Josh jedna kap gorke vode

...u moru...

Bilo je kasno popodne , kad smo decko i ja izashli biciklima da se provozamo po damu pored Dunava.(dam je betonski nasip pored reke)
Doshli smo do tzv sljunkare , jednog jezera odmaralishta. Lichi dosta na Bg- Adu.Odlazimo do jednog njegovog druga koji je bash tu pecao stuke.

Preko puta jezera , pomalja se polako stado ovaca.I zena pastirica.Vidi se da je sitna.I dere se na ovce toliko da se chuje sve preko jezera.S druge strane
krece muskarac da se dere.I sve neke gadne psovke.Tera je da otera ovce s poljane.Zena se muchi,po nekoj mojoj nevestoj proceni,bilo je najmanje 500ovaca u tom krdu.Kako otera jedne,druge se vrate.Muskarac joj prilazi.
Decko i njegov drug raspravljaju o pecanju.Zagledani su u pecaljku i varalicu , i ne konstatuju ono sto ja upravo vidim.

A ja vidim kako muskarac leshi onu zenu , najstrashnije , prvo pokushavam da izvalim da li je to zaista to , ili mi se chini.Vidim kako ona pada , on je shutira.

Cimam decka , i druga , pokazujem. Ustajem da podjem prema njima , ali on me povlachi nazad. Kaze ne mozemo mi tu nista da uradimo.Gledam ga.Vidim da ozbiljno misli to sto kaze , i zaustavljam se.On nikad ne pricha gluposti.Ali tako mi je ta scena...I iz daljine.

Trajalo je oko 10ak minuta.Zajedno isteruju ovce sa izletishta......

"Kaze ne mozemo mi tu nista da uradimo.Gledam ga.Vidim da ozbiljno misli to sto kaze , i zaustavljam se.On nikad ne pricha gluposti."
Plizz Zefirra, da li ti inače stalno pričaš gluposti? Kakva ti je ovo konstatacija?

Izvini ali daleko od toga da ništa niste mogli da uradite. Mogli ste da okrenete policiju da ih ispresecaju. Onda je on odvali još strašnije i ona najzad reši da ipak ode... gde bilo, kako bilo... ako preživi :roll:
Mrzim kad neko ne reaguje pod izgovorom da "to nije njegov problem" :roll: :roll: :roll:

Pa posle sam se raspitala , to je problem za koji zna nekoliko ljudi tu , oni zive zajedno,jel. A kakva je tamosnja policija , to znam.
Tj bojim se da bismo samo pogorshali stvari.Josh bi se vishe izivljavao na njoj posle.
Ne znam , mozda cemo nesto i uraditi , ali ne moze to tako naglo i nepromisljeno.

A ja o tome nisam razmislila kad sam krenula da reagujem. On jeste.
I u pravu je. Kad nismo sad u prilici da se vishe potrudimo oko toga , zasto pogorshavati stvar.

Odmah da ti kazem sta bude , dodje policija i naplati 3000din kazne.

Osim toga ta zena nema gde da ode.

Poslednja izmena:

Back