Још једна победа Партизана

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Агарта

Poznat
Poruka
8.355
Ово је политичка тема, посвећена нашим драгим жутима.

Јутрос чух чувени хит Чорбе "На Западу ништа ново". Бора је ту, у четири речи наведене у наслову теме, дао суштину резигнираности. Оно кад иде пораз за поразом... Као некадашњи Делија знам како је то, а знао бих и даље, да ми је до домаћег фудбала стало :dosadno: Или, да кажем, знам то као навијач Ливерпула... стварно смо очајни у последње време...

Дакле, драги моји жути, ето знам како вам је. Заиста су заређале лоше вести по вас, а добре за Србију, као што је некада лоша вест за Делију била добра за Гробара, и наравно обрнуто, кад тако дође...
Ајмо од последње:
- Оливер Дулић пред хапшењем
- Поново отказана геј парада (Борис Тадић подржао)
- Власт изјављује да јој се не жури у ЕУ, да је доста Србија само давала у тзв. "преговорима"
- Пала власт ДС - ЛСДВ у Новоме Саду
- Добар део статута северне покрајине проглашен неуставним
- Колко оно беше сусрета са Владимиром Владимировичем...
- Нови министар културе се нешто не свиђа Теофилу (он вас једини није напустио)
...
Наравно, да не подсећам како сте спектакуларно пукли кад сте пали с власти, а не зна се шта за вас носи новембар... Стога, разумем кад се љутите, разумем кад покушавате да будете духовити, а немате шта паметно рећи на теме овога форума. Забога, ко губи има право да се љути :kpozdrav:

Наравно, није све добро ни за нас патриоте. Рецимо да је Млађан Динкић, у најбољој традицији начела "врана врани очи не вади" спречо отпуштање страначких (углавном ДС) кадрова. Да се то догодило, како би то био црн дан за вас, а светао за Србију... Мада оно у Прокупљу кад сте чистили улице није био лош зонфа :mrgreen:

bla bla bla

Наравно, није све добро ни за нас патриоте. Рецимо да је Млађан Динкић, у најбољој традицији начела "врана врани очи не вади" спречо отпуштање страначких (углавном ДС) кадрова. Да се то догодило, како би то био црн дан за вас, а светао за Србију... Мада оно у Прокупљу кад сте чистили улице није био лош зонфа :mrgreen:

Vu%C4%8Di%C4%87-i-Dinki%C4%87.jpg
vucic-dinkic_1341408225_420x0.jpg

došlo do radikalno naprednjačkih moralnih izmena u stavu pošto tako rek'o GAZDA GVOZDEN

Ja kao bivsi partizanovac da pogledam temu , pa sve mislim koga su ti nesretnici pobijedili . Mozda fudbalere iz Ugrinovaca .
To im je sada nivo , kad ono politika . Poceo sam bivati ravnodusan kao i na moj klub zbog kojeg sam nekad kidao zivce .
Sve je to parada za sirotinju . Treba pogledati frizider , ormar i novcanik , pa ako je tu u redu , uzeti stapove i na pecanje .
A za Dulica me zabole ona stvar . Koga je hranio , taj nek ga zali !

Јутрос чух чувени хит Чорбе "На Западу ништа ново". Бора је ту, у четири речи наведене у наслову теме, дао суштину резигнираности. Оно кад иде пораз за поразом... Као некадашњи Делија знам како је то, а знао бих и даље, да ми је до домаћег фудбала стало :dosadno: Или, да кажем, знам то као навијач Ливерпула... стварно смо очајни у последње време...

Дакле, драги моји жути, ето знам како вам је. Заиста су заређале лоше вести по вас, а добре за Србију, као што је некада лоша вест за Делију била добра за Гробара, и наравно обрнуто, кад тако дође...
Ајмо од последње:
- Оливер Дулић пред хапшењем
- Поново отказана геј парада (Борис Тадић подржао)
- Власт изјављује да јој се не жури у ЕУ, да је доста Србија само давала у тзв. "преговорима"
- Пала власт ДС - ЛСДВ у Новоме Саду
- Добар део статута северне покрајине проглашен неуставним
- Колко оно беше сусрета са Владимиром Владимировичем...
- Нови министар културе се нешто не свиђа Теофилу (он вас једини није напустио)
...
Наравно, да не подсећам како сте спектакуларно пукли кад сте пали с власти, а не зна се шта за вас носи новембар... Стога, разумем кад се љутите, разумем кад покушавате да будете духовити, а немате шта паметно рећи на теме овога форума. Забога, ко губи има право да се љути :kpozdrav:

Vereovatno si mislila na onog PIJANDURU Boru koji je neki dan dobio titulu cetnickog vojvode, istu kakvu ima i Predsednik Srbije...(Boze koja inflacija cetnickih titula, mozda bih i Canak mogao da konkurise?)

Zna se vrlo dobro kako su cetnici prosli u okrsaju sa partizanima, zna se i da su danas oni DEBILNI, ali da ih NEKO GURA radi NECIJIH MRACNIH CILJEVA....

Srpskih - svakako ne...

To sto ti kazes da su zutio "spektakularno pukli" je razlika u samo JAKO MALOM BROJU GLASOVA.

Da se to dogodilo u nekoj DEMOKRATSKOJ ZEMLJI nova vlast bez stare uopste NE BI MOGLA DA VLADA jer je ima veoma TANKU VECINU....

A sto se tice susreta sa Putinkom, Rusi vole srpski nacionalizam isto kao oci beli luk...Samo to mnogi u Srbiji ne znaju....

A u Vojvodini nova vlast ISTO TAKO PROVOCIRA kao sto je nekada Milosevic provocirao u Krajini.

Nikolic nije Milosevic.

GORI je mnogo.

A rezultat njegove politike ce biti kao i Milosevicev u Krajini......

Да, да, председник нам има чин четнаје, тако је Блајби... Додајмо и да га је Наташа Кандић јурила за нека наводна убиства у Антину :super:
Чекам да видим колико ће још понижених & увређених да се јави на тему :mrgreen:

A u Vojvodini nova vlast ISTO TAKO PROVOCIRA kao sto je nekada Milosevic provocirao u Krajini.

Nikolic nije Milosevic.

GORI je mnogo.

A rezultat njegove politike ce biti kao i Milosevicev u Krajini......

Samo za ustase, Milosevic je provocirao u Krajini!!!!
Zanimaju me tvoje dodirne tacke sa ustasama, kad tako nesto tvrdis!!!

Poslednja izmena:
Да, да, председник нам има чин четнаје, тако је Блајби... Додајмо и да га је Наташа Кандић јурила за нека наводна убиства у Антину :super:
Чекам да видим колико ће још понижених & увређених да се јави на тему :mrgreen:

Mozda bi neko i ovo trebao da proveri?

To sto ti kazes da su zutio "spektakularno pukli" je razlika u samo JAKO MALOM BROJU GLASOVA.

Da se to dogodilo u nekoj DEMOKRATSKOJ ZEMLJI nova vlast bez stare uopste NE BI MOGLA DA VLADA jer je ima veoma TANKU VECINU....

Ајде, ајде Блајби... нешто не могу да изгуглујем резултате из другог круга избора 2008. Колко се сећам није била баш убедљива разлика.
А то да нова власт не може да влада без старе је неки твој доприос политичкој теорији. Пријави се за Нобелову коска, никад се не зна :lol:

Па шта је сад жути, изјадајте се слободно.
Исповедите ми се. Ево, кришом сам укључио микрофон, сада га искључујем.
Треба ли да додам да жутима сматрам све "европејце", све којима је Борис био макар фамозно "мање зло"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back