zaslužuje titulu?

U Juventusu su šokirani novim porazom, digla se velika buka, čak počinju zahtevi za smenom Sarija. Problem je u pristupu, barem tako tvrdi trener, on smatra da je tim naučio lako da pobeđuje, da ne shvataju da će sve biti teže ove godine.

Nedovoljan je Ronaldo, on je ponovo dao gol, ali onda je Juventus dozvolio da Pacini i Borini, veterani okrenu rezultat.

Ali, od prvog minuta Juventus je imao problema, dosta sreće da gol Verone bude poništen zbog milimetarskog ofsajda.

"Nadam se da je lekcija naučena, ne možemo da dozvolimo sebi da na ovaj način gubimo bodove", rekao je Sari.

Međutim, javnost smatra da je koren svega loše odrađen prelazni rok, da su dovedeni besplatni, ali ne kvalitetni igrači, da Rabio i Remzi nisu materijal za Juventus. O prodaji Velšanina koji ne pokazuje ništa se već priča.

Pred Juventusom je nastavak takmičenja u Ligi šampiona, ali pre toga kup protiv Milana na "San Siru" ovo će biti februar istine za klub. Mnogi smatraju da tim ne zaslužuje skudeto, da Sari nije doneo ništa, kao i da se Alegri poslednji smeje, naime, njemu su zamerali na lošoj igri, ali ovo je neuporedivo sa prošlim sezonama.

Ovo je verovatno najveća kriza Juventusa od one 2015. kada su očajno počeli sezonu, sada su i dalje prvi, ne treba ih otpisivati, ali sam Sari tvrdi da će bitka za titulu biti mnogo složenija nego prošlih godina.
 
Juve oslabljen protiv Liona i Intera

Ofanzivac Juventusa Daglas Košta ponovo se povredio i pauziraće do kraja meseca, potvrđeno je danas.

Italijanski mediji preneli su da je Brazilac doživeo novu povredu mišića zbog koje će pauzirati oko 20 dana.

U prevodu, on će propustiti dve važne utakmice protiv Intera i Liona, a i prethodno sa Spalom i Brešom.

Daglas od kako je stigao leta 2017. iz Bajern Minhena, do sada propustio čak 40 utakmica zbog povreda, a sada je ponovo doživeo ozledu mišića.

Brazilac je ove sezone počeo samo sedam utakmica u svim takmičenjima zbog raznoraznih povreda, pa ako ovako nastavi, jasno je da će Mauricio Sari na leto morati da mu pronađe zamenu...
 
Strah u Pijemontu, Gvardiola, evo ti ček, ispiši sam uslove!

Pritisak na Mauricija Sarija raste. Juventus igra loše, izgubili su četiri boda prednosti, imaju i Ligu šampiona i dva rivala. U klubu su u strahu da će posle osam titula prvaka njihova dominacija biti prekinuta.

To bi značilo i kraj za Sarija posle samo jedne sezone, mada se i sada čuju zahtevi da bude vraćen Alegri dok se stvari mogu spasti.

Ali, Anjeli ne odustaje od svojih ideja. On bi po svaku cenu, kao i prošlog leta Pepa Gvardiolu kada nije bilo šanse da Katalonac napusti Siti. Narednog leta priča će biti drugačija, prvo jer će Siti izgubiti titulu, a sve su češće glasine da Pep hoće da ode, iako ima ugovor do leta 2021. i da Siti ne želi da im Junajted ispred nosa preotme Poketina.

Gvardiola zarađuje oko 15 miliona funti godišnje, ali bi Anjeli navodno uz pomoć sponzora mogao da poveća sumu, čak i da ponudi Pepu da sam ispiše uslove. Marketinški "Bjankoneri" su zbog Ronalda u velikom naletu, a veruju da bi dolazak Španca na klupu značio i novi podsticaj za sponzore.

Uz to, italijanski mediji tvrde da je Gvardiola skeptičan kada je u pitanju mogućnost da osvoji Ligu šampiona sa Sitijem i da bi sa Juventusom koji je neuporedivo veći klub to bilo lakše. On ima nameru da radi u Italiji, igrao je za Brešu i Romu, ali Sari mu je prijatelj i mnogi veruju da je na njegovu sugestiju Juve izabrao bivšeg trenera Napolija i Čelsija.

