Juventus

Vučinić koji je delovao nezainteresovano, a onda prošetao odbranu Sijene pa je kolegi iz napada ostao lakši deo posla.
Klasika.sad svratih na vijesti, bili su relativno umjereni sa pohvalama i hvalospjevima. cudno.
tenk ju.
vidjeh i gol: reagova' je u pravom trenutku, ubrzao kad treba...nish posebno,ali fino je da je "budan" , za njega ne bas i cesto stanje.

Poslednja izmena:
istina....ne znam kakvi su bili ti veliki golmani pre...ali od paljuke,perucija ... pa na ovamo, bufon je najbolji kojeg sam ja gledao.....
Gledao sam sve te velike golmane kroz dokumentarcei stare tekme, ali sam mišljenja da je Bufon nenadjebiv, bukvalno savršen golman ... Od novijih, jedino Kan i Šmajhel su možda u tom rangu, ostali daleko ispod, što opet ne govori to koliko su ostali loši nego koliko je Bufon dobar ...

Gledao sam sve te velike golmane kroz dokumentarcei stare tekme, ali sam mišljenja da je Bufon nenadjebiv, bukvalno savršen golman ... Od novijih, jedino Kan i Šmajhel su možda u tom rangu, ostali daleko ispod, što opet ne govori to koliko su ostali loši nego koliko je Bufon dobar ...

Samo mi je jedno vreme Dida bio cak i za nijansu bolji (mozda zato sto je branio u Milanu :) ali stvarno je imao dve nenormalne sezone to sto je on branio stvarno je bilo neverovatno, imao je odlicne i fizicke predispozicije i reflekse i niko nije mogao da mu da gol iz slobodnjaka...) dok ga nije spicila ona baklja u glavu ...e od tada vise nije mogao da se sastavi....

Iako su mu maestralna ta bacakanje, meni je (pored gresaka) najvise ostao u secanju po tome sto se cesto tako dobro postavljao da nije ni morao da se baca, nego je vecinu lopti hvatao zive..... inace je skoro u nekoj revijalnoj utakmici igrao u napadu i dao tri gola..... samo da galijani nije cuo za to..... malo sam vam sad spamovao temu ali ionako ste slabo tu...

Ancelotti, o Pirlu: "On je od onih retkih kojima ne moraš ništa da objašnjavaš, sve sam ukapira. On je najači centralni vezni igrač na svetu. Ni Barcelona nema boljeg, kod njih Busquets igra na njegovoj poziciji. Pirlo će ovako da 'gura' do 40-te..."

http://1.***************/-Uwy3EJdW1dA/TabrpsVG2DI/AAAAAAAAgeA/9ZYzRZWY0Tg/s1600/Pirlo%2B13.jpg

Jedan od retkih igraca u italiji koji ima pregled igre.....o pasu da ne govorimo.......majstor......njega,cavija i inijestu pogotovo prva 2 ladno zamisljam kako u odelu i cipelama na terenu gospodare

Ancelotti, o Pirlu: "On je od onih retkih kojima ne moraš ništa da objašnjavaš, sve sam ukapira. On je najači centralni vezni igrač na svetu. Ni Barcelona nema boljeg, kod njih Busquets igra na njegovoj poziciji. Pirlo će ovako da 'gura' do 40-te..."

Dobro je rekao...

On je u Milanu izgubio volju, motivaciju...našao ju je u Juveu.

Još da nađe i stari kvalitet i skudeto zagarntovan :D ...

Skudeto Milanu...realno bolja su ekipa...bolji tim.

Ma imaju, itekako zna da udeli neki "nemoguć" pas, ali ne koristi često, uvek ide na sigurniju varijatnu i zato nikad ne greši ...

Pirlo je ofanzivniji, kad on ima loptu to je kao da je u ''sefu'' kako kažu naši komentatori...sad, on ima potrebu za tim...Buskets i nema, ima Ćavija i Inijestu ispred sebe koji su zaduženi da grade igru...a tu je i Fabregas...

