Jubileji, romantika ili patetika?

Vidiš, mene to zanima ...ako ti toliko piješ pivo, voliš pivo ...kakva je to radost da ga dobiješ ponovo...
Zamisli mene koja obožavam čokolade.... ( kad nam neko dolazi u posetu i kad kupuje deci čokolade, obavezno kupi i meni; to je jedina stvar koje se ne bih odrekla skroz u korist dece, morala bih bar parčence da odlomim)...dobijam na poklon od supruga 40 različitih čokolada....ne bih se u opšte obradovala.
Prvo što ne jedem sve čokolade, drugo što to imam svaki dan ....šta je tu drugačije..
Mislim , ne moraš da odgovoriš onako sam pitala....

Odgovor je jednostavan: nikad mi nije dosta. :mrgreen:

Pa sve zavisi danas je petak...puno se izdangubi na poslu, a malo sam nervozan zbog situacije u društvu pa se tako malo zapričam.

Da nisu slučajno uveli neke kaznene poene za prekomerno komentarisanje? (ja se trudim da ne preterujem mnogo)

Ma taman posla, otkud kazne za kliktanje...Nego, ja to onako, da se sklonim sa puta dok radiš, glupo mi da smetam...msm, kad se već ne nudim da pomognem.

obeležavanje mesečnica u vezi je ono baš melodramatika
ali ja kako volim slavlja, a život treba slaviti stalno
slavim rođendane, verske i državne praznike, prvi maj, novu godinu, godišnjice, kinesku novu godinu
treba proslaviti - gozba, poklončići ili neki nesvakidašnji gest - zapakliti negde ako se ima para
mislm j.bt ladno joj poklanja kofertu sa parama :eek:

slavite :heart:

Back