Још мало о хомићима...

Ja necu da ih peglam, kako ti kazes zato sto su homici, nikad mi to ne bi palo na pamet, ali se radujem kad ih neko drugi ispegla, sto mu valjada dodje na isto, ali NE zato sto su homici, nego SAMO ONDA KADA TO POKUSAVAJU DA PROTURE KAO NORMALNO!

Ej jesi ti normalan, o kalkvim ti "predobrim homicima" pricas???

Iritaran sam bilo kakvoim promocijom homica, za mene to nikad nece biti normalno, i uvek cu pjluvati po onima koji to hoce da predtave kao normalno.

Citajte malo Biblliju ljudi!

Ljuba82:
То какво лице имам си могао до скоро да уочиш (уз мало знања)...тако да прича не пије воду. Ако немаш ништа конкретно да одговориш...можеш да палиш...заједно са пешованом испод тебе на теми...

na neki poseban način se slažem sa tobom. Odnosno složio bih te.. samo ne zanam kako. :oops:

..sada izgledas slicno kao onda kada si imao 15 godina? ma hajde! Ili sad imas 18 godina, ili si heroj samoobmanjivanja. kada neko zaista ima 15 godina, to se veoma dobro vidi, bez obzira na to kakve mu je boje kosa, ili koliko je visok. jedino sto iz ovoga mogu da zakljucim je da je cika koga si sreo evidentno pokvareni pedofil. nije dzabe sex odraslih sa maloletnicima kaznjiv. ja sam na primer imala slican susret u svojoj 16 godini, i sa ove tacke gledista za dlaku sam se izvukla. startovao me je takodje cikica od svojih 30-35godina. ocito ima manijaka i u jednom i u drugom taboru. sto se tice promocije homoseksualnosti, biseksualnosti itd, i meni to danas sve vise lici na modni trend. slazem se da je danas sve vise gay-eva koji su to da bi bili trendi, nego onih koji imaju genetiku za to. ipak, uvek je postojao odredjen manji broj ljudi koji su zaista takvi. medjutim, ne vidim zasto te to toliko brine. ako te neko ko ti ne odgovara spopadne, oladis ga i to je to. ides dalje, zivis svoj zivot.
mozda za to imas neki drugi razlog?

anakin:
a jesi ti citao Bibliju? jesi citao Stari Zavet? ako cemo Stari Zavet da uzmem kao merilo, onda je incest sasvim normalna stvar...gde to bese...cerke koje su spavale sa ocem da se ne bi ugasila loza....

E bas jesam, ali taj deo mi je promakao!

Ja sam voleo ono kad se krljaju u bitkama!!! :D

I kad onaj lik moze sve sto hoce, zamisljao sam da ja tako mogu, onda bih primorao sve forumasice da se kresnu samnom! :D

A pederima da otpadne kita! :twisted:

Razlika izmedju zivotinja i ljudi je u tome da ljudi imaju razum a zivotinje ne. Njima vlada nagon tako da je pomalo razumljivo sto se u zivotinjskom carstvu ponekad javlja homoseksualizam. Nagon je kad zivotinja zeli da produzi vrstu ali je i nagon kad zeli da opali nesto. Posto ljudi imaju razum pravdanje nagona nema smisla jer ljudima vecina stvari ide iz glave kao sto je iz glave dosla Darvinova teorija koja nas povezuje sa zivotinjama kao dalekim i logicnim rodjacima sto opravdava mnoge pojave medju ljudima od kojih su neke bas gnusne. Na kraju, kada budu mogli da radjaju onda ce i homoseksualizam biti prirodna pojava. Dotad neka cekaju koji milion godina evolucije. Mozda im agresivniji marketing ucini nesto.

King 7:
Razlika izmedju zivotinja i ljudi je u tome da ljudi imaju razum a zivotinje ne. Njima vlada nagon tako da je pomalo razumljivo sto se u zivotinjskom carstvu ponekad javlja homoseksualizam. Nagon je kad zivotinja zeli da produzi vrstu ali je i nagon kad zeli da opali nesto. Posto ljudi imaju razum pravdanje nagona nema smisla jer ljudima vecina stvari ide iz glave kao sto je iz glave dosla Darvinova teorija koja nas povezuje sa zivotinjama kao dalekim i logicnim rodjacima sto opravdava mnoge pojave medju ljudima od kojih su neke bas gnusne. Na kraju, kada budu mogli da radjaju onda ce i homoseksualizam biti prirodna pojava. Dotad neka cekaju koji milion godina evolucije. Mozda im agresivniji marketing ucini nesto.

Eto cekao sam te King ova dva meseca da se vratis na forum i sad sam siguran da si se vratio. :lol:

King 7:

Slusaj brate, misim ovo ono, da ti kazem nesto. Gresis brate, mnogo gresis.

Pazi baki, ne mzoe to tako.. ne moze, znas zasto, misim ovo ono, pazi sad, ne moze jer je suprotno, zivotinje imaju razum a ljudi ne. znas...
Jer pazi to se na jednom jednostavno primeru gleda.. pazi brate, pazi, sad je mnogo vazno...
Recimo veverica, ona skuplja te lesnike znas i ona to skaldisti tamo, jer zna da ce joj doci teska vremena. A pazi brate, kojoj veverici se desilo da nije unapred razmisljala??? jel mozes da nadjes neki primer? ne mozes.
A kod ljudi.. e vidis... Recimo prijateljici od moje drugarice od njene drugarice i od njene mamae muz se kockao i izgubio sve pare... posle je morao da proda i stan i da ti ne pricam. E pazi, to se veverici nikada ne bi dogodilo, misim ovo znas, razumes.. Kontas brate...

