Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Nije valjda da ljudi tvojih godina jos uvek veruju u te devojacke lazi?Znaci niko vas nije iskarao da ne mozete da hodate.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda da ljudi tvojih godina jos uvek veruju u te devojacke lazi?Znaci niko vas nije iskarao da ne mozete da hodate.![]()
Ne mogu da hodaju!Nije valjda da ljudi tvojih godina jos uvek veruju u te devojacke lazi?
Ha,ha...pa,onda još jedan takav s.. x kad se vraćam s posla i uhvati me špic, a žuri mi se što pre da stignem kući. Doduše, nije više jutarnji...ali...ja volim jutarnji sex kad se uključujem u kneza miloša i to tačno negde oko pet do osam kad mi se žuri a vozači se ponašaju ko da igraju šah. e taj mi je najbolji jutarnji...
E sad i kad nije pored tebe tu smo mi da te zadovoljimo<3Obožavam jutarnji sex, njega najviše volim...
I trudim se da ga imam... Kad je moj dragi pored mene...
Teško kad niste pored mene...E sad i kad nije pored tebe tu smo mi da te zadovoljimo<3
Prvo sex,uvek,a forum kad nađem vreme...Znači seks pa forum?
Pravilna definicija jutarnjeg seksa je kad ti pre jutarnje kafe neko vec ide naZasto je jutarnji sex mozda i najbolji.
Kako volite da vam devojka\muskarac ulepsaju jutro seksom?
G point za te slucajeve je tesko otkritiPravilna definicija jutarnjeg seksa je kad ti pre jutarnje kafe neko vec ide napolni organ.
Nekome bukvalno,nekome zato sto prica od kako oci otvori,nekome sto dise pored njega![]()
Zato sto ce te isterati u 10h pa da iskoristis sobu sto vise...blajbi cicijoJutarnji seks je najbolji u hotelskoj sobi.
Pojma nemam zasto.