Jutro ce promeniti sve…

Ne pamtim one koje me odbiju.Pamtim one sa kojima sam spavao.Jako dobro.Mislim da tek posle sexa mozes postati blizak nekoj devojci.Samo jednu devojku pamtim koja me je odbila.ali sa njom sam bio u vezi 3 meseca i bila je nevina.

Drage dame, pricajte sta ocete.Ali kad vas muskarac odbije,to je za vas ogromno.
Kad me odbiju, ja prespavam i zaboravio.I mogu biti kul sa njima.Ali kad mi se desilo da ja neku odbijem,to je bilo uzasno.Kako se ona ponasala prema meni posle.Strasno.Koja je to razlika? :roll:

myra x:
ne,pazi-mislim na to da te svako iskustvo na poseban nacin veze za odredjenog muskarca,a kod njih ni toga nema!ne mozda uvijek osjecaji,ali nesto postoji,zar ne.mi smo bar vise iskrene,dok oni pricaju neke price ko klinci!ipak mi drugacije pristupamo tome od njih,oni ce vjecno ostati nezreli po pitanju sexa :lol:

Нећу да улазим у то колико имаш година...и искуства, али...гадно се вараш...то "посебно везивање" које спомињеш је апсолутно универзално што се пола тиче. Па нема шансе да било ко спава са рибом ако нема бар мало симпатија према истој (то не морају бити емоције). Поготово ако стицајем околности проводе и одређено време заједно. Шта треба...да окрене главу од гађења и пумпа само?
icon_rolleyes.gif
Па то је мучење БРЕ, не секс.

inspirione je l sam ja u toj grupi histerija
pa nisam poshto sam preko neta
ili nisam stigla na taj nivo
a i nisi me odbio
a uopshte nismo u toj korelaciji
u kakvoj jesmo
pa ni u kakvoj
ne gledam ja to tako
ebes mu sve shto je odluchan

Pera_Zdera:
Kod pojedinih mladih devojcica sam nailazio na jedno pogresno razmisljanje. A to je da kad odbiju tipa da ce se on jos vise zaljubiti u nju i da ce ona tada ispasti nesto veca u njegovim ocima.

Ali ovo je samo VELIKA zabluda.

1. zato treba izlaziti sa devojkama a ne devojcicama
2. a moze se desiti i da se devojcica navuce na odbijanje - sto se moze pretvoriti u ozbiljan problem za njeno zdravlje.
3. zivot je pun zaBluda :P

PS: interesantna ova rec zabluda...

myra x:
ne,pazi-mislim na to da te svako iskustvo na poseban nacin veze za odredjenog muskarca,a kod njih ni toga nema!ne mozda uvijek osjecaji,ali nesto postoji,zar ne.mi smo bar vise iskrene,dok oni pricaju neke price ko klinci!ipak mi drugacije pristupamo tome od njih,oni ce vjecno ostati nezreli po pitanju sexa :lol:

žensa ženska, ti ne možeš da uživaš u seksu ako nisi odlepila za tipom???
Too bad for you...:cry:
istina je da i mi (ja) žalim za onim koga nisam probala...nije došao njegov momenat NIKADA, prosto neverovatno, u međuvremenu se oženio, i tako....

Back