Justin Bieber

Џастин Бибер, јааоооооооо, није ми добро. :heart::heart::heart::heart::heart::heart:
**звуци очаја што га никад нећу упознати** ево сад ћу и да :sad2::sad2:

svi koji ga mrze,jednostavno su ljubomorni.ali ljudi ne poznajete decka.otkud znate kakav je? presudjujete po izgledu.jadni ste.kao sto neki mrze Miley Cyrus.**** off people..sta joj fali? sta njemu fali? :O

svi koji ga mrze,jednostavno su ljubomorni.ali ljudi ne poznajete decka.otkud znate kakav je? presudjujete po izgledu.jadni ste.kao sto neki mrze Miley Cyrus.**** off people..sta joj fali? sta njemu fali? :O

Ma sta ti je mi nemamo ni zrno mozga svi koji nemamo predrasude o nekome....Mi smo glupi...A oni koji mrze nekoga iz gluposti su jaaaaakoooo pametni....:thank you2:....Eeee a njemu fali to sto je uspeo,kao i Miley u svojih 16 godina,i pola sveta ih voli a pola ,,mrzi,,(ili ljubomorna,a to sebi nece priznaju),ili jednostavno nisu upuceni kao sto i ja nisam bila:ok:....Eto....???...el ti sada jasno....???:zcepanje:

znas koliko me zabole za njega,on je sebe unistio time.
Nema normalan zivot,polovina hoce da ga siluje,druga polovina ljudi oce da ga ubije
i sta tu ima normalno.
Oce pare
e pa evo mu sad kara.
A talenta nema, a komercijalizovan je do bola
pazi sta kazem, 90% fanova cine klinke od 8-15 godina
ostalih 10 % su retardirani ljudi kojima pustaju ovo u ludnici

ljubomora,pazi sta ti kazem ;)

Napomena: Prvo pročitaj neku knjigu iz oblasti psihologije, počni sa Uvodom u psihoanalizu, pisao Frojd, pa tek onda nešto pričaj! Drugo, ljubomora i gađenje nisu iste stvari a ja se gadim činjenicom da ta mala vaška sa rčma frizurom ima hrabrosti sam sebe da poredi sa čovekom kakav je bio Cobain...

Back