Uprava je razgovarala sa Sarijem, skrenuta mu je pažnja da nisu zadovoljni rezultatima, da slede najvažnije utakmice, kup protiv Milana u četvrtak, dueli sa Lionom u Ligi šampiona, kao i derbi sa Interom prvih dana marta. To su ispiti koje Sari mora da položi jer u Juventusu veruju da bi mogli da prelome sezonu i vrate dominaciju.

Ali, Pep ostaje velika želja, iako je on ponovio da će, ako bude do njega, poštovati ugovor do 2021. sa Sitijem, ali i ponovo odbio da razgovara o produžetku obaveze...
 
Ščesni veran "Staroj dami"

Golman Juventusa Vojčeh Ščesni produžio je danas ugovor sa tim fudbalskim klubom do juna 2024. godine.

Poljski internacionalac je u Juventus stigao 2017. godine iz Arsenala. U početku je morao da se zadovolji statusom rezerve Đanluiđiju Bufonu, a sada je prvi izbor za mesto među stativama.

"Divna avantura izmedju Juventusa i Ščesnog će se nastaviti do 2024. godine. Nema sumnje da je zaslužio produžetak saradnje", naveo je Juventus.

Ščesni je ove sezone odigrao 16 utakmica u Seriji A i na šest je ostao nesavladan.
 
Sari razgovarao sa klubom, ovo su opcije! Juventus ima jasnu poruku za trenera!

Papararaci uhvatili Sarija i Anjelija na večeri na kojoj su treneru predočene neke stvari.

Sari razgovarao sa klubom, ovo su opcije! Juventus ima jasnu poruku za trenera!


Italijanski mediji danas pišu o tome šta se događalo na večeri između Juventusovog rukovodstva i Mauricija Sarija. Mediji su puni napisa o eventualmom dolasku Gvardiole na leto, ili povratku Alegrija koji je pod ugovorom, ali čini se da Juventus ne razmišlja u tom pravcu.

Naime, Sariju je Anjeli na večeri poručio da klub ima poverenja u njega, ali da slede ključne utakmice u prvenstvu i Ligi šampiona i da je podrška oročena. Juventus mora da sačuva titulu, to je ono što je osnovni cilj kluba, Sari će dobiti vreme, ali sa druge strane, ni strpljenje kluba nije bezgranično.

Ono što se još zna je da od povratka Alegrija nema ništa, on ne bi prihvatio do kraja sezone da vodi tim, niti bi mu Juve nudio novi ugovor, pa će Sari sigurno završiti sezonu. Ali, od rezultata zavisi ostanak u drugoj godini ugovora.

Neke njegove izjave posle Verone se nisu svidele ni upravi, ni igračima, pisali smo da je Anjeli razgovarao sa ekipom, jasno izneo stav kluba, ali i upozorio da će mnogi morati da napuste Juve, ako ciljevi ne budu ostvareni. Od najuticajnijih, Bufona, Kjelinija i Ronalda je traženo da poguraju ekipu, da ohrabre ostale fudbalere pred seriju odlučujučij mečeva sa Lionom, Milanom u kupu već u četvrtak, kao i Interom koji prvih dana marta stiže u Torino.

Mediji nisu poštedeli kritika ni Paratićija zbog prelaznog roka, promašena je suština sa veznim redom, pa će klub sada juriti Pogbu, plus jednog talentovanog igrača tipa Tonalija, već je doveden Kuluševski, pa bi njij trojica predstavljala pravu revoluciju.

Ali, ni sam Anjeli nije bezgrešan, mnogi ukazuju da je Juve morao da vrati Kontea, no, to je naučna fantastikam posle njegovog odlaska, odnosno načina na koji je otišao, za njega su vrata Juventusa zatvorena, dok je Anjeli u klubu.

Sve to se isplatilo Interu koji se domogao odličnog trenera i čini se da u ovoj deceniji nije imao veće šanse da se bori za titulu.
 
Ovo može samo trener Juventusa, posvađao se sa italijanskom Poštom!

Situacija je komična, ali svaku priliku za polemiku u Italiji treba iskoristiti...

Ovo može samo trener Juventusa, posvađao se sa italijanskom Poštom!

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Mauricio Sari je i dalje glavna tema, pred večerašnji duel sa Milanom u kupu, mediji insistiraju da je pod pritiskom, da je večera sa Anjelijem bila uvod u pritisak na trenera da brzo promeni stvari.

