Још мало па нестало (старог краја)

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
49.338
Ко није скоро био на Дорћолу, нека пожури, можда још увек успе да затекне неки стари прозор којег се сећа.

Дајем овде преглед свега тога што се прави, само негде од 2017. наовамо.
Означено је све од стања да је саграђено до стања да је тек пре неки дан почело рушење старог.

E0tcSMC.jpg

Ако се и у вашем крају дешава златно доба, јавите.

Nema toga kod mene. Moj (uhapšeni :rida: ) predsednik Aco se pobrinuo da dozvole za nelegalnu gradnju daje samo u Višnjičkoj na nekim mestima koja su bila zarasla u korov.

Sumnjivo je i proširenje Skroz dobre pekare, na Adi Huji, na mestu gde se rukavac Dunava zasipa...čija je to zemlja, to niko živi ne zna, ali oni podigoše tamo još 2-3 pogona.

Skoro je počela priča da će se graditi nešto na potezu FK Beograd, da će stradati sam stadion, bioskop Slavica i deo školskog dvorišta. Digla se velika frka, a ti koji je dižu ne znaju da iza toga pre svega stoji vlasnik kluba koji je još pre 15 godina kada je postao vlasnik odmah prodao 4 teniska terena na kojima su nikle 3 ogromne zgrade.
Očigledno je shvatio da od malo-ligaškog fudbala nema "leba", pa rešio to sve da proda.
Što se tiče bioskopa Slavica, u vreme demokrata se pričalo da će se tu graditi crkva, iako ona već postoji na 200 m, pa smo se i tada okupljali protiv toga. A bioskop Slavica je u međuvremenu propadao, urušavao se, ne služi ničemu, osim skitnicama
i alkoholičarima koji se tu okupljaju, leglo zaraze i smrada.

To je to za sada :aha2:

Za zainteresovane: Lidl u Višnjičkoj se otvara u četvrtak :malav:

Back