jos me nest zanima--- labour pain simulator

kako snimak deluje na vas?

• super

• zatechena sam iritira me

• ja sam muskarac a to na snimku su papani

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

- - - - - - - - - -

Početkom godine dvojica su se odvažnih holandskih voditelja odlučila na neobičan poduhvat: uz pomoć simulatora trudova iskusili su koliko to otprilike boli kad žene rađaju.

A kako to obično biva, Amerikancima čini se nije bilo dovoljno slušati njih kako urliču na holandskom te su s veseljem otkrili da su pronašli vlastite dobrovoljne pokusne kuniće koje sad mogu i “u potpunosti razumjeti”, piše Huffington Post. Također, ovi su momci još jednom htjeli pokazati ženama da razumiju njihovu bol, zahvaliti im na tome što to sve izdržavaju, prenosi Index. Te pritom dokazati da je to jednostavno nemoguće bez niza psovki.

Koncept je gotovo identičan onom holandskom (osim što su ovdje bile prisutne i supruge), a kako izgleda njihovo provjeravanje je li istina da “žene uvijek pretjeruju” te potom i “muški porod na engleskom” pogledajte u videu.
Nisam gledala do kraja, ali mi je ovaj prošarani simpatičan...:D

Ja bih sa zadovoljstvom prepustila muškarcima da budu heroji i rađaju decu.
Ceo fazon je u tome da bebu ne može da rodi muškarac pa onda moramo mi žene. Stisneš zube, hebeš kevu i ceo svet pa i to prođe. Ne volim ni kod zubara da idem pa izdržim.
Ja uopšte nisam ovo shvatila kao ponižavanje muškaraca. Jednostavno su neki muški došli na fiks ideju da isprobaju taj bol o kome se toliko priča. Zašto ljudi u svemu vide napad na sopstvenu ličnost?:think:

ne znam za njih, al ja da sam iskusila simulator porodjaja pre porodjaja, ja ne bih na porodja ni isla

piifff
tumblr_mhd1w0o6vQ1qzvc2yo1_1280.jpg

Back