Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
PROMENA ZAKONA I PRELAZAK NA VLADAVINU UREDBAMA UMESTO ZAKONIMA!
zato PETOKTOBARCIMA smeta JOJA!
zato PETOKTOBARCIMA smeta JOJA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како је онда могуће да је госпођа Јованка то помешала?NETAČNO!
Obrenovići su SEFARDI, baš kao i Petrovići Njegoši
a Karadjordjevići AŠKENAZI
zato je AŠKENAZI unuk svog DEDU SEFARDA šutnuo u more!
Како је онда могуће да је госпођа Јованка то помешала?
Не, госпођа Јованка није ничији сарадник, већ жена борац која брани Истину о нашем народу и његовој прошлости!pa moguće je tako što je saradnik UDBE i NAMERNO meša dogadjaje
Чист Херцеговац.Ilon Ilija Masković
pa saradnik ISTINE!Не, госпођа Јованка није ничији сарадник, већ жена борац која брани Истину о нашем народу и његовој прошлости!
Тако може.pa saradnik ISTINE!
možemo li tako reći?
Тачније - из Шипова. Потврдио Синиша Љепојевић.
Сам Илон Србин је признао оно што је Јованка објавила:
https://twitter.com/i/web/status/1729435077606588664
![]()
Илон Србенда!Kakvo je vase misljenje o Ilon Masku kad smo vec otvorili ovu temu?
Јасно је, да чак и да није нико потврдио, да је Илон наше горе лист.
Невероватно ми је да нико није чуо за ову жену овде и да се није упознао са њеним ликом и делом. Она разоткрива све тајне завере и уроте против Срба, као и истину о правом пореклу Срба, Јевреја, о масонима розенкројцерима, пореклу Немањића, итд.
Јованка Јолић, Жена Која Зна:
Pogledajte prilog 1488952
Можеш ти да причаш шта хоћеш, али госпођа Јованка је једна од најбољих аналитичара завере које ми Срби имамо данас. Има и она грешака и мана, лупи понекад, али види се да је начитана.Ево како је овде провалила право порекло Обреновића и Карађорђевића:Meni je neverovatno da neko zove sebe "srbenda" a divi se likovima koji unistise, osramotise, rasturise Srbiju
Ironija, da ne moze da bude veća, Domanović bi se smorio, ne bi imao šta da piše kad bi živeo danas, ono, realnost sa vama srbendama je sto put tragikomičnija nego u njegovoj najluđoj mašti![]()
Не, ја само промовишем оне личности које имају алтернативне на свет и историју. То не значи да се у свему слажем са њима, код госпође Јованке има доста грешака, али факт је да је она упозната са многим стварима.Ok, sad sam ubedjen da si samo trol i nista drugo.
Па не иде Ашкенази, а Мендез. То је грешка, а колега Баришњиков је већ написао:Можеш ти да причаш шта хоћеш, али госпођа Јованка је једна од најбољих аналитичара завере које ми Срби имамо данас. Има и она грешака и мана, лупи понекад, али види се да је начитана.Ево како је овде провалила право порекло Обреновића и Карађорђевића:
![]()
NETAČNO!
Obrenovići su SEFARDI, baš kao i Petrovići Njegoši
a Karadjordjevići AŠKENAZI
zato je AŠKENAZI unuk svog DEDU SEFARDA šutnuo u more!
Значи госпођа Јованка побркала нешто.Па не иде Ашкенази, а Мендез. То је грешка, а колега Баришњиков је већ написао:
Па не иде Ашкенази, а Мендез. То је грешка, а колега Баришњиков је већ написао:
Значи госпођа Јованка побркала нешто.![]()
Шта ћеш, дешава се...žena je u godinama...NAJBOLJIM!
Јел и четнички војвода,Андрија Мандић, Сефард?Baš tako, Mendezi ili MANDIĆI kada su Srbi, su sefardi
Јел и четнички војвода,Андрија Мандић, Сефард?
Pogledajte prilog 1490358