Јуче (ни)сам,....данас (не)ћу,...а сутра, ....видећу, да ли ћу!

Poruka
20.095
Ова тема би ишла накако овако.

Прошлост, садашњост...будућност!!!

Да ли се обазиремо на прошлост,
да ли жалимо за њом или смо поносни на њу,

images

.......живимо ли у садашњости, оно, "на обе ноге" како се то каже,
а верујемо ли и у будућност, .......да ли смо спремни за њу?

Може да се пише о свему,...ево на пример, паде ми на памет ово:
Јуче сам била много вредна!
Данас желим да се одмарам,...а сутра,
ко зна, видећу да ли ћу да траћим време на глупости или
ћу да га посветим само себи!

или

Пре неколико година сам била изричита да то никада нећу да
урадим,.....
данас сам ето то урадила и (не)кајем се,...а
у будуће, ма нема шансе да ми се то понови
;)

Poslednja izmena:
Ono sto se desilo se desilo...dzaba mi i da se razmisljam i da mislim da sam pogresila ili da sam pravilno uradila kad je iza mene....sadasnjos mi je tu...nju zivim....a sutra...ko zna gde cu biti i da li cu znati da cu biti.....planove nemam..jer kazu neki pametni ljudi ako oces da nasmejes Boga...planiraj....dakle proslost je ostala buducnost se ne zna..a u sadasnjosti evo pisem ovaj post :)
umesto planova imam zelje...a sad..da li ce se ostvariti ili ne,...znacu kad ima doje vreme i kad budu sadasnjost

prekjuce sam govorila kako zelim svojoj kceri da napravim za rodjendan Svarcvald tortu,na sta je ona prevrnula samo onim svojim ogromnim ocima
juce sam bila besna i rekla da necu praviti nikakvu tortu,pa nije joj prvi rodjendan,vec 21-vi
danas sam vec duboko zaglibila u kuhinji i nasla extra recept za cokoladnu tortu...ona tu voli najvise

ne zalim ni za cim, jesam ranije kad sam bila klinka, stalno nesto preispitivala, pa trebalo je ovako ili onako, sad vise ne gubim vreme na potanko analiziranje onog sta je proslo,
vise sam okrenuta buducnosti, i uvek je vidim lepom, a do tad uzivam u sadasnjem trenutku..
nekako sam zaista shvatila, u smislu da se tako i ponasam a ne da su to samo prazne reci da zivot tako brzo prodje,
i da treba uzivati i ne nervirati se za mizerne, male stvari sto velika vecina ljudi radi svakodnevno.
nekad mi govore da sebe tripujem tako, pa mozda ali meni vreme prolazi lepo i srecno koliko ja mogu da ucinim da tako bude i koliko zavisi od mene z:)

Back