Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.975
Ne znam kako moze ovako dobra i vredna osoba da digne ruku na sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to znaci da oni znaju zasto se obesio a nece da daju izjavuNa Instagramu su objavili story da je povreda glave od pre mesec dana sa snimanja pored Range Rovera. Zamolili da se ne objavljuje u komentarima nikakve teorije o tome zasto se ovo desilo.
Sahrana je u petak, u 11 30 h na groblju Orlovača.
Kome da daju izjavu? Javno neće, bar ne još neko vreme. Policiji su verovatno rekli sve što znaju.Pa to znaci da oni znaju zasto se obesio a nece da daju izjavu
Onima koji ih salecu kad vec daju bilo kakve izjave online,istina je da ce cutati da njih ne bi dirali,tako to ide zrtvuju se za ostatak porodice i nikad ne izadje istinaKome da daju izjavu? Javno neće, bar ne još neko vreme. Policiji su verovatno rekli sve što znaju.
To kazem da pol mora sve da zna, a javnost nista.Onima koji ih salecu kad vec daju bilo kakve izjave online,istina je da ce cutati da njih ne bi dirali,tako to ide zrtvuju se za ostatak porodice i nikad ne izadje istina
Kamere su tu da ne rade (po potrebi).Jel vama jasno da su svuda kamere,da u svakom trenutku znaju gde je svako od nas,a kad se desi zavera nema nikakvih dokaza
Gledao sam nekolicinu njegovih video klipova, pozitivan lik. Dobar stručnjak.
Ne verujem da se ubio, nema šanse.. Strašno.
Ide neka priča da su ga reketirali a on je sve uložio u novu radionicu. Možda sad otmu tu radionicu njegovoj porodici, ko je preuzme sumnjiv je.
Na početku poslednjeg klipa kaže: "zovu me traže pare a ja im ne dam".
a na 7 minutu se lepo vidi rana naglavi kao da ga je neko pištoljem lupao.
Nadam se da će policija ovo da istraži , meni deluje da su se neki reketaši zaneli ubili ga pa obesili za svaki slučaj.
Ja im ne verujem jer je i sam Mirko rekao u pretposlednjem klipu da nema prave prijatelje.Sve je jos vruce. Mozda su nasa nagađanja tačna , ali ako porodica i prijatelji kazu drugačije nek im verujemo. Bar dok se ne slegne ovo.
I da je to istina u sta cisto sumnjam, kako to da bas sa razbijenom glavom snima klip gde se spominju pare, kamate, mafija?Na Instagramu su objavili story da je povreda glave od pre mesec dana sa snimanja pored Range Rovera. Zamolili da se ne objavljuje u komentarima nikakve teorije o tome zasto se ovo desilo.
Sahrana je u petak, u 11 30 h na groblju Orlovača.
Rekao je da se danas drugarstvo zasniva na interesu i da je svesno ulazio u to.Ja im ne verujem jer je i sam Mirko rekao u pretposlednjem klipu da nema prave prijatelje.
Jel vama jasno da su svuda kamere,da u svakom trenutku znaju gde je svako od nas,a kad se desi zavera nema nikakvih dokaza
ОвакоNemoj brate odmah kenjaš, ne možemo ozbiljno da analiziramo.
Svi ti Jutuberi što vrše razne recenzije, vrlo lako upadnu u zamku mita, pa reklamiraju ne po savesti već po honoraru.
Ne znam da li je pokojnik upao u tu foru, ili je stradao baš zato što se "nije dao" ...
Ne znam.
Videh da je pre neki dan uhapšen onaj debeli što je obilazio restorane i delio ocene.
Za njega mi baš drago, jer je bio toliko nerealan ...
Otišo kod Bake Svinjčeta pa ga nahvalio, a ono ćumez od buregdžinice ..!
Gde svudaJel vama jasno da su svuda kamere