Julija i Natalija

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
236.233
Naime one su bliznakinje,nije rec o sexu sa njih dve,nego pridjemo im kazemo da nam se dopadaju,da ne pravimo razliku ni po izgledu ni po cemu drugom a jednu bi od njih dve,sad od koga cega zavisi eci peci pec,kako bi one reagovale,kako odabrati ako je svejedno, dal bi se uvredile?

Ma dobro njih dve al bas su iste
Nisu.
Nikad nisu.
Upoznao sam bliznakinje.
Jednojajcane.
Na fotkama su identicne, kao jaje jajetu, ne bi ih razlikovao ali uzivo sam tacno znao ko je koja... imaju neke sitnice koje ih razdvajaju, imaju drugaciju energiju, ponasanje, iako izgledaju isto, razlicite su i to se jasno prepoznaje. Uvek sam znao ko je koja.

Nisu.
Nikad nisu.
Upoznao sam bliznakinje.
Jednojajcane.
Na fotkama su identicne, kao jaje jajetu, ne bi ih razlikovao ali uzivo sam tacno znao ko je koja... imaju neke sitnice koje ih razdvajaju, imaju drugaciju energiju, ponasanje, iako izgledaju isto, razlicite su i to se jasno prepoznaje. Uvek sam znao ko je koja.
Pa nema vremena da se zagleda treba odma na dejt da se odvoji tu je zackoljica

Pa nema vremena da se zagleda treba odma na dejt da se odvoji tu je zackoljica
Kad ih prvi put vidis svejdno ti je :D
Veruj mi. Posle 5 minuta sa njima tacno bi znao ko je koja.
Ja sam se iznenadio kad su mi posle pokazivale slike.. Ne bi ih nikad razlikovao, uzivo sam ih razlikovao, uopste mi nisu delovale isto zbog tih nekih sitnih razlika. Ali na slici, da se smrznes. Iste.

Kad ih prvi put vidis svejdno ti je :D
Veruj mi. Posle 5 minuta sa njima tacno bi znao ko je koja.
Ja sam se iznenadio kad su mi posle pokazivale slike.. Ne bi ih nikad razlikovao, uzivo sam ih razlikovao, uopste mi nisu delovale isto zbog tih nekih sitnih razlika. Ali na slici, da se smrznes. Iste.
P nije stvar u tome da ih razlikujemo nego kako odabrati ako sve isto rade,jesu iste u krevetu,dal bi se slagali sa jednom bolje od druge,dal bi nas neka vise volela

Znam jedan par blizanaca (muškarci) gde su obojica završili po dva fakulteta.

Jedan je učio jedan, drugi je učio drugi, a po potrebi su se menjali na ispitima, ko šta spremi. Pošto su u pitanju veliki državni fakulteti, niko nije primetio.

Elegantno, nema šta.

Tako mogu i ove djevojčice.

Naime one su bliznakinje,nije rec o sexu sa njih dve,nego pridjemo im kazemo da nam se dopadaju,da ne pravimo razliku ni po izgledu ni po cemu drugom a jednu bi od njih dve,sad od koga cega zavisi eci peci pec,kako bi one reagovale,kako odabrati ako je svejedno, dal bi se uvredile?
Moze neko nadmetanje. Koja bolje pozira u zanosu, koja je plavlja i to.

Back