jutarnja rutina

cickovi ima da diplomiraju ili se zaposle, sta god, a ona da otvori flashu neke zestine za specijalne prilike...
i kaze - ja sam zavrsila.
ti i dalje ima da mijenjas pelene...na tronu, da bog pozivi macku
tako da vjerojatno pobjedjujes, na duze staze ; )

a sjedi pa se igraj s njom, majcinstvo ti je zaebancija 24/7, nema vrdanja :lol:
to ti kazem, skinucu je s trona :manikir:

ma non stop se igramo, al ona prespava pola dana i tu me ujjebe, onda ustane uvece i krece festa
treba da je prebacim u dnevnu smenu, a cekam da zavrsimo hebadu oko zubica da je sad ne drndam jos i za to
pustam je da vrslja kako oce
ma razmazih gmaza :heart:

aman cigare-keny,-fruštuk-tooš :lol:

Video sam devojku koja šeta crnu mačku, običnu.. a u pet šopu sam video ono tele od Bengalske mačke, msm da je ta mačja sorta, toe ogromno, drugari, ogrooomno.. kao, šetamo mačku, bežte miševi.. ( :

mene keva tera da je setam
al kako od kucica, pun dorcol kucica de da je setam bre
drugo ima da pokupi i glistte i buve pa opet trovanje i ciscenje, tesko podnosi tabletu za gliste
ma nisam pametna....

vidjam i ja da setaju, kako prezive one silne kucice sto na povocu sto bez

to ti kazem, skinucu je s trona :manikir:

ma non stop se igramo, al ona prespava pola dana i tu me ujjebe, onda ustane uvece i krece festa
treba da je prebacim u dnevnu smenu, a cekam da zavrsimo hebadu oko zubica da je sad ne drndam jos i za to
pustam je da vrslja kako oce
ma razmazih gmaza :heart:

20 godina ćeš da menjaš pelene mački...nja-nja ( ;

Ne znam, uglavnom ih nose i sve su mačke toliko stondirane da ne mrdaju..

e, a lijepe tradicje naseg naroda
tipa trgnes jednu ljutu uz kavu i kasiku slatka ili ratluk uz kavu i te fore?
ja u mostaru upoznala jednu baku, 90ta joj godina bila
citav zivot - kasika slatkog, loza i cigara, motana...tokom dana joj vise nisu davali cigarete bez nadzora
posljednjih par godina da ne zapali stan
znaci, 90 godina, nista smutiji : )

ustajem i do 45 minuta ranije nego sto bih morala, da bih na miru popila kafu i dosla sebi.
kako otvorim oci, idem do sporeta da pristavim kafu i uzimam kasicicu meda, zmureci. majka me tako dresirala, kao da je i sad cujem: uzmi med i jogurt pre tih cigaretina i kafe, setices me se kad dobijes cir/gastritis/vezana creva..i tako, med, pa jogurt :eek: umivam se posle druge cigarete, pre ne mogu, nije mi gust. umivanje, malo sminkanja, uskakanje u garderobu, setanje psa i dan moze da pocne. ne treba mi puno vremena da se spremim, ali mi treba mojih pola sata pre toga.
o praznjenju creva ne bih, ja sam dama, ali valjda se da naslutiti citajuci jutarnju kombinaciju sadrzaja moje utrobe :rumenko:

Drage nase zene, oba spola, i sve ostale koje se tako osjecaju,
kakva je vasa jutarnja rutina?
Koliko pratite trendove, a koliko narodne mudrosti i porodicne tradicije;
tj jel prvo kava ili umivanje ili jedna ljuta...pa ajlajner...ili smuti pa ajlajner....ili...a?

hahha sto je dobar video,sve vreme sam skiljila,hoce li sebi iskopati oko:sad2:
a volim po nekad da pogledam te tutorijale sa sminkanjem,ili predstavljanjem kozmetike,to me uspava/opusti/zabavi/....
meni zavisi od bobija,nekad uspem samo da piskim,obucem se navrat nanos,stavim cvike i sidjem da gospodin piski
ako ustanem ranije onda gnjavaza po redu: posle umivanja krema oko ociju
dok upije kuvam kafu i stavim hleb u toster.proveravam po patikama ko je otisao na faks a ko nije
onda serum za lice,pa namestim krevet,izluftiram,potrpam sudove u masinu od sinoc ko je jeo posle ponoci,napravim dorucak
pa mazanje kreme
dorucak i mrvljenje u tastaturu
ako sam kao grob,a imam volje stavim rumenilo ,korektor i maskaru,ako ne opet cvikere,psa pod misku i napolje
leti ujutru pod tus,zimi se ne kupamo,bojimo se promaje:manikir:

