JOVANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

cvidza

Aktivan član
Poruka
1.279
JOVANA VOLIM TE POSLE ZVEZDE TI SI MI SVE STO NECES DA BUDES MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE MOGU VISE! VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TI SI SVETLOST NA KRAJU TUNELA!!!!!! JA TE VOLIM VENE ZBOG TEBE SECEM SVE CU DA URADIM VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEE SUTRA NA PLATOU FILOZOFSKOG IMA DA POZOVEM NOVINARE DA KAZEM CELOM SVETU DA TE VOLIMM,MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!

JOVANA VOLIM TE POSLE ZVEZDE TI SI MI SVE STO NECES DA BUDES MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE MOGU VISE! VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TI SI SVETLOST NA KRAJU TUNELA!!!!!! JA TE VOLIM VENE ZBOG TEBE SECEM SVE CU DA URADIM VOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEE SUTRA NA PLATOU FILOZOFSKOG IMA DA POZOVEM NOVINARE DA KAZEM CELOM SVETU DA TE VOLIMM,MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!

:hahaha:

Види, Цвидзе,
за Јованом попизде.

Има ли лека,
да спасемо човека.

Не требају њему новинари,
већ неке друге ствари.

Мислим, она Марина,
да му вечерас да два аспирина.

Па ако мука не прође,
опет да му сутра дође.

a aj nek brisu ovo moderatori...

Када си тему постављао мора да си био нациркан. Сада те спопало осећање срама или ти ЈОВАНА рокнула педалу.
Ако те услише Модератори, можда ћеш бити ,,спашен'' у супротном још неко време цврчаћеш као глиста на жару.

eeexxxx da mene ovako neko voli:mrgreen::manikir:

Када си тему постављао мора да си био нациркан. Сада те спопало осећање срама или ти ЈОВАНА рокнула педалу.
Ако те услише Модератори, можда ћеш бити ,,спашен'' у супротном још неко време цврчаћеш као глиста на жару.

nema sta,u pravu si i sve si pogodio...

AAAAAAAAANNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAA VVVVVVVVOOOOOOOLLLLLLIMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..... AAAAAAAANNNNNNNNIIIIIICCCCCCEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UUUBICCCU SEEE ZA A TTTTEEBEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAANNIIICCEEEE MOOJAAAAAAAAAAAAAAAAA

Back