Јованка Јолић

Како је онда могуће да је госпођа Јованка то помешала?

pa moguće je tako što je saradnik UDBE i NAMERNO meša dogadjaje
iz više razloga:

1. šalje poruku masonima i judejcima JA SAM VAŠA
jer to obrtanja podataka i činjenica je znak raspoznavanja

2. Zaludjuje Srbe pogrešnim činjenicama i POLUSTINIMA koje su najgore

3. Ovde itekako ima istine, al ona sve izokreće
što bi rekli ovi tvoji KAKO JE GORE TAKO I DOLE
izokrenuto!

1706382716841.png
Тачније - из Шипова. Потврдио Синиша Љепојевић. :cool:
Сам Илон Србин је признао оно што је Јованка објавила:

https://twitter.com/i/web/status/1729435077606588664

:mrgreen:
1706382789788.png

Невероватно ми је да нико није чуо за ову жену овде и да се није упознао са њеним ликом и делом. Она разоткрива све тајне завере и уроте против Срба, као и истину о правом пореклу Срба, Јевреја, о масонима розенкројцерима, пореклу Немањића, итд.
Јованка Јолић, Жена Која Зна:

Pogledajte prilog 1488952

Meni je neverovatno da neko zove sebe "srbenda" a divi se likovima koji unistise, osramotise, rasturise Srbiju 😂

Ironija, da ne moze da bude veća, Domanović bi se smorio, ne bi imao šta da piše kad bi živeo danas, ono, realnost sa vama srbendama je sto put tragikomičnija nego u njegovoj najluđoj mašti 😂

Meni je neverovatno da neko zove sebe "srbenda" a divi se likovima koji unistise, osramotise, rasturise Srbiju 😂

Ironija, da ne moze da bude veća, Domanović bi se smorio, ne bi imao šta da piše kad bi živeo danas, ono, realnost sa vama srbendama je sto put tragikomičnija nego u njegovoj najluđoj mašti 😂
Можеш ти да причаш шта хоћеш, али госпођа Јованка је једна од најбољих аналитичара завере које ми Срби имамо данас. Има и она грешака и мана, лупи понекад, али види се да је начитана.Ево како је овде провалила право порекло Обреновића и Карађорђевића:

Ok, sad sam ubedjen da si samo trol i nista drugo.
Не, ја само промовишем оне личности које имају алтернативне на свет и историју. То не значи да се у свему слажем са њима, код госпође Јованке има доста грешака, али факт је да је она упозната са многим стварима.

Можеш ти да причаш шта хоћеш, али госпођа Јованка је једна од најбољих аналитичара завере које ми Срби имамо данас. Има и она грешака и мана, лупи понекад, али види се да је начитана.Ево како је овде провалила право порекло Обреновића и Карађорђевића:

Па не иде Ашкенази, а Мендез. То је грешка, а колега Баришњиков је већ написао:
NETAČNO!
Obrenovići su SEFARDI, baš kao i Petrovići Njegoši
a Karadjordjevići AŠKENAZI
zato je AŠKENAZI unuk svog DEDU SEFARDA šutnuo u more!

Back