Jos jedan nacin borbe protiv Evrope

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443

Policija je saopštila da je M.S. nožem izbušio loptu oko ponoći i da su protiv njega podnete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, Zakona o oružju i municiji i Zakona o ličnoj karti, kao i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo oštećenje tuđe stvari.

Mislim da je nepravdno uhapsen, jer je samo iskazivao svoje misljenje prema totalitarno-fasistickoj evropskoj lopti, koja je simbol svog zla koga nam je ista donela:think:

Mislim da je nepravdno uhapsen, jer je samo iskazivao svoje misljenje prema totalitarno-fasistickoj evropskoj lopti, koja je simbol svog zla koga nam je ista donela:think:
:hahaha::hahaha::hahaha:Daj covece jesi li pukao?Ko zna sta je tom liku bilo u glavi kada je busio loptu.Upoznao sam toliko likova koji vole da uniste nesto,onako,jer im je tako zanimljivije.Da li su i oni sto polupaju rasvetu u parkovima,ili iscupaju klupe antievropski nastrojeni?

:hahaha::hahaha::hahaha:Daj covece jesi li pukao?Ko zna sta je tom liku bilo u glavi kada je busio loptu.Upoznao sam toliko likova koji vole da uniste nesto,onako,jer im je tako zanimljivije.Da li su i oni sto polupaju rasvetu u parkovima,ili iscupaju klupe antievropski nastrojeni?

Pa mislim, ocigledno je koji su mu bili motivi. I iz aviona se vidi da su mu motivi skroz ispravni:rtfm:

To je centar centra Nisa, i mogao je da huliganise jedno 150 drugih stvari, a on je bas izabrao loptu koja je simbol Evropskog prvenstva, znaci simbola da je Evropa jedinstveni pojam koji treba da nas ujedinjuje!

Reci NE Evropi, reci NE evropskim sportskim prvenstvima!!:rtfm:

Reci DA, evroazijskim prvenstvima!!:rtfm:

Nikakve to veze nema sa animozitetom prema
EU.
Tu su u osnovi isti razlozi kao i prilikom cepanja tapaciranih sedišta
u vozilima gradskog prevoza.
Vandalizam.....
Huliganizam.....
Kretenizam.
Čista obest i ispoljavanje uvrnute destrukcije.
Prema svemu.
Samo da se bude različit.
I neka se priča.

A,kad se uhvate na delu plaču k'o pičkice !
Ali,treba po labrnji,treba...
Nekoliko puta i rešena stvar.

lopta%204.nnjpg

Ovaj se stvarno potrudio :
"Lopta koja je trebalo da krasi Niš do kraja januara, kada se završava Evropsko prvenstvo u rukometu trenutno je kod vulkanizera koji pokušava da je popravi.

"Preko 50 rupa smo zakrpili, ne znamo koliko ih još ima, ali ih je previše, sigurno do 100. Do sada nismo imali prilike da nešto ovako radimo. Van svake pameti je da se ovako nešto uradi", kaže Srbislav Živković, vulkanizer.

Građani Niša osuđuju ovaj vandalski čin i kažu da je to, nažalost, varvarizam koji u svet šalje jednu ružnu sliku o Nišu.

Ovo nije prvi put da je promotivna rukometna lopta na meti vandala. Pre nepun mesec nepoznati počinilac progoreo je cigaretom."
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/988508/Rukometna+lopta+na+meti+vandala.html

Back