Loki
Iskusan
- Poruka
- 6.143
da li može da se uvede još neka reakcija na postove...recimo "zbunjen" ili "wtf" sa ovim smajlijem ili nekim ovakvim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako te interesuje post a ne razumeš ga, pitaš, ako te ne zanima zaobiđeš.pa i meni se čini da bez te reakcije i može,nije sad da se nešto mnogo gubi bez nje.
A znam da nisam jedini koji naiđe na neki post i čudi se šta je uopšte to pročitao
Samo izbaciti zelenog, od njega mi seMeni se svidja onaj tvoj obrnuti.....i stavila bih ga umesto zelenog..
sta ti se svidja u tome da ti otpadne glava?Meni se svidja onaj tvoj obrnuti.....i stavila bih ga umesto zelenog..
Kao nikad naišao ne neki post koji pročitaš i onda se zapitaš "WTF šta je ovo?" ?Ako te interesuje post a ne razumeš ga, pitaš, ako te ne zanima zaobiđeš.
Šta će ti smajli za to?
Ako je ne zanimljiv preskočim, odavno sam prestao da se pitamKao nikad naišao ne neki post koji pročitaš i onda se zapitaš "WTF šta je ovo?" ?
Ne diraj zelenog!Samo izbaciti zelenog, od njega mi se
Joj ne mogu da se odlučim, oba obožavamonaj sto koluta ocima umesto zelenog
Meni je zeleni nekako najgluplji nema mi poentuJoj ne mogu da se odlučim, oba obožavam
Kako nema, znaš li šta je ironijaMeni je zeleni nekako najgluplji nema mi poentu
Znam ali skroz nepotrebno kao reakcijaKako nema, znaš li šta je ironija
Misliš na bedboja..Znam ali skroz nepotrebno kao reakcija
Vidis ti s kim si se uhvatila pod ruku ccc
Misliš na bedboja..
Ne držim ga za ruku, veliki je dečko, a dobar je, bezopasan
A eto, ti si ironičan sad
I ovo srce bih ja isto izbacio cuj voli sta ima da volis ili se slazes ili se ne slazes
Ne trebaju mi objasnjenja znam sto ih koriste samo kazem meni je bezvezeAko kažeš nešto pametno stavim palac, a ako mi pošalješ pesmu, može Mika Antić recimo, dobiješ srce, jer volim
Jel ti jasno sad?
Pa kad si mrgud i ništa ne volišNe trebaju mi objasnjenja znam sto ih koriste samo kazem meni je bezveze
Kad je ... u pitanju samo volitePa kad si mrgud i ništa ne voliš
Pusti nas da volimo
I samo da znaš, kad mi stave ljutka, ja to tumačim kao,, voli"Kad je ... u pitanju samo volite
A tuznog kako tumacis?I samo da znaš, kad mi stave ljutka, ja to tumačim kao,, voli"