Јуче град величине лешника и ораха ..данас јајета .. сутра поморанџе ..прекосутра лубеница

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
34.187
Браво

Од 1 000 000 лојалних нико се није уватио организације противграднога топа ...

Да се уместо звучнога паре потрошиле на противградне топове штете би било мање

Све диктирају јавне набавке и буразерске компаније

Нисте пријавили за осигурање?..... требали сте .....

https://www.blic.rs/vremenska-progn...ci-prolaze-kroz-ovaj-grad-i-ne-veruju/fkx7md9

На снимку град у околими СмедеревскеПаланке

9JQk9kpTURBXy8yMjliOTJkNjViMzUzZTMwNjIwZWVkNTZlNWVlYmEyZS5wbmeRkwLNAxYA3gABoTAF

Рача Крагујевачка

Poslednja izmena:
2004re bio sam prisutan kad su padale kloce kao pola cigle a kod coveka u dvoristu pala je ledena ploca oko 40cm duzine..svi crepovi polomljeni gde je padalo...i gle cuda.crep na stovaristima sutradan od 10 din po komadui ode na 90.(primer ta relacija je bila.)..a poljprivreda i njiva to je robija sto bi rekao Drakce.

"Teorije zavere" su možda u ovom kontekstu suviše potcenjene i gurnute pod tepih nemogućeg, ali realno, koje jače oružje ikome treba da slomi nekoga/neki narod/državu/deo sveta, a da to nije upravljanje vremenskim prilikama?
"Zle čike" ne misle na foru: "Samo kad bi me palo, ja bih voleo da pustinje ozelene, a da njive, bašte i livade daju maksimum prinosa!"
Ne, "Zli čika" koji bi dobio (Dugo i marljivo, uz elaborate, skroz kroz impozantni intelekt i scenično osvajanje sveta, pa i krajnje krvavo uspostavljanu odlučujuću ulogu, sopstvenu dušu prodatu Đavolu!) moć da upravlja vremenskim prilikama, bi radio upravo ovako nešto.
"Ako sam u moći, i zao sam, hoću kako mi se ćefne, kad i kako mi odgovara da odvrćem slavine svega-vetra, magle, kiše, vode, snega, grada, poplave, ma i zemljotresa... Oh, konačno! "
Biblijski zapisi su nemerljivo dragoceni u odnosu na sva iskustva o upravljanju silama ovog sveta.
Međutim, svetska sila je samo naš jedini Bog Stvoritelj/Otac, Sin Isus Hrist, i Sveti Duh.

Браво

Од 1 000 000 лојалних нико се није уватио организације противграднога топа ...

Да се уместо звучнога паре потрошиле на противградне топове штете би било мање

Све диктирају јавне набавке и буразерске компаније

Нисте пријавили за осигурање?..... требали сте .....

https://www.blic.rs/vremenska-progn...ci-prolaze-kroz-ovaj-grad-i-ne-veruju/fkx7md9

На снимку град у околими СмедеревскеПаланке

9JQk9kpTURBXy8yMjliOTJkNjViMzUzZTMwNjIwZWVkNTZlNWVlYmEyZS5wbmeRkwLNAxYA3gABoTAF

Рача Крагујевачка

a zajebi, ništa više sa topom
posle će da arlaučete FBI-ju i UN-u kako vam se mešaju boje

Back