Jos jedna tema o prevarama i slicnim bracnim peripetijama.

Sto je prevara strasna?
Sto ne mozete da volite slobodno, vec mora nesto u ogranicenim okolnostima?
Sto ste tako sebicni da hocete sve samo za sebe?
Zar nije hriscanski deliti?

ne znam, meni to nije strashno, samo zene se izgleda stvarno zaljube pa je to njima uzasno.
sve je okej dok mene ne uvlaci u to i da koristi kondom :)))))

nekidan je jedna pametnica napisala nesto o prevai pre 30-te i posle tridesete..al sam ja zlatna ribica pa sam zaboravila i sta tacno:)))
sex je beznacajan. i kao takav nije strasan ni malo.
ako je znacajan, e onda nije samo sex. onda je nesto drugo...
ali. ljudi koji saraju, i koji nisu spremni da nekom budu verni, zapravo drze distancu..i ne posvecuju se nikom istinski. njima veze nisu znacajne. znacajna im je igra.
pa sad ko to voli, nek izvoli.

Sto je prevara strasna?
Nije strašna ako se u startu tako dogovorimo.
Strašno je kada jedan vara, a od drugog očekuje da bude veran. To se zove sebičluk, a bogami i licemerje.

Sto je prevara strasna?
*zato sto varas iliti lazes tj ne drzis rec,
i zato sto time povredjujes osobu koju volis..

*svako voli na svoj nacin niko ne misli i ne oseca isto imas parova kojima su ok otvorene veze imas kojima nisu..
a greh nije spavati sa drugim ako to partneru tvom ne smeta greh je to ciniti ako si u vezi(a vecina je takva) gde:
1.si obecao iskrenost
2.i da neces varati...
ako pogazis to sto si rekao onda vise tesko moze da ti se veruje a bez poverenja nema veze...

meni bi smetala prevara jer ja mogu da verujem da mene neko voli ali nisam u njegovoj glavi i ne znam sta on oseca,npr da li je to stvarno samo seks sa drugom ili nesto vise..znaci da su ljudi jedno drugom u glavi oa da kazes,al nikad ne znas kad bi obicna kres kombinacija prerasla u nesto vise..
drugo i da poverujem da je samo k kombo opet me je slagao debelo,i uopste kako za bilo sta vise da mu verujem(ne samo za buducu vernost)
ima ljudi koji mogu ja ne mogu..

i dodatno zamisli ti sad dodjes u otvorenom braku u stadijum gde se nadjebavate itd znaci u problemu ste..
i sad sta mislis ako je neko u krizi a ima povremeni lagodni kres sa str dal ce vise da se trudi da odrzi ovo sto ima ili da batali sve i predje na nesto novo...

znaci po meni ljubav ne mora da traje beskonacno,mogu ja s nekim da budem 10 godina i onda da se promenimo i da jednostavno vise ne odgovaramo jedno drugom..
niko ne obecava vecnost al obecava rad i trud na vezi koliko je to moguce,i istinu u vidu raskida kad vise nije..al do tada mora postojati neka istina u vidu posvecenosti i mora postojati poverenje...po meni je poverenje osnovni deo ljubavi.

znaci da rezimiram:ako neko voli otvoren brak ili vezu super...ako voli monogamiju super..al u svemu treba biti iskren prema sebi i drugome...

ja sam ateista u najbolju ruku agnostik:bye:

- - - - - - - - - -

i da ogranicenje ide na obe strane...ako JA(velikim da mi ne zakerate kako ja nisam ceo svet)nekog volim smatram da treba da treba da mi njegova emocija bude preca od mog trenutnog zadovoljenja...a kad vise nije tako onda lepo kud koji mili moji cemu uopste veza...

Poslednja izmena:
ja sam ateista u najbolju ruku agnostik:bye:

- - - - - - - - - -

i da ogranicenje ide na obe strane...ako JA(velikim da mi ne zakerate kako ja nisam ceo svet)nekog volim smatram da treba da treba da mi njegova emocija bude preca od mog trenutnog zadovoljenja...a kad vise nije tako onda lepo kud koji mili moji cemu uopste veza...

Udaj se za mene.:zaljubljena:

hriscanski je deliti i samare
i kad dobijes jedan podmetnes i drugi obraz

Ja koliko se sećam, a mislim da se sećam dobro, hrišćanski nije deliti šamare. Samo primati ukoliko te neki nehrišćanin odluči ošamariti.
A ti si leonu nasilan.

- - - - - - - - - -

Који вам је с тим преварама?

Pa vidiš da svi volu te teme, hoću i ja da budem uspešan forumaš jednom, jbm mu majku..:lol:

- - - - - - - - - -

Izbrisan mi post gde se izričito protivim Regininom seksu sa konjima usled nedostatka čovečjeg penisa.
Zoofilija stop!

- - - - - - - - - -

varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje, varanje....

Pročitala varenje..:(

O gospode, o pastiru. Pa majku mu, 'el toliki uspeh penetrirati okolo?
Niti je to izmisljotina novog doba i ne znam zasto se ljudi koji se ebu van veze/braka samproklamuju kao moderni, niti je bog zna kako tesko leci u krevet sa nekim. Ono,svi smo ludi i puni hormona, svetimo se za nesto sto je nama uradjeno nekad, grabimo od zivota sta se ugrabiti moze, iammo razumevanja i shvatamo da seks i nije bog zna kakva velika stvar u zivotu..s'a sad, ebuckajmo se ljudi, kao da je to bitno, ne zameramo.
znaci, stvarno, ali stvarno.
sve bih ja to u radne logore da kopa po pkb plantazama, pa ako im uvece nadodje zelja, da vidim da li ce im biti do koitusa.

O gospode, o pastiru. Pa majku mu, 'el toliki uspeh penetrirati okolo?
Niti je to izmisljotina novog doba i ne znam zasto se ljudi koji se ebu van veze/braka samproklamuju kao moderni, niti je bog zna kako tesko leci u krevet sa nekim. Ono,svi smo ludi i puni hormona, svetimo se za nesto sto je nama uradjeno nekad, grabimo od zivota sta se ugrabiti moze, iammo razumevanja i shvatamo da seks i nije bog zna kakva velika stvar u zivotu..s'a sad, ebuckajmo se ljudi, kao da je to bitno, ne zameramo.
znaci, stvarno, ali stvarno.
sve bih ja to u radne logore da kopa po pkb plantazama, pa ako im uvece nadodje zelja, da vidim da li ce im biti do koitusa.

al si ti neki protivnik koitusa, grubijanu jedan! :sad2:

Back