Šta reći za ovo...:worth:

Milan ima bolje individualce, ali nema bolji tim... Mada ja i dalje mislim da ce Milan uzeti titulu ove sezone, Ibra ce resavati bunkere, dok u Juventusu nema tog koji bi to radio...

@sarabbasara
Nekonstantan, kao i celu karijeru, isuvise lenj da bi bio fudbalska klasa, a znanja za to ima... Po meni ovako nesto sam ocekiva, tako igra od kada znam za njega, odigra jedan fenomenalan mec kad mu se digne, pa ga posle nema 2 meca, sto se tice ucinka golovi/asistencije ove sezone , moze se reci ispodprosecno, ali ima odredjeni uticaj na igru ekipe...

Sto se Pirla tice, on ove sezone igra mnogo bolje nego u Milanu zadnje 2, nije to onaj Pirlo iz 2006, mada iz aviona se vidi da je glavni igrac Juventusa, i igra zaista dobru sezonu, daleko iznad onoga sto sam ja ocekivao, kao uostalom i sam Juventus...

Milan ima bolje individualce, ali nema bolji tim... Mada ja i dalje mislim da ce Milan uzeti titulu ove sezone, Ibra ce resavati bunkere, dok u Juventusu nema tog koji bi to radio...

Sa Ibrom, Boatengom i Silvom, Milan može svakog da dobije...

Konte je u utakmici sa Milanom imao sve igrače na raspolaganju, Milan je bio bez Ibre, Boatenga, Akvilanija, Neste...Flaminija...tu je i roviti Pato i Kasano koji po svemu sudeći neće više igrati ove sezone...

Pa dobro, bate, opet je ovo derbi, ne mozes ocekivati da sad dodje Juventus, i da se posprda sa Milanom usred San Sira, bez obzira koliko igraca falilo...

Ja kazem da po imenima Milan je jaci, ali kada sam rekao bolji tim, mislio sam vise deluju kao ekipa, svi disu kao jedan, sto je uostalom oduvek i bila uvek karakteristika Juventusa...

Poslednja izmena:
Pa dobro, bate, opet je ovo derbi, ne mozes ocekivati da sad dodje Juventus, i da se posprda sa Milanom usred San Sira, bez obzira koliko igraca falilo...

Ja kazem da po imenima Milan je jaci, ali kada sam rekao bolji tim, mislio sam vise deluju kao ekipa, svi disu kao jedan, sto je uostalom oduvek i bila uvek karakteristika Juventusa...

Naprotiv, ja sam očekivao da se Milan posprda sa Juventusom, posle gola je tako delovalo, da je Muntarijev priznat siguran sam da bi tako i bilo...a i da su tu bili Ibra i Prince...al' to je sad ''šta bi bilo kad bi bilo''...

I Milan je pravi tim ove sezone, a i prošle...al' Juve više, zato se i bore za titulu i dalje...

@sarabbasara
Nekonstantan, kao i celu karijeru, isuvise lenj da bi bio fudbalska klasa, a znanja za to ima... Po meni ovako nesto sam ocekiva, tako igra od kada znam za njega, odigra jedan fenomenalan mec kad mu se digne, pa ga posle nema 2 meca, sto se tice ucinka golovi/asistencije ove sezone , moze se reci ispodprosecno, ali ima odredjeni uticaj na igru ekipe...

Sto se Pirla tice, on ove sezone igra mnogo bolje nego u Milanu zadnje 2, nije to onaj Pirlo iz 2006, mada iz aviona se vidi da je glavni igrac Juventusa, i igra zaista dobru sezonu, daleko iznad onoga sto sam ja ocekivao, kao uostalom i sam Juventus...

sve si rekao...ali dobro, bitno da vam funkcionishe...

Gol Juventusa iz ofsajda...

425767_10150646787449594_56865714593_9174574_729042924_n.jpg

Back