gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Elem, blizi mi se i taj strasan dan, a ja niti sam u tom fazonu niti imam ikakvu ideju o tome kako da obelezimo taj dan, da li da mu kupim nesto, i sta bih mogla da mu kupim... Mislim, bio bi red, a opet mozda mi zene i preterujemo sa forsiranjem jubileja... godisnjica braka, godisnjica veze, godisnjica veridbe... 
Kako vi obelezavate vase znacajne datume? Koliko vam znaci da se partner seti i jeste li ikad ostale bez teksta od silnog iznenadjenja i uzbudjenja?
Kolege forumasi, takodje mogu da se ucipe sa svojim iskustvima i zeljama... ustvari bas bi mi znacilo da cujem i kako muskarci gledaju na ovo, kao na bespotreban trosak ili gest vredan pamcenja?

Kako vi obelezavate vase znacajne datume? Koliko vam znaci da se partner seti i jeste li ikad ostale bez teksta od silnog iznenadjenja i uzbudjenja?
Kolege forumasi, takodje mogu da se ucipe sa svojim iskustvima i zeljama... ustvari bas bi mi znacilo da cujem i kako muskarci gledaju na ovo, kao na bespotreban trosak ili gest vredan pamcenja?