juce sam malo bila kominrana pa me zanima nesto vezano za pritisak..:)?

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
ja inace imam nizak pritisak,al juce uce uvedce mi nista nije dolazilo do mozga,i celo vece sa drugaricama sam cutala,nije bi bilo lose al sam se osecala nekako umrtvljeno..e sad pre nego sto sam izasla sam jela taan http://www.biospajz.rs/taan-od-integralnog-susama-tahan-vitalia-360-gr.html
atu pise da je doba za snizavanje pritiska (plus sto sam ga jajela ko puter od kikirikija).
i inace mi kasni meca...pa me zanima da li je sve to zajedno moglo da utice na moje ''veselo' raspolozenje i zanima me koliko bi ja inace sa mojim pritiskom mogla da jedem taan(jer jos i pise da je najbolje da se pojede jedna kasicica sa medom pre obroka,deluje mi koda nije predvidjeno za veliki obrok tipa dorucak i sl.),jel se bislim kad bi ga jela svaki dr treci dana postla bi najpasivnija osobaa u kraju:)
tj ja sad ocekujem da mi neko kaze nije tako mozes to cesce da jedes nece ti biti nista:)))))

a ovi klinci moraju da se pohvale kada se napiju :lol:

a ovi stariji misle da je svaki izlazak prilika da se napijes:P:)
ako te bas zanima,a realno bas te briga:),isala sam u kafic,pila sprajt, i vratila se pre 12.samo mleko nisam popila za laku noc.:cool:
a sad ozbiljno mi zanima dal mogu da jedem ono cudo u vecim kolicinama sobzirom na moj pritisak...

- - - - - - - - - -

tj da li je sve zajedno uticalo na mene,ili ne?

ja mislim da si bila komirana jer prosto kako kazes imas nizak pritisak a to je u kombinaciji sa oblacnim vremenom = koma
ja imam isti problem i ne pomaze ni slano ni nista...nikako da odem kod interniste da vidim sta konkretno da preduzmem
kaze mi opsta praksa ranije je bio lek sad ga vise nema (ko i sve u ovoj drzavi)
a apotekarka kaze da ima neki uvozni al mora internista ne moze opsta praksa
ebo lud zbunjenog

koliko je to nizak pritisak? jel meris

mislim da mi nije toliko strasno stanje da bi morala lekove da pijem,al mislim da si upravu za lose vreme i pririsak:)
a inace nisam skoro merila al svaki put kad mi mere kazu da mi je nizi pritisak,al da to nije strasnoo zato sto mi je to prirodno..al inace me zanima al to cu videti na netu koju hranu bi trebalo da izbegavam,tipa tata mi je rekao da ne bi trebalo da jedem beli luk u vecim koicinama i sl..
:think:;)

pa zavisi koliko nizak
meni ode na 80 sa 50 nekad , to je situacija kada treba popiti lek ali ja ga nemam pa nije bas zabavno takvu situaciju leciti samo slanom supom, nego sam lenja da odem kod interniste :roll:
drugarica mi ima isti problem, i ona je ranije imala lek ali nema ga vise i ni ona ne moze da ga nadje

ako ti ne padne toliko ko meni onda rokaj slanu supu i nesto masno pa ce biti bolje u tim momentima
vidi kad ti sledeci put bude lose da izmeris, ima skoro svaka apoteka tu uslugu, ili neka komsinica, samo da vidis koliko ti padne

Poslednja izmena:

Back