Aleksej_BASO:
Ej jesi ti normalan, o kalkvim ti "predobrim homicima" pricas???

Моја грешка...заборавио сам да то ставим под наводнике, тј да искривим.

feles:
..sada izgledas slicno kao onda kada si imao 15 godina? ma hajde! Ili sad imas 18 godina, ili si heroj samoobmanjivanja. kada neko zaista ima 15 godina, to se veoma dobro vidi, bez obzira na to kakve mu je boje kosa, ili koliko je visok. jedino sto iz ovoga mogu da zakljucim je da je cika koga si sreo evidentno pokvareni pedofil. nije dzabe sex odraslih sa maloletnicima kaznjiv. ja sam na primer imala slican susret u svojoj 16 godini, i sa ove tacke gledista za dlaku sam se izvukla. startovao me je takodje cikica od svojih 30-35godina. ocito ima manijaka i u jednom i u drugom taboru. sto se tice promocije homoseksualnosti, biseksualnosti itd, i meni to danas sve vise lici na modni trend. slazem se da je danas sve vise gay-eva koji su to da bi bili trendi, nego onih koji imaju genetiku za to. ipak, uvek je postojao odredjen manji broj ljudi koji su zaista takvi. medjutim, ne vidim zasto te to toliko brine. ako te neko ko ti ne odgovara spopadne, oladis ga i to je to. ides dalje, zivis svoj zivot.
mozda za to imas neki drugi razlog?

Нормално да је могао да провали отприлике колико имам (+ година, две...због мало јаче моје вилице). Али...мало година за пунолетство, превише да би била педофилија. Веруј ми...знам шта причам. Кад кажем да се нисам много променио, поента је била управо то...превише година за педофилију. А нормално да изгледам много зрелије зрелије, имам неку бору више. Имаш људе којима се у 40-им, 50-им лик готово није променио, али им опет добро читаш године због изгужваности око очију и сл.

gigule:
"Људи који су болесни и који су одбачени од стране друштва...сигурно трпе психолошке последице због изопштености и много је вероватније да они усвоје неки облик девијантног понашања."

ljubo ovo je tvoja mudrost ili si negde naučio?
... mislim ovaj citat se odnosi na sve bolesne ljude ...[/QUOTE]

Да моја је и не...не односи се на све болесне...обе моје бакуте имају болести срца...али нису одбачене и стигматизоване од стране друштва, а поготово 60% људи не жели да им скине скалп.
Тако да ја тврдим да је то шти си цитирала тачно (пази...уопште ме не занима дискусија да ли су пешкирићи болесни или не...ти можда мислиш да нису, ја да јесу). Али ако хомосексуалност јесте болест...по некој транзитивности...цитат је аутоматски тачан за све пешкириће тачан је и ако није болест...управо због те изопштености...само би то онда практично био пример неправедне изопштености...практично као неправедно изазвана болест)...значи најобичније логичко закључивање (тај закључак не мора бити праведан, али је истинит...пример су људи заражени HIV-ом...који за то нису криви, али по истраживањима врло често због друштвеног осуђивања усвоје неко негативно понашање, изолују се нпр). Тако да ја пошто верујем да су хомићи болесни и ако се изолују остали фактори типа Пера је фрустриран што га је оставила риба и сл...(ово је део одговора и за anakin) и посматрају се као нешто што је константа...нешто што може свима да се деси, такође верујем да је много вероватније да хомићи усвоје неки вид девијације него хетеросексуалци...што би се у идеалним условима статистички и показало.

Значи..."девијација управо као резултат сексуалног опредељења" (мислим да је неко раније, газдарица чини ми се, тврдио супротно...то је њено право). Моје је да се логиком борим против тога.

scharfschuetze:

Pazi baki, ne mzoe to tako.. ne moze, znas zasto, misim ovo ono, pazi sad, ne moze jer je suprotno, zivotinje imaju razum a ljudi ne. znas...
Jer pazi to se na jednom jednostavno primeru gleda.. pazi brate, pazi, sad je mnogo vazno...
Recimo veverica, ona skuplja te lesnike znas i ona to skaldisti tamo, jer zna da ce joj doci teska vremena. A pazi brate, kojoj veverici se desilo da nije unapred razmisljala??? jel mozes da nadjes neki primer? ne mozes.
A kod ljudi.. e vidis... Recimo prijateljici od moje drugarice od njene drugarice i od njene mamae muz se kockao i izgubio sve pare... posle je morao da proda i stan i da ti ne pricam. E pazi, to se veverici nikada ne bi dogodilo, misim ovo znas, razumes.. Kontas brate...

Da, abrate, ali pazi brate, mislim, veverica deluje po INSTINKTU! To jie isto sto i razmisljenje unapred, mislim, baki.

scharfschuetze:

pazi, veverica ima nagon da to radi i on je jako razuman. Da ona ima razum napravila bi fabriku eurokrema. A covek koji se kockao opet je to uradio iz svog razuma, odnosno prihvatio je misli koje su mu se nametnule ovim ili onim nacinom. To je dokaz da razum kod ljudi nije cesto na najvisem nivou, odnosno da se poistovecuje sa nagonom tj. spusta coveka na nivo zivotinje a cesto i ispod njihovog nivoa. Sve je iz glave.

Back