Juventus

Kakav mec... Kakva pobeda.. Kakav mentalite smo pokazali... Kako su lavovi igrali, 11 lavova na terenu, svi su ginuli jedan za drugog... Zasluzena pobeda... Bez Krasica, Chiellinia, Buffona, Pepe je igrao beka, ali tim je pobedio... Ovo je konacno licilo na Juventus... QUESTO E' LO STILE JUVE

Zasluzena pobeda cestitam,kalco se bas zakuvao :)Neka su malo spustili ovaj Milan,previse su poletelli... Ali ljudi Lacio ne posustaje,evo danas su dobili u gostima Palermo!!!Svaka im cast,lepo je da se jos neki tim umesa za vrh,samo ne znam koliko ce moci dugo ovako da igraju

Ovo sto sam video kod Juventusa pre neko vece je nesto sto mi uliva poverenje u buducnost...

Juventus je cesto imao tehnicki slabije igrace i od Intera i od Milana, ali je imao neku kompaktnost, i mentalnu snagu, kojom je pobedjivao... Ovo sto je bilo u nedelju je u stvari Stile Juve, kog nije bilo od 2006... Skup igraca koje ce se zrtvovati za visi cilj, Pepe je od krilnog napadaca stigao do levog beka npr... Dakle skup radnika koji ce pisati krv, i 2-3 klasa igraca koje ce resiti mec(to je preksioc bio Ale) i materijalizovati ono za sta se ceo tim borio..

Da se osvrnem na tim... Melo je preporodjen, ne znam sta mu je Del Neri uradio, ali ovo je skroz drugi fudbaler od onog od prosle sezone, Aquilani se sa njim sjajno dopunjuje, takodje podredjuje se timu... Capitano Marchisio isto tako, igra poziciju koju mu kazu, bez imalo problema, zrtva za tim... Uigrava se i tandem Bonucci i Chiellini, tako da ovaj tim dobija neku kicmu, tj osovinu za buducnost... Koja ce biti veoma jaka(pod uslovom da Melo opet ne poludi)

Potrebni su bekovi, steta za De Ceglie, taman je poceo da igra fino, a povredio se na 3 meseca... Probojno levo krilo, mada to i Marcha iznosi kako valja, i napad... Obavezan je jedan dobar teski napadac Pazzo, Dzeko, Benzema, posto ova 2 buzduka Amauri i Iaquinta, ne mogu ni prazan gol sa pola metra da pogode... Steta sto se Alu blizi kraj...

Ove sezone, nemamo dovoljan broj igraca za titulu, mada ako u svaki mec budu ulazili kao sa ovaj sa Milanom, borice se do kraja za scudetto, iako mislim da ce opet Inter uzeti, imamo potreban mentalni sklop, onaj koji je krasio Juve oduvek, i zajednistvo,ali smo igracki limitirani, tako da ipak ocekujem za godinu da ovaj tim ispliva napokon...

Spicevi su zaista veliki problem...Barem jedan sposoban spic bi bio ogroman plus za Juventus...Tim je veoma stabilan i uigran..Inter je bolji,ali ne puno...Takticki Juventus je dosta jaci i organizovaniji i to moze biti presudno u bici za Skudeto...

Del Neri: Remi je fer rezultat

Sjajnim golom Diamantija Brescia je došla do boda i nije dozvolila Juventusu da napusti Rigamonti sa punim plijenom. Ipak, Luigi Del Neri je bio zadovoljan na kraju meča.

"Sa malo više pažnje i sreće mogli smo i do pobjede. Dali smo gol posle centaršuta, dok je sa druge strane Diamanti postigao sjajan pogodak. Remi je fer rezultat. Obje ekipe su imale prilike za pobjedu. Imamo 4 boda manje od vodeće ekipe na tabeli i preostaje nam borba do kraja, ali sada ne treba da gledamo tabelu već kako da poboljšamo našu igru. Sada moramo da razmišljamo o meču sa Romom. Za taj meč neću moći da računam na Mottu koji je suspendovan i moraću da pronađen neko drugo rješenje, ali imam igrače koji mogu da pokriju njegovo odsustvo."

www.juvefans.info

za Juve sam počeo navijat od prve njihove tekme koju sam gledo- polufinale lige prvaka '95/96 protiv Nantesa, kao 10-godišnjak...drago mi je vidjeti ih ponovno ondje gdje im je mjesto- na vrhu serie A...samo tako dalje :ok:

Igramo izgleda samo ove velike meceve... Poserem se ja na to... Dobijemo inter a da zavrsimo 6... Tamo nekad, kada smo ono sto je inter sada, a to je dominantna sila u italiji... Nije bila retkost, da nas inter odere u sred Torina, ali opet posle bude 10 bodova iza nas... Ista situacija je sada, samo su uloge zamenjene...

