Sergian
Poznat
- Poruka
- 9.430
Брате, читај документ Тројног Пакта према Југославији (у три тачке) и видећеш да нема спомена о коридору и пролазу немачких трупа на југ.novine kao i sad ,tako i onda su pisale ono sto cuju ,zele da masa sazna, umirivanje ili dizanje tenzija kod masa i sl..ono sto svaki mediji danas rade zarad tiraza. ne kazem da novine ne izbace istinu, ali to je retkost, kad su u pitanju takvi slomovi ili krize ekonomskog ili ratnog vihora. ne znam da li si ikad cuo za naseg politicara ZIVOTIC-PANIC-DENIC, koji je bio u vladi srbije (BG) 30-ih i sve do 42-ge..kada se povukao sa mesta funkcije, (dao ostavku)...njegova kcer ,koja ima 72god. seca se dosta toga, ali nije ona sve pojasnjavala, vec mi je dala ocev dnevnik, koji je vodio u toku svoje vladavine...zenu znam dosta dugo...ono sto sam procitao je zapanjujuce, sta je covek sve opisivao (neki listovi su vremenom pozuteli ,pa se ono sto je isto vazno ,nije dalo procitati) .inace covek je radio za srpsku stvar, bio je veliki patriota...vojni muzej sa kalisa je i danas juri ,da ga ima u vitrini ,kao vazan dokument, ali ona odbija da ga da, a kad umre nek uzmu sta hoce...tako kaze. mnogi su joj trazili sto-sta od oceve dokumentacije, ali jok...partizani su 45-te upali i odveli oca na ispitivanje u vezi mnogo toga ,a vratili ga polu-mrtvog...mnogo toga sto je u novinama, udzbenicima vise ne drzi vodu(za mene). bugari i rumuni hitleru nisu ulivali poverenje, a kako je cenio srbe, to se nije dopalo englezima i napravili su frku TO DA...hitler se izmedju ostalog vodio i bliskim istorijskim nasledjem nemanjica i fridriha barbarose...ocito se zaj..o, jer su nasi mulci prihvatili igru engleza...ostalo je za nauk!!!
То је била фактичка неутралност... (постављали смо раније на другим темама оригинални тест тог документа).