- Poruka
- 15.396
Ja mislim da netreba vracati Kanavara,otisao je kada je klubu bilo najteze,a sad ga vracati-potpuno bezveze,a i mislim igra jako lose,od njega je ostalo samo ime...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On i jeste legitimni Del Pjerov naslednik ako ga gledamo u kontekstu van terena - simbol Juventusa i prvo ime kluba u budućnosti ... On bi trebao da nasledi traku i vođenje kad se potpuno oformi kao igrač ... Ali striktno na terenu, on je prava zamena za Pavela - ključni igrač sredine terena, koji će biti spona između odbrane i napada ... Upravo kao Nedved, sa leve strane u sredinu ...Ybg, ja sam Đovinka oduvek video kao Del Pjerovog naslednika.
Ma prioritet bi trebalo da bude mald i perspektivan desni bek, pa da onda kompletiraju odbranu za narednih deset godina ... Uvek je Juventusu odbrana bila glavni deo tima ...Juveu treba jedan svetski napadač. Ne znam što ponovo ne pojure Ibru koji ionako hoće da ode iz Intera, u kome je i izrastao u ovakvog igrača. Ako ne njega, onda, recimo Ibiševića, Džeka, Adebajora, ili npr. Teveza ili Iguaina.
Još jedan odličan igrač kog bi valjalo pribaviti je Aguero.
On i jeste legitimni Del Pjerov naslednik ako ga gledamo u kontekstu van terena - simbol Juventusa i prvo ime kluba u budućnosti ... On bi trebao da nasledi traku i vođenje kad se potpuno oformi kao igrač ... Ali striktno na terenu, on je prava zamena za Pavela - ključni igrač sredine terena, koji će biti spona između odbrane i napada ... Upravo kao Nedved, sa leve strane u sredinu ...
Del Pjero je napadač po prirodi, ili neki polunapadač, tik iza onog pravog sidraša, dok je Seba sa druge strane plej, fantazista, i može odlično da igra i kao čisti plej, a ubojiti deluje i sa Nedvedove pozicije ...
Ma prioritet bi trebalo da bude mald i perspektivan desni bek, pa da onda kompletiraju odbranu za narednih deset godina ... Uvek je Juventusu odbrana bila glavni deo tima ...
Od ovih pobrojanih ja bih najviše voleo da dođe Iguain, deluje mi stabilniji nego Aguero, a i bolji mi je kao igrač ...
Pa mogu njih dvojca zajedno da igraju, kao i Ćavi i Iniesta u Barsi/Španiji ... Znači njih dvojca napred, a Sisoko i MArkizio iza njih, i eto ti fantastične sredine ...Ja sam skeptican po pitanju Sebine buducnosti u crno-belom, dolaskom Diega imace jos manje prilike za igru... Diego ce biti ta spona o kojoj pricas, Seba ce ja mislim, ako je bude i imao, igrati umesto Capitano-a...
Imamo De Ćeljea na levom beku, i Krišita kao štopera ... Odlična kombinacija .... Krišito može da igra i levog beka ako se De Ćelje povredi, a Ariaudo može da igra štopera ... To ti je budućnost italijanskog fudbala, i za koju godinu bi činili najbolju odbranu na svetu, ako bi igrali zajedno i uigrali se ...Potreban mlad desni bek da kompletiraju odbranu? Po tebi mi imamo drugog stopera i levog beka?