Sari je to demantovao, rečima da je još ranije bilo dogovoreno da popriča sa predsednikom, informiše ga o stanju u ekipi i da generalno bude upoznat sa stavovima i planovima kluba.

Inače, na konferenciji za štampu, novinare je zanimalo da li Sari oseća pritisak i senku Alegrija ili Gvardiole nad svojim poslom.

"Takav je posao, da nisam hteo pritisak radio bih u pošti. Nornalno je u fudbalu, pogotovo ovako velikom klubu da postoje reperkusije za neuspehe", objasnio je trener Juventusa.

Pošto u Italiji nikada ne manjka polemika, oglasila se italijanska pošta.

"Posle izjave gostpodina Sarija, pozivamo ga da odvoji dragoceno vreme da vidi kako se radi u pošti, koja je jedna od najboljih firmi u Italiji i među 500 na svetu. Uz to, kada se govori o prihodu pošta, italijanska je među prve tri u svetu, atraktivna za mlade ljude sa završenim fakultetom, i itekako nosi pritisak uspešnog rada. Čekamo ga u jednoj od naših 15 000 operativnih jedinica", poručili su iz pošte koja je iznervirana Sarijevom konstatacijom da su javni poslovi, što je percepcija u Italiji, a i u Srbiji, na kraju krajeva, laki i bez pritiska, sa sigurnom platom i bez preteranog rada...
 
Ronaldo "zlatna koka", rezultati sve gori, para sve više!

Juventus potpisao nove ugovore, pa iako u klubu nisu zadovoljni onim što vide na terenu, novca je sve više...

Ronaldo

Foto: Beta/Fabio Ferrari/Lapresse via AP

Juventus možda ne odbrani titulu, ali novac pristiže. Produžen je ugovor sa Alijancom do 2030. pod novim uslovima, stadion će zadržati ime, 100 miliona je u kasi, odnosno nešto više od 10 godišne.

Od dolaska Ronalda prihodi su eksplodirali, Adidas je gotovo duplirao ugovor na 50 miliona, a Juventus je dobio i bonus od 15 miliona.

Juventus je među pet klubova koji najviše fakturišu na svetu, colj im je da prestignu Bajern, ali jasno da su sa prihodima i rashodi, zbog plata igrača, pre svega Ronaldove otišli u nebo.

Klub je prodao Emre Džana, planira da se oslobodi još nekoliko igrača kako bi smanjio budžet za plate i otvorio prostor za dovođenje nove zvezde, po svemu sudeći, Pola Pogbe.

FIAT nije ostao po strani, jer je dug oko 40 miliona za prošlu sezonu, oni su reklamu za Jeep do sada plaćali 17 miliona, sada je ta suma 42. Izvršena je i dokapitalizacija, prikupljeno novih 300 miliona, Anjelijevi, odnosno Elkani drže većinu akcija, dok ostali deoničari predstavljaju banke, investicioni fondovi i mali akcionirari.

Klub je potrošio 200 miliona u dva prelazna roka, pa je jasno da očekuju nastavak serije trijumfa u šampionatu, ali i dodatni novac od marketinškog ugovora.
 
Klopova presuda o LŠ: "Imaju najbolji tim svih vremena, kako nemaju 10 bodova prednosti"

Jirgen Klop je odabrao favorita u Ligi šampiona, ali je izrazio i čuđenje da tim sa takvim igračima nije dominantan u Seriji A.

"Moje mišljenje se nije promenilo, Juventus je najbolji tim Evrope, to sam rekao i na početku sezone. Ne gledam svake nedelje Seriju A, ali nije jasno kako sa takvom ekipom nemaju deset bodova prednosti", kaže menadžer Liverpula.

"Nikad u životu nisam video tim tako popunjen na svim pozicijama, sa toliko kvalitetnih fudbalera, stvarno neverovatno kako su uspeli da naprave ovakvu ekipu", tvrdi aktuelni prvak Evrope.

"I Bajern ima strašan tim, kao i Siti, ali je Juventus bolji, ima bolje igraće. Mi? Ne znam dokle ćemo stići, ali ne razmišljam, možemo da pobedimo najbolje, ali imamo težak žreb, čeka nas Atletiko. Odlučivaće i sreća, mi smo spremni da se borimo, ali nismo favoriti za osvajanje nove Lige šampiona", zaključio je Klop.

