Jutjuber Mirko Rašić (33) nađen mrtav u hali u Surčinu: Izvršio samoubistvo vešanjem

Na Instagramu su objavili story da je povreda glave od pre mesec dana sa snimanja pored Range Rovera. Zamolili da se ne objavljuje u komentarima nikakve teorije o tome zasto se ovo desilo.
Sahrana je u petak, u 11 30 h na groblju Orlovača.
Pa to znaci da oni znaju zasto se obesio a nece da daju izjavu

Kome da daju izjavu? Javno neće, bar ne još neko vreme. Policiji su verovatno rekli sve što znaju.
Onima koji ih salecu kad vec daju bilo kakve izjave online,istina je da ce cutati da njih ne bi dirali,tako to ide zrtvuju se za ostatak porodice i nikad ne izadje istina

Gledao sam nekolicinu njegovih video klipova, pozitivan lik. Dobar stručnjak.
Ne verujem da se ubio, nema šanse.. Strašno.

Ide neka priča da su ga reketirali a on je sve uložio u novu radionicu. Možda sad otmu tu radionicu njegovoj porodici, ko je preuzme sumnjiv je.

Na početku poslednjeg klipa kaže: "zovu me traže pare a ja im ne dam".
a na 7 minutu se lepo vidi rana naglavi kao da ga je neko pištoljem lupao.
Nadam se da će policija ovo da istraži , meni deluje da su se neki reketaši zaneli ubili ga pa obesili za svaki slučaj.
Screenshot_20230523-164314_YouTube.jpg

Ne znam sta je istina niti sta se desilo zato sto je on mlad pun zivota sa ogromnim parama u vlasnistvu bio (fakultet zavrsio -otvorena radionica - postavka video - nadzora - kako se snimao sa opremom za skijanje - sa plivanja) - nekako ovo 🤷‍♀️.

Mozda nam nikada ne kazu kao javnosti sta se desilo - al' je sigurno da ne treba javno pokazivati sta imas niti siriti posao ako si obicna osoba - nesto malo u redu te tu stati.

Poslednja izmena:
Okac Madafaka

Okac Madafaka

8 hours ago (edited)
Ovo nije isti onaj Mirko, zadnjih par klipova je jezivo za gledat. Iz klipa u klip je sve iscrpljeniji,djeluje ficicki ozlijeđen, ni blizu njegove energije. Ni sa istom voljom ne predstavlja ono sto je tema. KAO DA JE NATJERAN DA TO RADI. Ljudi iza kamere ga nerviraju, a i on njih ocito, u klipu sa hondom je ispustio jeziv krik bola dok je krenuo da cucne pored njega, nije ni ustao sa koljena dok nije bio rez. Kad spomene ROKIJA, LUKU, LEKIĆA, IVANU, osjeti se negativna energija. I video sa hondom ch-r je jeziv, zena crvene kose vjerovatno Ivana, jer je u tom videu spominje, dok on stoji ispred auta u toku snimanja scene ulazi u auto i odlazi. Jako cudan odnos u studiju, pratim ga od pocetka i ovo nije ni blizu onog Mirka. Djeluje ko da je tu rob, kao da na silu to radi, to dokazuje i očita povreda glave, koju ni ne pokusava prikrit, na njemu se vidi da je htjeo dat do znanja da nesto ne štima RIP Mirko legendo nadam se da si pronasao svoj Mir.
Show less

Na Instagramu su objavili story da je povreda glave od pre mesec dana sa snimanja pored Range Rovera. Zamolili da se ne objavljuje u komentarima nikakve teorije o tome zasto se ovo desilo.
Sahrana je u petak, u 11 30 h na groblju Orlovača.
I da je to istina u sta cisto sumnjam, kako to da bas sa razbijenom glavom snima klip gde se spominju pare, kamate, mafija?

Jel vama jasno da su svuda kamere,da u svakom trenutku znaju gde je svako od nas,a kad se desi zavera nema nikakvih dokaza

ima kamera i snimaka koliko hoces, ali kako funkcionise srpska policija.

Kad se nesto desi prvo se gleda ko je uradio. Ako je na strani vlasti slucaj se zataskava. Ako nije, traze lovu od njega da zataskaju, ako nema ond aurlaju na medijima kako su resili slucaj.

Drzava je nestala kod nas.

Nemoj brate odmah kenjaš, ne možemo ozbiljno da analiziramo.

Svi ti Jutuberi što vrše razne recenzije, vrlo lako upadnu u zamku mita, pa reklamiraju ne po savesti već po honoraru.

Ne znam da li je pokojnik upao u tu foru, ili je stradao baš zato što se "nije dao" ...
Ne znam.

Videh da je pre neki dan uhapšen onaj debeli što je obilazio restorane i delio ocene.
Za njega mi baš drago, jer je bio toliko nerealan ...

Otišo kod Bake Svinjčeta pa ga nahvalio, a ono ćumez od buregdžinice ..!
Овако
1 Човек није ухапшен него је власник канала шта да једем направио малу шалу на рачун њега
2 Човек иде по целој србији и суседним земљама и врши промоцију ресторана у тој земњи где се налази
3 Отвори свој јутјуб канал па врши промоцију ресторана а не да критикујеш друге како раде и да вређаш друге прво погледај у своје двориште па она у друго двориште

Извињавам се на офф топику

Programeri....kada mi je vlasnik jednog foruma pričao kako su mu admini i modovi tog istog foruma oteli forum
(mnogo al premnogo poznat forum) i ko mu je dolazio na gajbu meni je to izgledalo kao teorija zavere, trabunjanje....
Kako je vrlo brzo posle uhapšen belivuk sve sam povezo i postalo mi je sve jasno...ostavili su mu deo sajta
a forum ukrali.

PROGRAMERI su temelj i udarna pesnica NWO, oni su spona izmedju političara, kriminalaca i narko navijača
a sve to preko kripto valuta, moduju forume, utiču na mišljenje botuju po ceo dan...
najgore šljam ove planete, ne svi, al ogroooman deo....
odmah posle ide univerzitetska zajednica...

da, MIRKO SE NIJE UBIO!

jebteee ! Pa ovo ima samo u Srbiji vucicevoj antidrzavi i van sistemu i van svakog smisla.

TOYOTA najveci svetski proizvodjac automobila gde ucestvuje stotine inzinjera dizajnera psihologa ALI sad je dosao srpski srafer koji misli da je uhvatio boga za bradu jer prcka po haubi i on zna najbolje sve.

I sad kao smaknula ga TOYOTA. Ahaha...

Ne znam sta da kazem: manija gonjenja pomesana sa tvrdoglavim neznanjem.

Back