Juventus

Otisao i Re David... :cry:

Raskinut je ugorovor... Zbogom doktore, ostaces zauvek u srcu svih juventina...

Najbolji strani strelac u istoriji Juventusa... 171 pogodak... Hvala ti za sve radosti koje si izazvao svojim golovima i osmehom...

treze_milan_cover.jpg

Kako smo ocajni bili, havarija...

Bari nas razneo, bukvalno... Ovi nisu znali gde udaraju...

Poraz ko poraz, vremenom otupis...:)

Ali kada vidim kako stoje ko totemi, i setkaju se, e to me zaboli...

Gledao sam malo utakmicu, zbog Krasića, loš Juve, opet isto.
Lep gol je Bari dao, mada i Markisio je tamo zeznuo, čuvao ga sa pogrešne strane.
Juventus ima jako dobre igrače, treba to neko da uklopi, ne znam samo šta će im toliki napadači, čujem hoće još i Borijela.:confused:

Juventus se dogovorio sa Milanom oko Borriella

Juventus se sve dogovorio sa Milanom oko angažovanja Marca Borriella.

Prema pisanju Il Corriere dello Sport, Juventus je postigao dogovor sa AC Milanom u kome Marco Borriello odlazi put Torina kao pozajmljen igrač sa opcijom otkupa celog ugovora na kraju sezone.

Prema tom ugovoru, Juve će morati da plati €2 milliona Milanu za jednogodišnje usluge Marca Borriella. U slučaju da Borriello zadovolji trenera i čelnike Stare Dame, Juventus će morati da izdvoji dodatnih €13 milliona.

Borriello koji je nakon dolaska Zlatana Ibrashimovića u Milan rekao kako će dobro razmisliti o tome gde će nastaviti karijeru, još uvek treba da prihvati ponudu Juventusu. U ovom trenutku pregovori se vode između direktora Juventusa Beppe Marotte i Borriellovog menadžera.

Ako Milan uspe da prosledi Borriella, očekuje se dolazak Robinha. Milan je već poslao svoje pregovarače u Manchester.

Problem Juventusa je preveliki broj igraca, jesu to dobri igraci, ali ne mozes da ocekujes da ti tim sabija a u ekipi imas 8 novopridoslih igraca...

Ja iskreno ni ne ocekujem, neku smislenu igru prva 2 meseca... A od januara, ocekujem onaj Juve kome se delom nadam sa ovim igracima...

Sto se tice Boriella... Nismo trebali da dajemo Davida, ako dovodimo Marca, ali neka dodje... Ja ga gotivim, delom zato sto je faca...:D

Nije klasa, ali je bolji igrac od Amauriiiiiiija sigurno, e sada i njemu ce trebati vreme da se uklopi... Videcemo, uglavno, ove sezone nekako da se uvucemo do 3 mesta, pa onda sledece smislenije da napadnemo....

Ipak su ovi ljudi dosli u rasulo od ekipe, ovde osim Del Piera i Buffona, ni jedan igrac nema gram samopouzdanja, tim bez ikakvog mentaliteta koji su napravili Secco i drugari, gore nego 2006... Tako da imaju moju podrsku, bilo je gresaka u ovom mercattu, ali ja verujem da znaju sta rade...

Fino alla fine, forza Juve....

Nije dosao ni Borriello...:per:

Ali zato je dosao veliki Rinaudo...:worth::hahaha:

Bice 4. stoper...

Ako ste mislili da ste videli najgoru sezonu Juventusa, ne dajte se prevariti, mozda vas ove godine opet obraduju (upuceno onima sto ne vole kontrastne boje...:neutral:)

• Podržavam
Reactions: Gax
Nije dosao ni Borriello...:per:

Ali zato je dosao veliki Rinaudo...:worth::hahaha:

Bice 4. stoper...

Ako ste mislili da ste videli najgoru sezonu Juventusa, ne dajte se prevariti, mozda vas ove godine opet obraduju (upuceno onima sto ne vole kontrastne boje...:neutral:)

:lol:

Nije vam tako loš tim, kao što to pokazuju rezultati, jedina greška po meni je to što je pušten Dijego...
Trezege je bio stvarno dobar napadač, al' šta vredi u Juventusu kada ga nisu baš nešto puštali poslednjih godina da igra, onda i bolje da ode...
Rinaudo stvarno nije bio potreban...on se poslednjih godina samo vukao po pozajmicama...

Kakva partija Djovinka u Parmi, nestvarna asistencija za prvi gol, precka... Ne verujem da ste ga pustili a da mu niste ni dali pravu sansu. Diego se nikako nije uklapao prosle sezone al valjda bi ga Del Neri vec nekako trgao, bilo kako bilo i on briljira, doduse u Bundesu. Prilicno lose odradjen prelazni rok.

Dijego: "Juventus me izdao, neće osvojiti ništa"
dijego20468020100828110226.jpg

Nakon prelaska u Volfsbug, Dijego osuo paljbu po čelnicima Juventusa. Brazilac kaže da Bjankoneri neće ništa osvojiti ove sezone.
Samo godinu dana nakon dolaska, Brazilac je bio primoran da napusti klub, što mu se naravno nije svidelo.

"Izdali su me. U početku, Del Neri mi je ukazao poverenje, rekao mi je da mi je mesto sigurno i da bi bilo nemoguće izvesti me sa terena. Ali onda su mi drugog dana rekli da su odlučili da me prodaju. Marota samo želi italijanske igrače i on pravi grešku."

Brazilac je siguran da Juventus neće ništa osvojiti ove sezone.

