Juventus

Stigao Krasic, stize i Aquilani... Verovatno ce doci i jedan levi bek...

Veoma dobar posao radi Marotta... Ove sezone da uigramo ekipu, ne verujem da mozemo uci u borbu za scudetto, i onda dogodine da krenemo po titule...:)

Mislim da je dovođenje Krasić i Akvilijanija odličan potez, pogotovo je dobro što su zadržali Dijega, gledao sam ga u poslednje dve utakmice sa Milanom u ovim sada kupovima, dosta im je bitan igrač...

Krasiću ne trebaju menadžeri
krasic20299020100825044318.jpg

Agent Miloša Krasića, Vlado Borozan istakao da je srpski reprezentativac sam završio veliki deo posla oko prelaska u Juventus.
KrasicMančester Siti i Fenerbahče su hteli da dovedu srpskog reprezentativca, ali je on želeo samo u Juventus.

"Krasića su želela dva kluba pre Juventusa – Fenerbahče i Mančester Siti. Ali sam igrač je odlučio da ode u Juventus, i on je učinio sve da ode tamo. Branka (sportski direktor Intera) je jasno stavio do znanja da veoma ceni Krasića, ali su oni imali druge ciljeve ove sezone i brzo su se povukli iz trke. Krasić je bio glavni protagonista, i dosta je pomagao u pregovorima."

Borozan se osvrnuo i na transfer Dijega u Volfsburg.

"Juve je imao vrlo lošu sezonu, baš kao i Dijego, ali se Volfsburg baš potrudio da sa njim dogovori sve uslove. Nemci neće prodati nikoga, čak ni Džeka a dovešće Dijega."

Sve najbolje mom komsiji Krasicu zelim,da bude najbolji u Juventusu i da izraste u jos boljeg igraca,ali da se bas ne naosvaja trofeja u ovom dresu:D

Di Natale odbio Juventus
thumbnail.ashx

NAPADAČ Udinesea i talijanske nogometne reprezentacije Antonio di Natale (32) odbio je transfer u Juventus, objavili su na internetskoj stranici njegova kluba.

"Igrač je potvrdio želju za ostankom u Udineseu. U klubu smo jako zadovoljni odlukom koju je donio naš kapetan i smatramo ovu temu zatvorenom", stoji u priopćenju Udinesea.

Di Natale je prošle sezone ponio naslov najboljeg strijelca Serie A s 29 postignutih golova, a aktualnim je ugovorom za Udinese vezan do 2013. godine.

Klub iz Udina brani od 2004. godine, a ukupno je postigao 86 prvenstvenih golova u 192 odigrane utakmice u talijanskom prvenstvu.

Di Natale odbio Juventus
thumbnail.ashx

NAPADAČ Udinesea i talijanske nogometne reprezentacije Antonio di Natale (32) odbio je transfer u Juventus, objavili su na internetskoj stranici njegova kluba.

"Igrač je potvrdio želju za ostankom u Udineseu. U klubu smo jako zadovoljni odlukom koju je donio naš kapetan i smatramo ovu temu zatvorenom", stoji u priopćenju Udinesea.

Di Natale je prošle sezone ponio naslov najboljeg strijelca Serie A s 29 postignutih golova, a aktualnim je ugovorom za Udinese vezan do 2013. godine.

Klub iz Udina brani od 2004. godine, a ukupno je postigao 86 prvenstvenih golova u 192 odigrane utakmice u talijanskom prvenstvu.

Sada mi je još miliji...pravi način da pokaže ljubav prema klubu. Kapitenski, svaka čast!

Odbio je i veće pare, i veći klub, a to se danas teško nalazi.

Svaka cast Di Nataleu, oduvek sam cenio verne igrace... Nisam nesto bio za njegov dolazak, posto mislim da je premator, ali zaista svaka cast... Toto doktor, nevidjeno ga cenim...

Nego dolazi Quaqliarela, pozajmica...

