Još jedna pobeda Partizana

Oximoron:
Tolerancija?Izvinjavam se,ali "ako si clan ds-a nisi Srbin" ne dozvoljava toleranciju.
Ne zato shto sam ja demokratski opredeljen,isto tako bi bilo i da je glasilo "ako si clan srs-a nisi Srbin".Jednostavno,takvo vredjanje nije prikladno.

Ма слажем се, него реци ми као члан/присталица ДС, да ли је онај Чекуов Србин члан те странке? Ја нисам знао да јесте. Можда је Еремитина изјава реактивна у том смислу.

Иначе за њега лично тврдим да представља само своју похлепу (не чак ни себе), те да ОН у политичком смислу није Србин. Лично сам против генерализација у вези ДС, али ако је стварно члан, то повлачи политичку одговорност... Уосталом, и на основу Красића се генерализује на целу СРС, што они опет оправдавају тиме што се нису дистанцирали.

Nisam clan ds-a,iako sam pristalica.Jednostavan razlog shto nisam chlan je to shto ne zhelim da imam problema sa tim prilikom nalazhenja posla...
Eremitina izjava je u tom sluchaju trebala da glasi "nije svaki clan ds-a Srbin",a ne "ako si u ds-u nisi Srbin" ...

Пази:
DellBoy-011:
Šta ćemo sa srbinom u kosovskoj vladi?

eremita:
Колико знам ТО НИЈЕ СРБИН - то је члан ДС-а .

Лично не верујем да је тај украс "мултиетничког Косова" (заболе ме како се зове), члан ДС. Мислим чак да он има неку локалну странку.
Сад очекујем деманти од неког друга члана, а и Дел-Бој није морао да га истиче као пример.
И иначе се не слажем са ставом да члан ДС не може бити Србин. Мада неки по форумима су ме терали на баш такав закључак.

jomini:
Eremita, počinješ da ličiš na BL-a. Baš ti i nije potez, znaš?

Јомини, по свој прилици добио сам и опомену не само од тебе већ и од Ирона а поводом овог мог поста:

Колико знам ТО НИЈЕ СРБИН - то је члан ДС-а .

Ипак да разјаснимо, не тврдим ЈА да људи који су чланови ДС-а НИСУ СРБИ - већ се они сами одричу припадности својој нацији и уопште националности јер је то супротно ПЛАНУ И ПРОГРАМУ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ ЧИЈИ ЈЕ ДС ЧЛАН. Е, сада ако ја њих вређам тиме што их подсећам на шта су се обавезали приступањем у Соц.интернац. - то заиста није моја кривица. Па они сами се декларишу као НЕНАЦИОНАЛНИ или НАДНАЦИОНАЛНИ или ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ и сличне глупости. Па не могу "с' једно дупе - на две клупе"!

~Petar~:
e eremita,svakakve stvari pishesh...ili iz neznanja ili zbog karaktera

А који су ти ово спам-фазони! Дај, молим те, ДЕМАНТУЈ МЕ - ДАЈ ИСКОПИРАЈ ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМЕ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ - А НАРОЧИТО ЗАДАТКЕ ЧЛАНОВЕ ИСТЕ НА БАЛКАНУ !!!

Заиста НИСИ ФЕР ! Дај аргумент - или сјаши ! :evil:

Dostupni su podaci, inace ko se bavi sa tim pitanjem realizacije zadataka i ciljeva S Internacionale, a i u knjigama S Avramov i drugih svetskih analiticara, kao i casopisa koje zapad objavljuje iz svere ekonomije, da je SAD jedina koja je do sada preko 80% zadataka i ciljeva Internacionale /Marxove/u zadnjih 50. godina sprovela u delo.............

@eremita
pogledao sam sajt SI i apsolutno nemam veze o kakvom zamestateljstvu prichas...
to su standardni socijaldemokratski principi,novi human svet,blabla..slicne stvari...
ta socijalisticka internacionala nema veze sa kominternom,i ranijim internacionalama,kao sto i danasnja zapadna socijaldemokratija nije demokratija diktature proletarijata i komunizma...
jesi chuo za gidensa-treci put?

Back