Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.905
Kakvo nepoznavanje istorijeAmerika je imala atomsku bombu 1945. godine. Hitler bi izgubio rat i da nije bilo SSSR-a.
Case closed

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo nepoznavanje istorijeAmerika je imala atomsku bombu 1945. godine. Hitler bi izgubio rat i da nije bilo SSSR-a.
Case closed
Ti nemaš pojma o nicemu.Kakvo nepoznavanje istorije![]()
Ti imas pojma da demonstriras svoje nezanjeTi nemaš pojma o nicemu.![]()
Ti nemaš pojma o nicemu.Ti imas pojma da demonstriras svoje nezanje![]()
Pa i ovako su šugovići crnčili po Švabiji još od 60-tih! Bez Staljina bi EU u današnjim granicama bila stvorena odmah nakon DSR-a!Sto citas Informer ? To nije istorijska literatura ! Da nije bilo Staljina i crvene armije da zaustavi Hitlera, sada bi bio nadnicar kod nekog Nemca i ne bi ni imao pristup interentu
Па боље је кад буде стани пани позвати се на Бога него на Маркса и Енгелса.Коме су они икад помогли.
Staljin: Ja sam Bog i Batina!
Pa i sam Staljin je jevrejske krvi, samo prezime Džugaš- vili ukazuje na to.
Staljin je bolji od Broza, Trockog i ostale žgadije.Koliko čovek treba da bude poremećen pa da veliča masovnog ubicu i štetočinu Staljina.
Koliko čovek treba da bude poremećen pa da veliča masovnog ubicu i štetočinu Staljina.
Ovo je antisemtizam sto ti zastupas ovde, sram te bilo !!!Ma svaki zlikovac na svetu je jevrejske krvi. Eto i 'Itler.
Mračni likovi koji bi se isto ponašali da im se pruži prilika... Nisu džaba puni zatvori širom sveta... nekima ne smeta ni pojam robije nakon zločina...Koliko čovek treba da bude poremećen pa da veliča masovnog ubicu i štetočinu Staljina.