Још један очајни радник "Гоше" покушао самоубиство

koja resenja? minimalac mora ostati na evro po satu jer ce se u suprotnom povuci strani investitori

Смрдљива СНС власт је морала да се огласи и да се умеша... важно да су награбили новац за педере и лезбосе и уплаћују им милионе ... па само данашње журка АВ у Палати правде ко зна колико кошта.... довољно је рећи да су купили 6 тона меса..... ужас.... а радници се убијају..... какве монструме имамо на власти.......

Poslednja izmena:
Kakve veze ima Šef sa njegovom platom? Šta je čekao 16 meseci? Verovatno radio u sivoj ekonomiji pa mu odgovaralo da ima opravdanje
ukoliko ga uhvate da pare trpa u đžep a državi nikakav porez.Drugačije nije izvodljivo da se preživi.

Jel si Ti pismen mozda?znas d acitas...?korisna je to rabota pise VISE PUTA TRAZIO NEPLACENO DA RADI PRIVATNO-a BIO JE ZADUZEN DO GUSE-zato se i jeste probao ubiti...A samoubisstvo lekovima moze da ne uspe-jednostavno, popio je tabletu-dve manje nego sto je trebalo...

Ja sam jednom napustio posao u Cikagu samo zbog puke greske racunovodstva. Plata nije legla u cetvrtak posle ponoci nego u subotu ujutru. Niti sam dolazio, niti sam se javljao na telefon. Nasao drugi pos'o za manje od tri sedmice.
Био си радник у фабрици, радио посао за који газда у сваком тренутку може да нађе замену, а незапосленост је у том тренутку уместо мање од 5% била 20% као у Србији?
Ако ниси онда ништа.

Nije problem u zakonu o privatizciji taman posla da je sve ostalo drustveno, nego u losem zakonu o privatizaciji a narocito njegovom sprovodjenu i nadzoru.

Хоћеш да кажеш да није била "права приватизација".
Да је спроведена "права приватизација", све би било супер.

Хоћеш да кажеш да није била "права приватизација".
Да је спроведена "права приватизација", све би било супер.

pa trebalo je radnici da postanu vlasici akcija preduzeca al ispostavilo se da je to bila obmana da bi se lakse implementirao takav zakon

Jel si Ti pismen mozda?znas d acitas...?korisna je to rabota pise VISE PUTA TRAZIO NEPLACENO DA RADI PRIVATNO-a BIO JE ZADUZEN DO GUSE-zato se i jeste probao ubiti...A samoubisstvo lekovima moze da ne uspe-jednostavno, popio je tabletu-dve manje nego sto je trebalo...

U tome je problem što šitam i ono što ljudi izbegavaju da kažu kako stvari stoje.Samoubistvo je njegova privatna stvar,pitanje je:
kako je čovek preživeo da ne prima platu 16 meseci???Šta je čekao toliko dugo a da nije potražio drugi poso?? Možda je radio
u sivoj zoni? Treba predhodno preispitati stvari pa onda dati neko mišljenje.

U tome je problem što šitam i ono što ljudi izbegavaju da kažu kako stvari stoje.Samoubistvo je njegova privatna stvar,pitanje je:
kako je čovek preživeo da ne prima platu 16 meseci???Šta je čekao toliko dugo a da nije potražio drugi poso?? Možda je radio
u sivoj zoni? Treba predhodno preispitati stvari pa onda dati neko mišljenje.
Koji si ti debil! Samoubistvo je njegova privatna stvar-ali to od cega zivi-nije?LOL!! P.C.Covek je napisao da je u DUGOVIMA! Sem toga, ta prica"da sredi nekoga"-nije to svako u stanju...Verovatno, bas ovakvi koji ce se pre sami ubiti neko nekog...jbg nisu svi isti...

Koji si ti debil! Samoubistvo je njegova privatna stvar-ali to od cega zivi-nije?LOL!! P.C.Covek je napisao da je u DUGOVIMA! Sem toga, ta prica"da sredi nekoga"-nije to svako u stanju...Verovatno, bas ovakvi koji ce se pre sami ubiti neko nekog...jbg nisu svi isti...

Nećete da kažete da mu DUGOVE neko lopatom kroz prozor ubacio.Nije mi jasno šta nije njegova privatna stvar?

Back