Pepe, Motta, Aquilani i Quqliarela na pozajmici... Cccc... Ali ***. kada das na 2 brazilaca 50 miliona, a onda dozivis najgoru sezonu u istoriji, logicno je da nema para za pravu kupovinu...

Diego i zvanicno u Wolfsburgu... 16.5 miliona samo smo uzeli... Malo, ali ***. sigurno je da necemo biti losi kao prosle sezone, nadam se da cemo se uspeti docepati LS... Za kasnije videcemo...

Fino alla fine, Forza Juve...

Sa kim ste u grupi, u Ligi Šampiona?:hahaha::hahaha::hahaha:

:rotf::lol::lol:Tako je to je pravi navijac Milana,koji ne pravi nekakva prijateljstva sa torinezima,tebe najvise postujem od svih navijaca AC Milana na ovom forumu;)

A ti Pinturicio jbgg stvarno je dobar tovar,cekaj trenutak pa mu vrati:mrgreen:
Inace Juventus je upao u grupu Lige Evrope sa Mancesterom Citijem,bice to dobre tekme:ok:

Italija i Juve bez Amaurija

Povreda će Brazilca koji igra za Italiju odvojiti od terena 25 dana.
Nije ni počela sezona, a igrači Juventusa se već povređuju. Amauri je zaradio povredu protiv Šturma i odsustvovaće tri nedelje.

On će propustiti ne samo start šampionata već i mečeve Italije na startu kvalifikacija za EP 2012. Azuri otvaraju kampanju protiv Estonaca u gostima, narednog petka, a zatim dočekuju Estoniju.

Juventus je sada u problemima, Jakinta nije spreman, Trezege je na izlaznim vratima, pa u ovom trenutku slavni klub vodi bitku sa vremenom kako bi doveo Fabija Kvaraljelu pre gostovanja u Bariju u nedelju uveče.

Poslednja izmena:
:rotf::lol::lol:Tako je to je pravi navijac Milana,koji ne pravi nekakva prijateljstva sa torinezima,tebe najvise postujem od svih navijaca AC Milana na ovom forumu;)
Ma kakva prijateljstva sa Torinezima, eno pred početak utakmice trofeja Berluskoni, bio minut ćutanja, i svi ćute, osim navijača Juventusa, da nadglasaju Milanove.:rtfm::roll:
Pošto ovako ne mogu.:per:
I ja tebe izuzetno poštujem.;)
A ti Pinturicio jbgg stvarno je dobar tovar,cekaj trenutak pa mu vrati:mrgreen:

Nadam se da taj trenutak neće doći.:mrgreen:

Kako me ovaj protiv Sturma podsetio na onaj protiv steaue od pre 14 godina...

Kakva klasa...:worth:
Šta reći, maestro je i u 37 najbolji igrač Italije danas ... Njemu, Gigsu i Zanetiju godine ne predstavljaju problem, i biće tužan dan za fudbal kad se oni povuku ...

Nego, Walkene, imas li sta reci na ove transfere i odlazak Diega, novu upravu?
Videćemo kako će to izgledati, sad u vezi imaju odlične zamene za klasičnu 4-4-2, i trebalo bi da dovedu još jednog vrhunskog napadača (Kvaljarela nije klasičan napadač) ... Odbranu su odlično pojačali dovođenjem Mote i Bonućija, i verujem da će odlično funkcionisati kad se uigraju ...

Šteta što Diego nije dobio pravu šansu, i ako su ga već dovodili trebali su da dovode pojačanja u skladu sa taktikom koja će najviše odgovarati Diegu, jer u klasičnoj 4-4-2 on je predaleko od gola, a nije dovoljno dobar u odbrambenim zadacima ... Pošto su doveli dosta igrača u vezi (Krasić, Pepe, Akvilani, Lanzafame, Martinez) dobro je da nisu počeli da gomilaju igrače, ali svejedno su se debelo zajebali sa Diegom i sa finansijske strane i što se tiče igračkog kadra ...

Back