Nije da me ne raduje ova pobeda, jedna mi je od drazih, naravno, ali sinovi... Ne osvajaju se titule ovde, nego protiv Brescie, Bologne, Chieva, Parme... I to sa pola snage, kao sto to Milan radi ove sezone...

Evo kiksamo vec protiv Leccea, sada u subotu... Ali dobro, mozda nekad ponovo budemo oni stari...

Glupost, dao bih i ovu i onu na San SIru, protiv Milana, za scudetto...

Kao sto rece i Nedved, ovo je mec kao i svaki drugi, nosi 3 boda isto kao i onaj protiv Leccea, nema razlog za slavlje... Ovom klubu treba svaki mec da bude isti, a ne da daju zivot za pobedu ovde, a onda ih neki Pellisier j.ebe kad stigne...

Dao bih i ja, da ova ekipa ima sansu da uzme scudetto, ali nema.Realan domet je mesto za LS.
Ovo gore napisano je vodjeno izuzetnom mrznjom prema gore navedenom klubu, zaneo sam se.Medjutim, kad nama Leh, Salcburg i co prave probleme, onda pobeda nad aktuelnim sampionom Evrope mora ciniti posebnu draz. :)

I nema veze što Juve nema veze!

Što se čuje: ''Forza Milan!''

I nema veze, yebeš i njih i Inter!

Jer Juve ludo volim ja!
smilie_grobar2-1.gif
smilie_grobar2-1.gif
smilie_grobar2-1.gif

Sta se desava sa ovom temom gde su navijaci Juventusa?Walken vidim pise po drugim temama,ali zaobilazi temu o svom voljenom klubu.Ajde Walken daj neki komentar stanja kod vas,sta bi voleo da se promeni,itd. :)

Ja mislim da Juventusu treba jos minimum 2-3 igraca svetske klase da bi bio konkurentan za trofeje...Jedan klasni napadac,jedan vezista i mozda jos jedan defanzivac...Dzaba Juventusu to sto je pobedio Inter i Milan,kad ih jebbe ko stigne od manjih klubova...Tako se ne osvaja scuddeto.Krasicu svaka cast na prvom delu sezone,ali sad je skroz u kanalu.

Uzgred nadjoh ovo na netu-

Anjeli izgubio strpljenje?
anjeli-213823120100429070628.jpg

Predsednik Juventusa veoma ljut nakon poraza od Lećea. Nije problem u gubitku bodova već načinu na koji je tim izgubio meč...
Andrea Anjeli i čitava porodica su uložili mnogo tokom leta, žrtvovan je i jedan deo profita od FIAT - a, kako bi bio završen novi stadion, a neki igrači imaju izuzetno dobre ugovore, iako Juventus ove sezone ne igra u Ligi Šampiona.

Kako sada stvari stoje, ni ove sezone Juve neće uspeti da se dokopa najznačajnijeg evropskog takmičenja, pa su vlasnici izgubili strpljenje.

Današnja italijanska štampa donosi priču o ljutnji mladog predsednika posle sramnog poraza u Lećeu. Njega je zaboleo odnos nekih igrača prema dresu, pa se najavljuje novo spremanje.

I Del Neri je pod lupom, priča se da Lućano Spaleti neće odoleti izazovu i da bi mogao da prihvati poziv Juventusa. Takođe, neki igrači će biti stavljeni na transfer listu, mada se ne pominju imena...

Problem je odnos jer je neverovatno da tim koji nije izgubio ove sezone u duelu sa najvećim ekipama rasprodaje ugled protiv davljenika. Podsetimo Juve je ove sezone nadigrao i Inter i Milan, savladali su i Lacio, a opet daleko su od mesta koje vodi u Ligu Šampiona.

Sta se desava sa ovom temom gde su navijaci Juventusa?Walken vidim pise po drugim temama,ali zaobilazi temu o svom voljenom klubu.Ajde Walken daj neki komentar stanja kod vas,sta bi voleo da se promeni,itd. :)

Ja mislim da Juventusu treba jos minimum 2-3 igraca svetske klase da bi bio konkurentan za trofeje...
Pa nema šta puno da se komentariše, postali su prosek u kalču, ne igraju LŠ-a, a i pisalo se o tome šta ne valja, tako ni ne treba ponavljati, a nema se puno šta novo reći ...

Ludaci oterju Đovinka, a on igra vrhusnki u Parmi, a u klubu nemaju igrača koji može da igra njegovu poziciji ... A Seba takođe može da igra i na strani, kao što Mesi igra ...

Melo je teški ludak, ili odigra fantastično ili sam usere celu utakmicu ... Sisoko je mnooogo pao u formi, pre 2 godine je bio jedan od najboljih def. veznjaka a sad je jako loš ... Akvilani je isto lepo krenuo, ali stao, a videćemo šta će biti sa Matrijem ...

Mada, i dalje su najveći problem bekovi, Juve većinu golova od onoga što sam gledao prima preko njih ...

Back