jos jedna tema

e lik se lozi na bivsu a nece da prizna
a ona oce da ga smuva ponovo kao kaze ide u trogir a on je isao tamo njegovi imali kucu
e kao niej mi rekao da cita njenu knjigu a tematika me zanima
mislim cija majka crnu vunu prede
ali dobro je da nije to pomenuo ne bi se jos odbranio od mene sad je ziv i zdrav .....jos uvek koliko toliko
samo da ne zaboravim to je problem kakva sam ocajna
da ali nemam nista drugo da radim s ljudima uvek nekako pogresim
ne znam nisam bila pametna kao nisam taktizirala to je ocigledno potrebno ali nisam htela.
ili sam taktizirala ne znam
pravila sam se pametna kao ja sam nacitana on nije
u stvari da mi je bilo stalo bilo bi necega ovako sam bila ocajna ali ok seks mslim da sam zrtvovala seks zbog prijateljstva
i sad mi malo fali kao da nesto nisam ok kao da sam se nekako stabilisala kao nisam htela da vidim neke stvari kao lepo nam je a nisam htela da vidim da mi nijednom nije odgovorio ni na jedan moj kilometarski mail mislim zaniljivo sto sam slala uopste ok ok to se tako ne radi ali i to sam valjda neka ja... eto kao nisam stabilna mozemo da se vadimo na to... ali i to sam ja
znaci smaracica sam pa nisam potpuno posto mi se smejao tu i tamo i meni je bivalo smesno
sad zdravstveno nekako nisam ok a bila sam dok sam verovala da smo kao neka ekipa
sad sam kao gluplja nekako kao taman sam pocela da pravim planove kako cu d aucim i sad mi je to teze
eto imala sma nekakvog druga neko vreme interesantno iskustvo

e...
Ne znam.
Ja sve nešto očekujem, ima jednog dana da pročitam temu, kao kresnula si se sa nekim likom i bušnula mu kurton i sad si trudna.
Ili se nisi kresnula, već si mu popušila i zadržala u ustima i posle si se trpla sa time i svejedno zatrudnela.
I onda svi budu kao "sablažnjeni".
I onda te nema, nekih devet metara.
I vratiš se i počneš gomilu tema kako te mali retard nervira.
I kako je ružniji od tebe.
I samo kmeči.
I da li da ga deganžiraš o zid.
Ili da zamoliš Jocu sa chata, da to uradi, on je golman u Palilulcu, inače ima devojku, ali iz nepoznatog razloga gubi vreme sa tobom.
I sve ovde će i dalje da boli kita, čak i da je istina što zboriš.
A neko će možda da pozove socijalne radnike.
I onda ćeš pisati kako si popušila brkatom socijalnom radniku da bi ga otkačila.
I da mali kreten i dalje kmeči.
I kako te tvoja majka mrzi i stalno pita gde je otac tvog deteta.
I naravno, nećeš završiti fax i dalje ćeš da kukaš zbog toga.
Šta ja znam, tako si predvidljiva.

A ko je sad ovaj novi lik..je l to taj Milosh,..ovaj shto "predvdja"...
?
Hebote kakvi ste..ja stvarno nisam video tu nepristojnu ponudu dok je ovaj meda nije citirao..podsvest shta li....ma shtra me danas svi neshto kao cimaju za to i ona goscia nashla s nekom novlastom da me spaja na nekoj tamo smarachkoj cheterskoj temi na LJ&S.

Ovaj meda...
Ja sam zensko...Cisto informativno...
Neka novlasta...aj izbaci te zamenice,nije bas ok...nesto si negativan

ma njoj super.ovde se isprazni i bog da te vidi
al bolje ti je(hw) da pises dnevnik
a za ovog mm,'ebe ti se,idemo dalje.Daj malko pozitivnije misljenje o sebi?

jao sot nisam dobra riba

kako je zivot prema meni nepravedan sto nisam to.

e sta da radim

mogu recimo da zavrsim posao ali me to mrzi

e a najbolje je nekom kome nisi dobra riba kad te ubedjuje da njemu jesi a ja znam da nisam

Back