e, a lijepe tradicje naseg naroda
tipa trgnes jednu ljutu uz kavu i kasiku slatka ili ratluk uz kavu i te fore?
ja u mostaru upoznala jednu baku, 90ta joj godina bila
citav zivot - kasika slatkog, loza i cigara, motana...tokom dana joj vise nisu davali cigarete bez nadzora
posljednjih par godina da ne zapali stan
znaci, 90 godina, nista smutiji : )
Prava stvar..to sam najviše voleo.. ujutru ustanem, baka i matorci čavrljaju u kuhinji, spreman doručak, miriše, a oni trgnuli već rakijicu, piju kafu...eh...

hahha sto je dobar video,sve vreme sam skiljila,hoce li sebi iskopati oko:sad2:
a volim po nekad da pogledam te tutorijale sa sminkanjem,ili predstavljanjem kozmetike,to me uspava/opusti/zabavi/....
meni zavisi od bobija,nekad uspem samo da piskim,obucem se navrat nanos,stavim cvike i sidjem da gospodin piski
ako ustanem ranije onda gnjavaza po redu: posle umivanja krema oko ociju
dok upije kuvam kafu i stavim hleb u toster.proveravam po patikama ko je otisao na faks a ko nije
onda serum za lice,pa namestim krevet,izluftiram,potrpam sudove u masinu od sinoc ko je jeo posle ponoci,napravim dorucak
pa mazanje kreme
dorucak i mrvljenje u tastaturu
ako sam kao grob,a imam volje stavim rumenilo ,korektor i maskaru,ako ne opet cvikere,psa pod misku i napolje
leti ujutru pod tus,zimi se ne kupamo,pojimo se promaje:manikir:

"jutarnje pivo...tamno i otvoreno...veganska svinjska mast..." :lol:

- - - - - - - - - -

ništa to nema veze
verovatno je ostala mlada udovica pa se zahvaljujući tome naživela

vidis, to se nisam sjetila pitati
koliko je djed pozivio...:think:

- - - - - - - - - -

Prava stvar..to sam najviše voleo.. ujutru ustanem, baka i matorci čavrljaju u kuhinji, spreman doručak, miriše, a oni trgnuli već rakijicu, piju kafu...eh...

pa to...doduse, oni su u sest vec na nogama
imali zivinu ili ne
ja i Ika u pola 9 jos zmirimo na jedno oko i prebrajamo medjedice
da se nije koji izgubio ili ostao sam i napusten u kreveticu : )

ustajem i do 45 minuta ranije nego sto bih morala, da bih na miru popila kafu i dosla sebi.
kako otvorim oci, idem do sporeta da pristavim kafu i uzimam kasicicu meda, zmureci. majka me tako dresirala, kao da je i sad cujem: uzmi med i jogurt pre tih cigaretina i kafe, setices me se kad dobijes cir/gastritis/vezana creva..i tako, med, pa jogurt :eek: umivam se posle druge cigarete, pre ne mogu, nije mi gust. umivanje, malo sminkanja, uskakanje u garderobu, setanje psa i dan moze da pocne. ne treba mi puno vremena da se spremim, ali mi treba mojih pola sata pre toga.
o praznjenju creva ne bih, ja sam dama, ali valjda se da naslutiti citajuci jutarnju kombinaciju sadrzaja moje utrobe :rumenko:

ovako i moja kuma. znas li ti koliko je 45 minuta spavanja :lol:
dok smo zivele zajedno, to je bila i moja rutina. samo sto ja nisam smela da ustanem prva, dok ona ne skuva kafu i zapali cigaretu, bilo me stra' jer ona nije sva svoja dok ne obavi tu prvu jutarnju rutinu :lol:

ovako i moja kuma. znas li ti koliko je 45 minuta spavanja :lol:
dok smo zivele zajedno, to je bila i moja rutina. samo sto ja nisam smela da ustanem prva, dok ona ne skuva kafu i zapali cigaretu, bilo me stra' jer ona nije sva svoja dok ne obavi tu prvu jutarnju rutinu :lol:

e ovako i moja kuma.mislim ona je sva svoja,nego ustane mnogo pre nego sto treba,uzme svako jutro ukljuci jutarnji program,ja to ni luda ne gledam,pa polako pocne da pegla ono sto ce danas obuci.ili samo sedi i gleda tv pre posla da se rasani.ja se secam kad sam radila da sam vozila a medju nogama drzala solju za jogurtom i pahuljicama,malo jela a malo se sminkala na semaforima.dodjem na posao nasminkana i nahranjena

Back