Jutra nasa...

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nezreo je svako kome se budjenje pored nekoga ne dopada i nije za tu osobu...Sex je obicno na brzaka.
Nema veze sa zreloscu..helena ti si se probudila pored nekog sa 15-20 god..?

znash li ti shta pishesh? prvi tvoj post je chista nebuloza...
naravno da se nisam budila pored nekog od 15 - 20 godina i ne vidim zashto mi postavljash to pitanje uopshte... prvo, godine nisu merilo nechije zrelosti, a ono shto smo ja i neva htele da ti kazemo je neshto sasvim drugo... i zrelim ljudima se deshava da se bude pored nekoga do koga im nije stalo...

I jesam realan..zato i kazem nije isti osecaj..u tim godinama je jako cudno..trazis lose stvari..a godinama je sve lepse.

Verovatno se jos nisi probudio...od jutros....ovaj post nema veze sa onim sto sam pitala....sa druge strane, sta je cudno i sto bih trazila lose stvari u budjenju pored nekoga...? ...cak i sa 15, mada su male sanse za tako nesto....jer, koje su sanse da imas stalnog partnera i da se svaki dan budis pored njega u 15-oj ?:confused:

Ili se pravis blesava ili se nisi umila..da li ti je isto budjenje prvo jutro sa nekom osobom ili posle godinu dana veze..?..jasnije..

kako nije jasnije... i bash ima veze sa onom konstatacijom kako je "nezreo svako..." itd. itd.:roll: no dobro, nek bude da si ti jednostavno danas neshvacen od strane mene, usled mog izigravanja blesavosti ili neumivanja... vazi...

ama kad vec moram da idem iz krajnosti u krajnost radi se o tome da ne mozesh da iskljuchujesh prijatna budjenja nezrelih i neprijatna zrelih... nije nechija zrelost / nezrelost obavezan preduslov za prijatno / neprijatno budjenje, odnosno za dobar ili pogreshan izbor partnera ili ostajanje sa njim... sasvim je druga stvar chega mi sve postajemo svesni u nashem sazrevanju...

Koliko su vam bitna jutra s partnerom, jel stvarno za sve to nesto posebno, kad se probudite u cik zore jedno pored drugog, ta bliskost koja se pretapa... Mnogima je jutro vrijeme najvece ljubavi i najboljeg sexa.

Izvinjavam se ako sam ponovio temu!

Meni sve to, ali pre spavanja. Ujutru covek ide na posao, pa se ne poklapamo, a kad ne radi, onda spava duze od mene. E sad, ja se neki put vratim u krevet i kao budimo se zajedno. :lol:

Back