Još jedna ispovest beograđanke...."Koliko puta je prihvatljivo?"

prvo iskreno.mrzime da trzim to sto si napisao dr
komentari su razni imas ih onih koje zastupaju svakakve stavove..
moze jedna da ima drugaricu koja vara pajoj je to nirmalno moze druga da ima drustvo koje je protiv toga pa nije...a trece i kom i nik i sve moze da se izmisli..

Gorica Nesovic novinarka na Radiju ne moze da se izmisli, pri cemu je to retka novinarka kojoj moze da se veruje u nepristrasnost.

Ebem li ga komso, sve poludelo danas, i musko i zensko.

jeli komšo jel si primjetio ođe kod nas u planinu jedan fenomen da tako kažem :
el srećeš smerne ženice koje vidiš da bi te pojele živog, ono skiđu te pogledom, al nesmedu, nemadu muda, imadu muža pa nesmedu više zbog osude sredine, manje nego zbog batina muža...

jeli komšo jel si primjetio ovđe kod nas jedan fenomen da kažem :
el srećeš ženice koje vidiš da bi te pojele živog, al nesme, nema muda, ima muža pa nesme zbog osude sredine, manje nego zbog batina muža...

Cudno me gledale dok sam imao bradu i kosijanu, da li je bio strah ili nesto drugo nemam pojma.
Mada sam sve komplimente u RL dobio od starije zenske populacije :(

šta ja tebe pitam ti si momak mlađan, tebe klinke gledaju

- - - - - - - - - -

prokletstvo palanke...pojebala bi se, al ne sme jer "će se čuje" :mrgreen:

Dodje u bg na leto kod rodjake i ispuca se za medalju.....
Ne treba joj duze od 1 dan da nadje jednog, a posle ide i drugi i treci....
Leskovac, Vranje, isto s.....

- - - - - - - - - -

Inace sad nije u modi da si treci, nego da si peti...jer onda moze slobodno da prica i uvek se nece zabrojati...ponekad se zabroji ako ti kaze da si cetvrti....

Ispovest Beograđanke: "Ostavio me je dečko, a samo sam ga jednom prevarila"

Iako je vrlo verovatno konkretan tekst izmišljen,nije toliko nemoguće naleteti na ovakvo razmišljanje.

Dakle forumašice i forumaši koliko prevara je prihvatljivo po vama na mesečnom,kvartalnom,godišnjem nivou ? :think:

Čekamo ispovest 23-ogodišnjeg Beograđanina, pa onda da izvučemo neki prosek. Ne može ovako da se vaga i pregovara, a da se ne čuje i druga strana, koja, verujem, i te kako ima šta da kaže.. :kafa:

Čekamo ispovest 23-ogodišnjeg Beograđanina, pa onda da izvučemo neki prosek. Ne može ovako da se vaga i pregovara, a da se ne čuje i druga strana, koja, verujem, i te kako ima šta da kaže.. :kafa:

Pitanje se odnosi na prevaru uopšteno,text je samo uvod, mislim da je to jasno iz dosadašnje diskusije.

Poslednja izmena:
Da, ali ona moze da bude tako tretirana i zbog njegove bivse. Mozda ne mora da bude njena greska uopste.;)
ko kaznjava zbog bivsih(onako nenormalno)taj nije za vezu ko nije za vezu s njim se raskida...

- - - - - - - - - -

Gorica Nesovic novinarka na Radiju ne moze da se izmisli, pri cemu je to retka novinarka kojoj moze da se veruje u nepristrasnost.

ko sto ti rekoh celo tvoje drustvo mog da varaju zene a celo moje drustvo moze da bude fino..imas ljudi koji varajukoji bi hteli a ne varju i koji ni ne bi hteli...niti jedna od ovih kategorija ne obuhvata ceo narod....
a ovo za poverenje u voditelje necu ni da komentarisem mada opet pocetni deo moze i da se osnosi na nju..

- - - - - - - - - -

Cudno me gledale dok sam imao bradu i kosijanu, da li je bio strah ili nesto drugo nemam pojma.
Mada sam sve komplimente u RL dobio od starije zenske populacije :(
axaxxaxa tacno mogu da te zamisim kao okorelog rokera ili metalca u maloj sredini mislim da bi te se svi plasili:lol:

šta ja tebe pitam ti si momak mlađan, tebe klinke gledaju

- - - - - - - - - -

prokletstvo palanke...pojebala bi se, al ne sme jer "će se čuje" :mrgreen:

ja mislim da su njega i neke kugarke snimile nije on tako fin ko sto se pravi...XD

0, nema tolerancije.
Desi se, ajde molim te, da se njemu desi bas me zanima da li bi bila tako objektivna i ok, ako bi, onda je sve fer tu.
Nego ovaj je neka dobricina koja ne bi nikad to, pa ona koristi malo.

Slusao sam devojku koja se zgrazava toga da je muskarac prevari, ali joj je itekako normalno da se nocu "iskrada do frizidera" ponekad :per: kako sama kaze.:per:

- - - - - - - - - -

ko kaznjava zbog bivsih(onako nenormalno)taj nije za vezu ko nije za vezu s njim se raskida...
Stereotipi. Za njega su sve iste i sve su qurve. Sto je najgore od svega taj tip je izgleda nju dobro procenio.:lol:

Back