- Poruka
- 9.313
Koje vojske paradiraju?Две војске парадирају. И шта са тим?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje vojske paradiraju?Две војске парадирају. И шта са тим?
Не сматрам него знам да то што прича нема везе са мозгом, а такве не волим и на слави да сретнем.Ако верујеш у оно што је он причао можеш да верујеш и да Деда Мраз стварно постоји.А ко ти каже да њега слушам.То што ти ,,не можеш" да га слушаш јер сматраш да он ,,лупа", већ је доказ твоје искључивости, а она није ништа чиме би се могао похвалити. Како можеш да слушаш Самарџића који реконструише Историју и тамо свашта измишља , зашто не можеш да саслушао и Академика Деретића?
Да. Имам кући ,,Античку Србију" и ,,Серби,Народ и Раса". Одличне књиге. Одушевљен сам доказима изнетима у тим књигама.Јеси ли купио ти неку његову књигу?
Које доказе рецимо прилаже помињани Дерета?Да. Имам кући ,,Античку Србију" и ,,Серби,Народ и Раса". Одличне књиге. Одушевљен сам доказима изнетима у тим књигама.
Он цитира све античке историчаре тог времена... За сваки навод, даје се извор!Које доказе рецимо прилаже помињани Дерета?
Па како кад он те језике не зна?Он цитира све античке историчаре тог времена... За сваки навод, даје се извор!
Не треба их ,,знати" већ дешифровати, путем Србског Језика који је Прамајка Језик, јер су Срби Племе Мајка свих народа.Па како кад он те језике не зна?
Ако треба нешто да прочиташ са неког таквог језика онда треба да знаш тај језик као прво, то је основно, ако га не знаш онда ти остаје лингвистичка акробатика, типа где год видиш С ту су Срби, а то нема везе са историјом.А рекао бих да ни српски није познавао.Не треба их ,,знати" већ дешифровати, путем Србског Језика који је Прамајка Језик, јер су Срби Племе Мајка свих народа.![]()
Грузијски (односно србизски) је једна варијанта србског језика .А да се вратимо ми на Стаљина који није причао српским језиком.
Јел шта пише онда на слици:Грузијски (односно србизски) је једна варијанта србског језика .![]()
Licemerne budale: Prvo pomažu Hitleru da dođe na vlast kako bi shebao boljševike da se ne bi proširili po celoj Evropi! I onda, kada Staljin shebe Hitlera i boljševiziraju pola Evrope.. budale mu se dive!
Kakav ne -istorijski zakljucak , tipican za tebeLicemerne budale: Prvo pomažu Hitleru da dođe na vlast kako bi shebao boljševike da se ne bi proširili po celoj Evropi! I onda, kada Staljin shebe Hitlera i boljševiziraju pola Evrope.. budale mu se dive!![]()
![]()
Године великог прелома.Јел шта пише онда на слици:
Pogledajte prilog 1590512
I onda u znak zahvalnosti što ih je spasio Hitlera, Staljinu objave Hladni rat!!Kakav ne -istorijski zakljucak , tipican za tebe
Hladni rat je isto bio katasrofalan kao i Drugi Svetski ratI onda u znak zahvalnosti što ih je spasio Hitlera, Staljinu objave Hladni rat!!![]()