Još malo o gasovodu.........

Da ne kopiram ceo post, sa nečim mogu i da se složim, ali sa onim oko pdv-a nikako.
A naročito ne oko LUKOIL-a. Već sam napisao da si nigde nismo usrećili sa rusima.
Akcije lukoil-a na berzi su se sunovratile mnogo više od berzanskih indeksa, mislim da mogu napamet da kažem da im je vrednost u martu 2007. bila oko 45000, a danas je 5000.
Pre dve-tri nedelje su dali oglas - izdaju u zakup 38 pumpi.
ОК. А да ли знаш за Ђинђићеву уредбу 2003 године ?

Од тада ЛУКОИЛ продаје бензин са зарадом -1 динар ... И ипак раде, јер желе да раде. Знаш ли ти колики су то губици ?

Од тада ЛУКОИЛ продаје бензин са зарадом -1 динар ... И ипак раде, јер желе да раде. Знаш ли ти колики су то губици ?

Zaista ne znam. Gde može da se vidi?
A nikako ne mogu da prihvatim to da prodaju benzin sa zaradom od 1 dinar

Од тада ЛУКОИЛ продаје бензин са зарадом -1 динар

Laci.........smanji malo ribu.......pobices decu.......:mrgreen:
1 dinar........:mrgreen:

И ипак раде, јер желе да раде.

Osnovni pokretac rusa je uvek bila zelja za radom, bez obzira na gubitke.......:mrgreen:
To je specifican narod......Japanci su za njih mala beba.......rad , rad, i samo rad......:dash:

Laci.........smanji malo ribu.......pobices decu.......:mrgreen:
1 dinar........:mrgreen:

Osnovni pokretac rusa je uvek bila zelja za radom, bez obzira na gubitke.......:mrgreen:
To je specifican narod......Japanci su za njih mala beba.......rad , rad, i samo rad......:dash:
Pa lova je pokretač, ali ne žele da se odreknu ovog tržišta, i fora je u tome da ako kupe NIS uredba više neće morati da postoji, a onda će zarade biti. Uredba više neće morati da štiti domaćeg monopolistu (doduše od državnog značaja).

Nije mi cilj da neukusno glorifikujem Ruse, za to nema potrebe, ali ima potrebe "ići im uz dlaku" jer rat za energente to nalaže ... Samo postojanje wihovih giganata u Srbiji obezbeđuje određene povlastice za nas ovde. I to je suština.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Nego kako komsija sa treceg sprata?brini da ne skoci kroz prozor....:hahaha::rotf:

Ma vec sam napisao danas.........moj komsija, moj privatni radikal, kucni mezimac i licni dzak za boks, nije yayara ko ovi , shatro radikali..........bacio se jos pre podne kroz prozor.........:mrgreen:

Ali, steta sto je tada , kada je cuo za tomu , bio kod komse na prizemlju na kafi.....tako da je samo zaradio cvorugu:mrgreen:

I šta kaže, kakve su gazde Rusi? Plaćaju li pristojno, da li rade prekovremeno itd?
Ne mnogo različito, da ne kažem isto, kao i kod drugih privatnika. Dosta njih ima male plate a to je sistem za obeshrabrivanje čuvanja radnog mesta. Ima ih previše i to im je "metod" za optimizaciju. Za Tatjanu je OK, radi mnogo ali dobro i zaradi. Faktički, ima mnogo radnika koji sa dobrom školom kao i bez nje ne umaju niti da misle niti se razumeju u svoj posao. Tako je i kod mene. Da ne preteram ali 60% ne zna osnovne računske operacije niti uopšte imaju zrno matematičke logoke ... To sam video na puno mesta. Ej, u bankama rade takvi moroni da ne mogu da zamislim i shvatim zašto ?

Back