aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Prva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad na najneobičnijim mestima osetim taj miris. Prababa bi mi se kao maloj nasmejala i rekla: "Anđeli s tobom!", a imala je preko 90 i radila osmosmerke svakodnevno, plus se sećala ko je u selu bio četnik, a ko partizan, ko komunista, a ko nešto drugo... Sećala se živo i poslednjih srpskih monarha, i kad je narod nosio lanene/vunene odore i ručno pravljene opančiće... i tako to.Prva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
Ti sad okreni solju kad popijes tu kafu, pa pogledaj u nju da li je dobar ili los "znak".Jel ovo dobar ili los znak?
Ti si zatucanPrva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
Znači da pripremiš dovoljno toalet papiraPrva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
Loš. Gotovo je. Dovedi popa, dogovori se za sahranu i daće, da ne padneš na trošak svojim najmilijimaPrva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
to je znak da je vreme da operes soljuPrva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
DobarPrva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
Možda si nezgodno prno'Prva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
То је добар знак. Свештеници кажу да се тада близу тебе налази неки Светитељ или анђео Господњи. И мени се то исто дешавало. Пусти шта ти пишу овде неверници и злонамерници. Било би добро да прочиташ неку молитву.Prva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()
stavi cesanj belog luka u dzep i dvaputa zatvori i otvori kapiju kad izlazis.............za svaki slucaj.Prva jutarnja dok je bila vruca, imala mi ukus na Tamjan. Jel ovo dobar ili los znak?![]()