"Da bi pobedili potrebni su vam šampioni bez obzira na nacionalnost a on nikada nije doveo nijednog šampiona. I, mene je prodao za vrlo nisku cenu. Del Neri? Video sam deo utakmice protiv Barija. Ni Del Neri ni Marota nikada nisu radili u timu koji se borio za skudeto. Inter je još uvek favorit, ali pazite se Milana."

Kakva partija Djovinka u Parmi, nestvarna asistencija za prvi gol, precka... Ne verujem da ste ga pustili a da mu niste ni dali pravu sansu. Diego se nikako nije uklapao prosle sezone al valjda bi ga Del Neri vec nekako trgao, bilo kako bilo i on briljira, doduse u Bundesu. Prilicno lose odradjen prelazni rok.

Slazem se da je Sebina pozajmica greska, ali mozda je i tako bolje... Tamo ce imati konstantnu sezonu, igrace sve partije i vratice se iduce leto... Samo neka nastavi...

Pitanje je da li bi ovde imao toliko partija... Sto se tice Diega, serie A, nije za njega, prosle godine je ceo sistem zbog njega promenjen, a on nije pokazao nista, neka mu je sa srecom u Bundesu... A i ne uklapa se on u 4-4-2... Ne moze da igra secunda puntu, zato sto po prirodi ne namesta sebi prilike, nego gleda da namesti drugom, a to za ovu poziciju nije dovoljno...

Sto se tice roka, bile su 2 opcije, da se dovedu 2-3 klasna igraca, ali ko ce da ti dolazi da igra kvalifikacije za LE... I u tom slucaju bi ostali ove boranije tipa Poulsen, Tiago, Molinaro, Zebina, Grigera, Grosso, Salihamidzic i ostali... Marotta se odlucio da zameni kompletnu ekipu sa mladjim i boljim igracima(ne jos uvek sampionima) i krene se iz pocetka, uz to imali smo vrlo mali budzet, potrosili smo 50, a zaradili 30 miliona, dakle u minusu smo nekih 20ak, uz to smo skroz zamenili otpad, za mladje i kvalitetnije igrace.... Ja ne ocekujem neke partije prva 2 meseca, dok se igraci ne uigraju, a one prave partije mozda cak od Januara, i pokusamo da uhvatimo 3-4 mesto, mislim da to sa ovom ekipom moze da se uradi...

Iduceg leta, jedno 2-3 top igraca, otkup ovih pozajmljenih koji se pokazu i da krenemo u borbu za scudetto...

Od mene Marotta i ekipa imaju punu podrsku, bilo je gresaka, ali opet u kakvom je stanju bio klub zadnje 4 godine, ovo mi deluje kao da se krecemo konacno napred....

Dijego: "Juventus me izdao, neće osvojiti ništa"
dijego20468020100828110226.jpg

Nakon prelaska u Volfsbug, Dijego osuo paljbu po čelnicima Juventusa. Brazilac kaže da Bjankoneri neće ništa osvojiti ove sezone.
Samo godinu dana nakon dolaska, Brazilac je bio primoran da napusti klub, što mu se naravno nije svidelo.

"Izdali su me. U početku, Del Neri mi je ukazao poverenje, rekao mi je da mi je mesto sigurno i da bi bilo nemoguće izvesti me sa terena. Ali onda su mi drugog dana rekli da su odlučili da me prodaju. Marota samo želi italijanske igrače i on pravi grešku."

Brazilac je siguran da Juventus neće ništa osvojiti ove sezone.

"Da bi pobedili potrebni su vam šampioni bez obzira na nacionalnost a on nikada nije doveo nijednog šampiona. I, mene je prodao za vrlo nisku cenu. Del Neri? Video sam deo utakmice protiv Barija. Ni Del Neri ni Marota nikada nisu radili u timu koji se borio za skudeto. Inter je još uvek favorit, ali pazite se Milana."

Kako samo amaterska izjava, tako se to ne radi moj Diego... Takodje rekao je:"Klub ne ume da se ponasa prema sampionima kao sto smo ja i Trezege..." E bre, ko si ti da se poredis sa Davidom, kakav si ti sampion...

Pao mi je u ocima, iako je mi je bio najdrazi brazilac...

Srecno po bundesu, ponavljam, u toj ligi mozes se igrati do mile volje, serie A je nesto drugo, to je liga za majstore i fudbalere, ne za zonglere i padavicare...

Poslednja izmena:
Poneo sam se lose prema Diegu, zbog novinara koji su mu stavljali svasta u usta... Ipak je gospodski progomentarisao kako je otisao iz kluba... Pohvali je i pozeleo srecu svim saigracima, zahvalio se navijacima, itd.

Tako da ja povlacim reci... Ponovo mi je omiljeni brazilski i igrac, srecno mu u nastavku karijere, i neka **** majke svima po svabiji...:D

Juve-Doria 3-3

Mnogo dobra tekme, puna sansi, preokreta, golova, dobar Juve u drugom poluvremenu(ako izuzmemo ocajnu odbranu koja je nas je i kostala pobede)

Krasic odigrao odlicnu utakmicu, asistencija i glavni kreator drugog gola... Uz to imao jednu 1-1 sansu i par sjajnih prodora... Dobio standing ovation...

Idemo dalje... Ova sezona je za uigravanje i kreiranje kostura, igrom zadovoljan, rezultatom ne...

Daleko je on od Nedveda... Ne vidim razlog za poredjenje, posto je ceh mozda i najkompletniji igrac kog sam gledao...

On nije bio samo krilo, on je moga da igra i ofanzivnog veznog, i centralnog veznog i krilo... Dosta je vise trca, i bio je jaci od Krasica...

Jedina slicnost je fizicka, i delom kada Milos krene da trci... Uostalom ne treba mu to poredjenje, moze izazvati pritisak kom ce podleci...

Back