Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 3.786
Aha, al' na Svetoga Živka.Jel objasnise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, al' na Svetoga Živka.Jel objasnise?
Misliš u Visokom. Ta u Gizi je premala.A za to sve zna Kockopolitski pop Pomfritije koji zivi ispod piramide u Gizi, blizu Sfinge tamo. Pitajte ga slobodno, doduse ako vas pusti.
Ma tamo sam ga sreo, teleportuje se cesto preko kvarcne mehanike.Misliš u Visokom. Ta u Gizi je premala.
Боље Q него Борг.Nije.
JA znam, da je zemlja kocka. Samo sto je visedimenizonalna kocka pa mi vidimo samo jedan deo te Zemlje koja je kvadratastog oblika zapravo, malo iskrivljena. A to je sve sklopio jedan visedimenzionalni omnipotentni entitet zvani Q ( cita se Kju) odatle i Q slovo.
Jeste li se pitali nekad odakle svi ti cudni simboli u latinici? Q, W, Y, X, oni nemaju jezicku bazu vec su imena vanzemaljaca koji su vladali kockom Zemljom pre 20 milijardi godina.
Pa i ja kazem. Zamisli da je borgova kocka. Komunizam ljuti. Doduse jbga, kolektiv ima svoj znacaj, ne treba ni to zapostavljati. Svi ko jedan bajo i udri, asimiluj.Боље Q него Борг.
zato je covek muzicar a ne naucnik
И ја сам мислио је је Борг алегорија на комунизам, али сада мислим да је то приказ трансхуманизма.Pa i ja kazem. Zamisli da je borgova kocka. Komunizam ljuti. Doduse jbga, kolektiv ima svoj znacaj, ne treba ni to zapostavljati. Svi ko jedan bajo i udri, asimiluj.
Тамо има друго Сунце које ми не видимо.ovo je neki opste prihvaceno objasnjenje kako sunce rotira po modelu ravne zemlje.
![]()
ovde postoji jedan problem.
da kazemo da je i tacno, kako se ovo uklapa u teoriju prosirene zemlje iza ledenog zida?
jel ta zemlja onda u vecnom mraku?![]()
Pa QИ ја сам мислио је је Борг алегорија на комунизам, али сада мислим да је то приказ трансхуманизма.
Тамо има друго Сунце које ми не видимо.
Tu žive White Walkers, Wights & ostali zombiji i undead, plus zmajevi i ostalo.ovo je neki opste prihvaceno objasnjenje kako sunce rotira po modelu ravne zemlje.
![]()
ovde postoji jedan problem.
da kazemo da je i tacno, kako se ovo uklapa u teoriju prosirene zemlje iza ledenog zida?
jel ta zemlja onda u vecnom mraku?![]()
hahahaha znaci 50 kontinenata - 50 suncaТамо има друго Сунце које ми не видимо.
To je stara anegdota koja otprilike kaze "znam da ti zena ima vaginu iako je nikad nisam video"ne zalazim u to kakvog je zemlja oblika-možda je i kupasta- ali zalazim u to da li je neko od vas otišao u svemir da vidi kakvog je zemlja oblika?