Još jedna šovinistička tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Ovako... žena realno može da spava sa koliko hoće muškaraca u svom životu... i zato su na ceni one koje to ne rade..
Muškarac ne može spavati sa mnogo žena, ako je prosečnog izgleda, materijalnog i psihičkog statusa... i zato su na ceni oni koji su bili sa mnogo žena. A želeli bi svi...
I sad koji je tu pol kurvanjski?!:lol:

Poslednja izmena:
Ovako... žena realno može da spava sa koliko hoće muškaraca u svom životu... i zato su na ceni one koje to ne rade..
Muškarac ne može spavati sa mnogo žena, ako je prosečnog izgleda, materijalnog i psihičkog statusa... i zato su na ceni oni koji su bili sa mnogo žena. A želeli bi svi...

А одакле теби то да мушкарац не може спавати са много жена? Па свака та жена треба мушкарца за је*ање...

a šta misliš o meni recimo, eto ja nisam takav, ja pravim pitanje koga ću da tucam, recimo biram da tebe neću baš zbog tog kvaliteta iliti nedostatka istog

- - - - - - - - - -

lejdi, riiid maj lips - NEEEEMAAAA
Biranje postoji kad možeš ali nećeš, ovde ne možeš pa da li hoćeš ili nećeš i nije bitno.

Mislim da si folirant i ***** sumnjivih žena po birtijama tj toaletima birtija.

Na planeti Zemlji ima priblizan broj zena i muskaraca

Broj zena prostitutki je 1000 puta veci od broja muskaraca koji se drpaju za pare

Eto ti odgovora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back