jos jedan dokaz da je B92 izdajnicka???

@drlazic

ma mi treba da priznamo te zlocine zbog sebe a ne zbog njih...
ne vidim ni kako nam je dobro ako se pravimo ludi....
sto bih te uzela na zub? :dontunderstand:
iznosis svoje msiljenje i nemam nista protiv..niti mislim da je nenormalno samo i ja kazem svoje vidjenje stvari...
i ne znaci da me bas briga za zlocine nad Srbima, ovde sve mora da bude ili-ili..e pa nije bar meni...

Ma priznali smo vec , Sve smo priznali . I skidanje iz onog voza onih muslimana iz Severina . I odmazduj nad njima za ubistva koja su Severinci pocinili kao Alijini dobrovoljci nad Srbima . I priznali i procesuirali . I hladnjace , i grobnice , i sve zlocine smo priznali . I koje su Srbi napravili i koje nisu .
Sve smo priznali , posuli se po glavi pepelom , a vinovnike koji su dostupni strpali u zatvore . I poslli sve u Hag , Cak i Lazarevica i celo drzavo rukovodstvo . Sve smo uradili , i zbog nas , i zbog drugih . I pod pritiskom a i dobrovoljno . I jos se nas Perdcednik javno izvinjavao na raznim mestima i televizijama .
A da ne pricam , koliko se na nasim medijima lamentira nad postradalima od srpske ruke .

I sad .? ajd da vidimo , gde smo i da li je neki Srbin negde ubijen i kad ce o tome da bude na RTSu i na B92 . dal ce ikad biti , tako eksplicitno . Nece . Nece biti prizora ubijanja Srba . A pogotovo ne na B92 . Jer to bi moglo da razljuti komsije i da rastuzi Srbe .

O drugim stvarima se ovde radi , draga .
Ovde se radi zapravo o projektu denacifikacije , kojioi je zapocet jos 45 godine i u kome ucestvuju svi nasi Mediji .

Nego da te pitam . reci mi . Da li mislis da je u redu , kad voditeljka B92 , Tacija oslovljava u emisiji sa Gospodine Premijeru ?

Nego, ne valja to ovim nasim vlastima . Frustriranje ovog naroda bi moglo biti bolno za sve . Tako strasno bolno , da bi se mogli cesati i oni i ove nase komsije koje sad likuju, a i nase vlasti . Frustracija , pogotovo kad za to nema razloga i kad moze da jene bude , je rdjav vodic .

Back