Justin Bieber

:rotf::rotf::rotf:
:hahaha::hahaha:

Dobra!!!

Mali me uzasno nervira, ne dopada mi se nijedna pesma. Isto kao i Hana Montana ( iliti Majli Sajrus) koju je tata, propali narodnjak, progurao da zgrce pare od malih nogu.
Ako se secate pevacice JoJo, koja se proslavila sa trinaest godina, izasle dve tri pesmice, a danas je gotovo nigde ne vidim

Inace na Fejsbuku ima grupa ( Bože oprosti) ,, Bože vrati nam Tošeta a dacemo ti Justina Biebera)

Tako jadno ovo za face....:roll:

lol ja bi trazio 2Paca ili Bigija za ovu konjinu..a moze i lejdi gaga i rihanna..i madonna
pa taman da dobijemo nazad i Easy-E ja i Big Proofa xD :mrgreen:

Everybody sound the same,commercialize the game
Reminiscing when it wasn't all business

daCfE.jpg

Iskreno ja se nisam nesto mnogo upustala u njegovu muzicku karijeru. Cula sam onu jednu pesmu Baby ili tako nesto koja se vrtela na MTV-u kao Push Up i nije mi se dopalo... Mislim suvise je plitko.... Mislim neko ko nije cuo nista bolje bice odusevljen ali da predjem sa Coldplay-a i Radiohead-a na ovo... jk jk.. ;)

Totalno ravnodusna.

Potpuno sam ravnodusna na male MTV-eve masine za pravljenje para a jos su mi odvratniji svi "kuleri" koji ostrasceno pljuju po svemu tome kao da im zivot zavisi od toga.
Jao velike mi hrabrosti i mudrosti pjluvati po nekom Biberu ili Hani Montani ili ( u moje vreme) popularnoj Britni Spirs.
Velike mi pameti u pljuvanju po necemu sto je vec i pre stvaranja predodredjeno da bude popljuvano .

Dobro, pljunuo si, dao komentar koji vise u prilog ide tvojoj imbecilnosti ( dovoljno je pogledati komentare na YT a i malo shire) i ispao si faca pred drugim kvazi elitnim muzckim poznavaocima.
Wau.

Svake dve, tri godine se pojavi ovako neka muzikica za devojcice koje drmaju hormoni ( do 13 godinica, mozda 14 ako kasni u razvoju emotivno) i onda navali hrpa muzicki korektnih da pljuje , da se zgrazava i ispravlja krive Drine.
Da fenomen nije vec postao tako sablonski mozda bih se upustila i u dublju interpretaciju svega toga.
Ovako samo ne znam ko mi je smesniji, fanovi sekaci vena ili ostrasceni muzicki kuleri koji u Justinu Biberu i Hani Montani vide propast naseg drustva i Jahace nadolazece apokalipse.

Fail.

Nemam nista protiv njega, nije on toliko los i sto neko rece, da nije pljuvaca, nikad ne bi ni cuo za njega, ali on ce uvijek da bude svom menadzeru robot, radice stalno onako kako mu drugi kazu, nikad nece sam napisati svoju pjesmu, ili mozda hoce, ali ce drugi da mu radi muziku i aranzman, pa ce to izgubiti svaki smisao. Danas je muzika sama po sebi ne u drugom nego 102. planu. A tako ce da prolaze sve ove youtube zvijezde. Imace oni para, slavu, ali jednom ce to da nestane dok trepnu i onda niko nece ni znati za njih, a tralala pjesmice su danas popularne sjutra ogavne, a ima ih mali milion, svaka bez ikakve individualnosti, nego su sve iste maltene.

Njemu licno svaka cast, ali pjesme mu se svode na "Baby, baby, oooooooooh, yeeeeeeah" jednom rijecju uzas.

Poslednja izmena:
Samo još jedan klinac koji ume da peva.
Moj školski drug ima bolji glas i tonaciju, pa opet nije dogurao dalje od školskog hora.
Sve je u hvatanju prave prilike u pravom trenutku.
A ovog Biberka će svi zaboraviti za cirka dve godine.
Ume da peva...Hah. Big deal.

Back