Још неколико напада усред Новог Сада !

Ово се односи на Нови Сад, а не цијелу Војводину ?
Питам, пошто ме интересује баш Нови Сад, а не цјелокупна Војводина :)
Захвљаујем на труду :)
Готово исто је и за Војводину, бар што се тиче постотка Срба.

Сви овакви случајеви се медијски заташкавају.
Срби,крај овакве власти-немају ничем добром да се надају.

Ti si nekada pisao ozbiljnije.

Ovo ti je skroz neozbiljno.

Oduvek su se ljudi silovali, bez obzira na naciju, veru, imovinsko stanje, cak i pol...

Stavljas tako bombast naslov za nesto sto NEMA VEZE SA POLITIKOM, vec sa obicnim kriminalom.

Poceli ste da cackate i po Vojvodini, zar ne?

Ako, ako, samo napred...

НС ти је српскији од БГ.
Тамо се свако гаме и шуша скрца и паразитира од остатка републике.
Хвала...имам баш доста пријатеља у НС...баш сам се данас дописивао са некима...то су махом дивни људи и дивне дјевојке...НС има прељепе дјевојке...иначе, био сам пре коју год. у НС, лијеп је град.
Нисам знао да Срби чине толики % популације у НС...а што се тиче БГД, па зависи од дијела града...рецимо у нашу Чукарицу се не улаже толико из градског и републичког буџета (иначе на Чукарици Срби чине око 96 % популације) али не спорим да има дијелова града гдје је стање другачије...

Готово исто је и за Војводину, бар што се тиче постотка Срба.
За Војводину као цјелину знам да је на прошлом попису било око 65 %...сада се вјероватно и број приближио овом новосадском, због избјеглица из Крајине.

Тешко да се бавио разбојништвом, пљачком и силовањем Ромкиња,то би они решили међусобно по кратком поступку...без полиције и судова.
Сад ће да тражи судског тумача за ромски језик, те да је дискриминисан по свим основама, а кад то не упали, онда и да је од последица дискриминације постао неурачинљив..

док се са друге стране случај напада рома на припадника српског народа третира као обично кривично дело које не завређује знатну медијску пажњу већ се вест објави колико да се попуни рубрика.

vec smo rekli oko ovoga i tu onda u startu imas gresku u rezonovanju i pogresnu analogiju.
to da je medijima interesantniji etnicki, rasno motivisan napad je druga stvar. a silovanje i jeste 'obicno' krivicno delo, i kao shto se drzava jasno i prosto bori protiv silovatelja ko god oni bili, potrebno je da se i bori sa zlocinima iz rasne, verske, etnicke mrznje, shto mozda ranije nije bio uvek slucaj, pa je medijima i javnosti iz tog razloga interesantnije.

Ti si nekada pisao ozbiljnije.

Ovo ti je skroz neozbiljno.

Oduvek su se ljudi silovali, bez obzira na naciju, veru, imovinsko stanje, cak i pol...

Stavljas tako bombast naslov za nesto sto NEMA VEZE SA POLITIKOM, vec sa obicnim kriminalom.

Poceli ste da cackate i po Vojvodini, zar ne?

Ako, ako, samo napred...

Blajvingere, nisi shvatio.

Сви овакви случајеви се медијски заташкавају.
Срби,крај овакве власти-немају ничем добром да се надају.

Управо тако.Ако је претученог рома и његову породицу могао да посети један министар у Влади Србије како то да нема ни једног министра који би посетио девојку која је жртва насиља од стране припадника ромске заједнице ? Ако смо пред законом сви једнаки зашто припадници националних мањина имају посебан третман ?

Back