Jos jedan vikend

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja bash nekako ne volim utorak... bash mi je nekako gadan...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
shto bi rek'o balash:
josh jedan utorak, ne to ne mogu da podnesem...
taj dan je baksuzan, zar nije dosta shto je jesen...
utorke mrzim i tachka...

fino odspavala, popila kafu, otisla do prodavnice, dorackovala, i sada idemo na sjever...icemo na plazu...kako divno vjetar tamo divlja...sutra nazad, pripreme za posao....
Vikendom ne idem na fitnes, vikendom jedem kao normalni ljudi, vikendom ne radim....volem vikend bre!

Zato što je nedeljom sve mirno, usnulo, opušteno. Sam vazduh mi je potpuno drugačiji, nego kod ostalih dana. Bez obzira, da li radim ili ne, svaki slobodan trenutak tog dana (nedelje) posvećujemo samom sebi. Uživam u svemu, što radim u toku tog dana, pa čak i ako ga provedem potpuno sam, zatvoren i izlolovan od dugih ljudi. Čitam, planiram, razmišljam...
Jednostavno, volim taj dan. :)

Ma....samo zato što se nečiji životi praktično završavaju onog trenutka kada se zaposle, venčaju i rode decu, ne znači da je sve tako tragično. Mislim, meni nije. He, baš grozna, ali ja sam mlada... šta da vam radim.

Postoji recept protiv dosadnog vikenda...ali...valjda, svako ima svoj.

Za vikend smo organizovali mi sexy forumasi & forumasice bomba okupljanje :))))

dscn0312xi9.jpg

mammy:
Da li vas muci isto?
Sta vam znaci vikend?
Koliko ste zadovoljnji onim sto (ne)uradite vikendom?
Kraj endless radne nedelje je počeo u petak u 19h.
Došla kući mrtva iscrpljena.
Povraćala celu subotu u groznici.
U nedelju bila u kupovini, videla se sa ortacima pred put, otišla na rođendan.

Vikend mi znači mnogo, naročito zato što ga uglavnom nemam.:roll: I ne smaram se da uradim sve vikendom, nego ako ikako mogu da se o d m o r i m... Ev neke nabavke i to je to.

Da peglam i usisavam mogu svaki dan. :-?

ko ne ceka vikend? ;-)
bar sa nekim opusteno da se vidis....
u subotu sam ja docekivala goste...i ne bas malo njih....
ali bitno je da su se super proveli i da im je bilo lepo......
a meni....pa......odmaracu ja ...ima vremena...khmmmmmm

Back