Njegov tim već u utorak otvara Ligu šampiona gostovanjem u Madridu, a Juventus će sedam dana kasnije igrati svoj prvi meč nokaut faze u Lionu.
 
"Stara dama" ne brine, kapitano tu i naredne sezone!

Juventus je uspeo da slavi protiv Breše sa 2:0 tokom vikenda, nešto kasnije je Inter izgubio od Lacija tako da su sada "bjankoneri" samostalni na vrhu tabele. Mesta za predah nema, Lacio imao tek bod manje, "neroazuri" tri.

Na utakmici sa Brešom smo konačno videli i Đorđa Kjelinija.

Kapiten Juventusa je ušao umesto Bonućija desetak minuta pre kraja utakmice, tridesetpetogodišnji štoper se konačno oporavio od povrede ligamenata i stavio na raspolaganju Sariju.

Njegov ugovor ističe kroz par meseci, ali italijanski mediji prenose da je novi ugovor za "King Konga" spreman. Defanzivac će dobiti produžetak do 2021. godine, biće u Torinu i naredne sezone, ali izgleda da su povrede i godine odradile svoje te bi to možda i potencijalno bila zadnja godina Kjelinija u profesionalnom fudbalu.
 
Nova povreda u Juventusu, srećom - lakša

Fudbaleri Juventusa za vikend gostuju Spalu, ali deluje da su mislima u Lionu.

Napadač Gonzalo Iguain je doživeo lakšu povredu i ne želi da rizikuje i da igra za vikend, pred nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Juventus će u narednim danima pratiti oporavak Argentinca i neće rizikovati sa njim, baš kao ni sa Miralemom Pjanićem, koji je napustio teren protiv Breše.

Van stroja je bio i Adrijen Rabio, koji je trenirao odvojeno od ekipe, ali će i on biti spreman za najvažnije izazove u Ligi šampiona.

Od povređenih, sada su tu još Daglas Košta i Demiral, tako da deluje da Mauricio Sari neće imati većih problema kada bude najvažnije.
 
Vezista potvrdio, uskoro novi potpis u Juventusu!

Fudbaler Juventusa Blez Matuidi u intervjuu za Sport24 potvrdio je da će ostati u Torinu i naredne sezone.

Njegov ugovor ističe na kraju sezone, ali "bjankoneri" su iskoristili opciju da ga zadrže na još godinu dana pod istim uslovima.

"Ostajem u Juventusu, klub će iskoristiti mogućnost da produži ugovor sa mnom. Veoma sam srećan zbog toga, nisam bio ni u najmanjoj dilemi", kazao je reprezentativac Francuske.

Matuidi je jedan od ključnih igrača Mauricija Sarija, u dosadašnjem toku sezone upisao je 30 nastupa i postigao jedan gol.
 
Konačno dobre vesti za Juve

Juventus pred sobom ima možda i ključnu nedelju koja bi mogla da odredi sezonu - idu Lionu, a potom dočekuju Inter u direktnom okršaju za titulu.

Dok se čekaju odluke o odigravanju utakmica zbog korona virusa u Italiji, Juventus je dobio i jednu dobru vest, a to je povratak Gonzala Iguaina.

Postojala je bojazan da će Iguain propustiti gostovanje Lionu zbog bola u leđima, ali se on oporavio i najverovatnije će predvoditi napad u ovim bitnim utakmicama.

Juventus najpre gostuje Lionu u sredu od 21.00, a derbi sa Interom zakazan je za nedelju od 20.45, ali još uvek se zna da li će se fudbal uopšte igrati, a nije isključeno ni odigravanje pred praznim tribinama.
 
Za njega nema mesta, Juventus ostaje bez štopera?

Ako je sudeći po najavama iz Italije, Juventus će na kraju sezone ostati bez jednog od štopera.

Danijele Rugani se od početka sezone i dolaska Matisa De Lihta nije naigrao u dresu "bjankonera", svega sedam nastupa u svim takmičenjima.

Ni povrede Kjelinija i Demirala nisu uticale na to da 25-godišnji defanzivac dobije veću minutažu, pa bi uskoro mogao da napusti klub u koji je stigao 2015. godine.

Interesovanje za Ruganija pokazali su brojni evropski klubovi, naročito oni sa Ostrva poput Čelsija i Arsenala.

Juventus ga je platio pet miliona evra, sada bi mogao da zaradi pet puta više...
 

Back
Top