Još jedan zanimljiv tviter dan ...

Lagerta

Elita
Supermoderator
Poruka
17.627
Postaje praksa da se svaki potez aktuelnog AV komentariše na tviteru i to nije čudno. Čudno je što uz njega, popljuju i ljude koji se iz, nekog razloga nađu pored njega. Najnoviji napad ili satanizacija porodilje Marice Mihajlović koja je gostovala kod predsednika. Ne ulazim u to koji su njegovi razlozi da je pozoove, ali pretpostavljam da je jedan od uzroka veliki metež koji je svojim hrabrim činom izazvala , padaju mi na pamet politički poeni i marketnig, ali kao što napisah, ne ulazim u to. Ono što me je šokiralo su tvitovi koji su se odnosili na ovu mladu ženu : "I sledeći porođaj joj želim kao prethodni. Da sam u prilici i ja bih joj skočio na stomak", napisao je jedan - ćirilicom, da se zna da je Srbin - revoltiran što se Marica slikala s Vučićem, kojeg tviteraš ne voli.
''neobrazovana i manje intelektualne moći''
da je ovo kao kad bi "Jevrejka došla kod Himlera i požalila se da ju je porodio nacista", da je ceo slučaj možda režiran, "državni projekt"... A da sve njih koji ženu osuđuju povezuje jedna - politička - nit, nedvosmisleno je potvrdio onaj što je napisao: "Kad će da primi nas koji protestujemo zbog krađe izbora?"
Pre nego što me popljujete da sam bot i sendvičara, da naglasim, ne zanima me šta radi AV i zašto je pozvao, gnusno mi je što se obruše na nesrećne ljude, kao da im nije dosta njihove nesreće još se nađu kritičari, nebitno sa koje strane da ovako nešto napišu.Humanost, plemenitost, ljudskost, gde to nestade Srbi dragi???
 
Napisala sam neki od tvitova, tako da se ne može reći da sam generalizovala ali obzirom da je ovo već ko zna koji slučaj, i da se i dalje nekažnjeno najgore vređaju ljudi po društvenim mrežama , lako je uočiti da to postaje brojnija grupa u Srbiji....
 

Back
Top