Jusein Bolt promoter Expo u Beogradu

1750173288872.png

Šta nam radi Vučić. Dao pasoš Lordu Voldemortu a sad ovo. Plus Ronaldinjo. Ustanici, ne dižite ruku na sebe!
joj kada se tramp i putin dogovore za obojenu da ga skenjaju...
em je hteo da naguzi trampa sa generalstabom, em je lajao preko dezinformera sto tramp uopste nije rekao...
a putin, njega je hteo da preyebe za nis, plus ovo slanje municije u ukrrajinu

njih dvijica kada se dogovore, a vec jesu, vuci alex je nayebao, uopste mu ne bih bio u kozi, zivot mu vredi pisljiva boba, zgazice ga kao gnjidu

Pa dobro on kao bivši sportista i živi od stare slave i ovakvih stvari i reklama, mislim Bolt je legenda i najveći sprinter svih vremena i sad došao je u tu fazu da može da živi od svog imena, reklama i da masno naplaćuje samo svoje puko prisustvo negde i sigurno to ne radi zato što je dobar sa Vučićem ili zato što želi da mu učini već zato što je masno plaćen za to i da učestvuje u toj reklami (ono isto kao da sad snima reklamu ne znam za Puma, Adidas, Nike ili neki tako brend), tako da ne znam šta Vučić dokazuje time što dovodi neke poznate i slavne ličnosti kojima masno plaća sam njihov dolazak (razume se državnim i javnim parama).

Pa dobro, privlači pažnju što i jeste cilj. Da sam ja uslikan umesto Juse bilo bi komentara u stilu "koji je sad pa ovaj, ej koji je to PR, koji promašaj", ali ovako, komentari jesu negativni u smislu bacanje para, ali ih ima i mežu onima preko kojima to nije bitno. Bio bi štos da su uspeli da dovuku Federera, ali nešto mi govori da je on malkice skuplji....

Što bi rekao @Jugoslav Čvarak - "Transfer blama..."

A ne pardon...
On bi rekao "Izgradicemo i Jamajku..."

Jovanjica-Vutra-Jamajka-Rege...

...
Osoba tamnije boje kože toliko je razdragana zbog toga što se ukazao bijeli anđeo, da se počela glupirati.
Bijelom anđelu čista srca, bilo je pomalo neugodno, pa je prihvatio šalu i na trenutak izigravao harlekina.
Ovako je i Bolt reagirao, kada mu se ukazao anđeo:

Back