JOVAN MEMEDOVIĆ!

gost 198384

Iskusan
Poruka
5.443
Dakle ovako:

Prvo i osnovno - on je tako taličan lik da odradi jednu smenu komentarisanja na Olimpiskim igrama i baš se u toj smeni zalomi zlato za Srbiju.

A on, ni pet ni šest, nego komentarišući pobedu Milice Mandić otrese Olimpijski komitet Srbije i celu sportsku i ostalu javnost u 10 rečenica. Ali vrlo pažljivo odabranim formulacijama.

On je za taj trenutak bio spreman ko do jutros anonimna Milica za srpsku himnu iako niko nije ništa više očekivao od te Olimpijade.

Veoma zanimljiv medijski momenta, moram priznati.

To što je on večeras uradio bila je neka vrsta novinarskog tekvodnoa. Skakuće, skakuće, skakuće pa kad zavali šamarčinu nogom.

Kao, sve oči su bile uprte u favorizovane Peru, Miku i Lazu, pa druge zemlje dođu sa 10-15 onih koji stvarno zaslužuju da se nađu tu a mi poteramo 150 raznoraznih šarlatana (prim aut.)...

Pokidao ih je.

Dopalo mi se.

Мемедовић је врло занимљив лик, допадају ми се његове емисије о лову, риболову, путовањима по забитима, и друга слична остварења. Морам признати да му завидим на многобројним путовањима широм света. :-)

taj lik istim tonalitetom priča o pecanju, medvedima i zlatnoj olimpijskoj medalji

smarač,
nek se vrati na one njegove putopise, leži mu opisivanje pašnjaka švajcarske, pecanje i sl.

Nemate vas dvoje blage veze. Za vas su Rale i Duško.

Lažno histerični komentatori samo ometaju praćenje određene sportske aktivnosti.

Zamislite da tekvondo prenosi Rale koji urala kao manijak:

Nije sve vašar i nije sve u intonaciji.

Ima nečeg i u sadržaju.

• Podržavam
Reactions: DD
tačno. on je super za te putopise po gudurama, pecanja i ostalo, ali ne kao sportski komentator. da ne znam srpski, mislila bih da priča o sejanju pšenice sinoć dok je komentarisao prvo zlato

Pa šta je trebao?

Da grokće i zavija ko Rale kad prenosi Čavića?

Ajte molim vas. Uozbiljite se.

Izraz iskrenog divljenja se ne ogleda u količini decibela koju komentator proizvede već u sadržajnosti izrečenog pre svega na artikulisan način.

I posle ti tvrdiš kako su oni na Guči ciganija a kad ciganija izostane u nekom drugom slučaju želiš se što je nema.

komentator koji prenosi sportski događaj artikuliše sadržaj, između ostalog, shodno dinamici istog. ne možeš artikulisati prenos na isti način sprint i maraton.
memedovićeva artikulacija je bila ravna prenosu sahrane :hahaha:

Pa šta je trebao?

Izraz iskrenog divljenja se ne ogleda u količini decibela koju komentator proizvede već u sadržajnosti izrečenog pre svega na artikulisan način.

I posle ti tvrdiš kako su oni na Guči ciganija a kad ciganija izostane u nekom drugom slučaju želiš se što je nema.

ne znam što ideš u krajnost, niko nije rekao da treba da se dere i igra uz trubače, ali valjda pokažeš neku emociju kad ti država dobije zlato, a ne da si na istoj frekvenciji sve vreme

Pa šta je trebao?

tacno tako.meni je jovan super,za razliku od vec pomenutog ace kosice,koji ne znam sta je hteo da postigne onim neartikulisanim arlaukanjem...bar da mu lezi,nego je bilo vise nego odvratno.tako je isto arlaukao onaj pok.knezevic (Bog da mu dusu prosti).grozota.
arlaukao je i mladen delic,ali je njemu to nekako `lezalo`..
nije mi los onaj sportski komentator......viskovic mislim da se zove (sto ga nesto `napadao` novakov tata)

tacno tako.meni je jovan super,za razliku od vec pomenutog ace kosice,koji ne znam sta je hteo da postigne onim neartikulisanim arlaukanjem...bar da mu lezi,nego je bilo vise nego odvratno.tako je isto arlaukao onaj pok.knezevic (Bog da mu dusu prosti).grozota.
arlaukao je i mladen delic,ali je njemu to nekako `lezalo`..
nije mi los onaj sportski komentator......viskovic mislim da se zove (sto ga nesto `napadao` novakov tata)

Ma da bre!

Kud ono - Ide Čavić - Ide Milorad- Ide srspki gladijator!

Poslušajmo to još jednom:

Mislim, degutantan atak na TV auditorijum!

Joca je za sve one za kojima neki ovde žale, veličina!

Poslednja izmena:
Dakle ovako:

Prvo i osnovno - on je tako taličan lik da odradi jednu smenu komentarisanja na Olimpiskim igrama i baš se u toj smeni zalomi zlato za Srbiju.

A on, ni pet ni šest, nego komentarišući pobedu Milice Mandić otrese Olimpijski komitet Srbije i celu sportsku i ostalu javnost u 10 rečenica. Ali vrlo pažljivo odabranim formulacijama.

On je za taj trenutak bio spreman ko do jutros anonimna Milica za srpsku himnu iako niko nije ništa više očekivao od te Olimpijade.

Veoma zanimljiv medijski momenta, moram priznati.

Sjajan novinar! Sjajan komentator! Vrlo pristojan, pre svega zanimljjiva ličnost.

s obzirom da se rts krpi s kadrom
i s obzirom na kojekve disleksične plavuše koje guraju u sportski program
dekija pantelića koji uvlači i širi smor raznoraznim formama
aciku koji kako togo se plasira u legendu
memed je sasvim pristojan lik
jedino što odiše nekom melanholijom
mislim neki bi to nazvali smirenošću
ali malo više energije i televizičnosti

Koliko je meni poznato, on je i poceo kao sportski komentator, pa je tek onda presao na putopise, tj.poceo je da radi svoje autorske emisije
Meni je on oduvek bio super...i kad prenosi nesto (a to su uglavnom borilacki sportovi) i kad prica o letu bubamara na cvecu podno Alpa

I meni je Memedović fenomenalan, pored njega mi je dobar i Šarenac! Njih dvojica su super tandem. Al Acu Engleza bih zadavila! Toliko me nervira da je to strašno! Korać i Rale su mi smešni do bola, pogotovo kad Korać komentariše Elenu Išimbaevu i Juseina Bolta! Stomak me zaboli od smejanja, ne znam odakle mu inspiracija da k... toliko!

Back