Srdj@n:
Zanimljivo, i ja sam u slicnoj situaciji kao ti, Srdj@ne, i naravno da i ja kazem: "Ma neka crkne!", ali ga jos volim. Doduse, on nije ostavio mene, ali samo sto nije molio da ja njega ostavim (on nije imao hrabrosti

), tako da ja nekako racunam da sam i ja ostavljena.
Ako tako i on jos voli nju, definitivno treba nesto da pokusa, sto da oboje pate, ako ne mora tako da bude? Sigurno nece biti lako, ali vredi pokusati.
Samo moras da znas ( :shock: konfuzna sam: sad se obracam devojci koja je postavila temu) da moras da izdrzis dosta toga i da pokusas vise puta, jer je on sigurno mnogo povredjen. Niko ne zeli da bude necija igracka - sad hocu da se igram sa tobom, sad mi nisi vise interesantan, sad opet hocu itd. Moras da mu stavis do znanja da se to vise nece ponoviti, jer ako on oseti da ce biti opet isto, nista od svega! Naravno sve u slucaju da se on vec nije zaljubio u drugu (ne znam koliko je vremena proslo).
Mene je moj bivsi zvao, kao samo da me cuje, ja ne znam da li je on hteo nesto, ali ako jeste, to mu je bio dobar uvod. Ja se nisam bas obradovala, bila sam prilicno uzdrzana, tako da mozes i na to da racunas. I naravno, kada bi on mene pitao da se pomirimo, prvo bih ga dobro prokrckala na tihoj vatri, pa ako izdrzi, zasluzio je da mu oprostim. Ako ne, opet je isti i nema svrhe pomirenje.
Nadam se da sam ti pomogla kao predstavnik "druge strane". :wink: