Joomla! Da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme pilon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ukratko ne! Vizuelno moze da izgleda extra ali hakeri upravo jedva cekaju takav sajt pa da "zaprze corbu" i ostadoste bez sajta....
Najbolje je raditi sajt u *.php formatu

e vidis, taj CMS je divan...postoje paketi, kao sto ja koristim jedan ime mu je PREMIUM paket, koji ti sve omogucava da sve izmene uradis sam, za malo para!
Sajt su mi uradili u php formatu i uz alate premium paketa mogu bukvalno sve sama!

Poslednja izmena od moderatora:
Ukratko ne! Vizuelno moze da izgleda extra ali hakeri upravo jedva cekaju takav sajt pa da "zaprze corbu" i ostadoste bez sajta....

e vidis, taj CMS je divan...postoje paketi, kao sto ja koristim jedan ime mu je PREMIUM paket, koji ti sve omogucava da sve izmene uradis sam, za malo para!
Sajt su mi uradili u php formatu i uz alate premium paketa mogu bukvalno sve sama!

kako te nije sramota da toliko lupetas?
vidi se da nemas ni najmanju predstavu o cemu pises

Koliko vidim, tebe je neki web dizajner odrao a pre toga ubedio u neke sulude stvari samo da bi ti uzeo pare. Svaki CMS ima neku manu (bug) pa zato i izlaze nove verzije. Joomla je dobar CMS i uz malo podesavanje u kombinaciji sa dobrim šiframa teško ju je hakovati. Inače i bez tog premium paketa sve možeš da menjaš na Joomli a to što ti imaš je verovatno pojednostavljena verzija koja je za totalne početnike (čitaj duduke) koji ne znaju ništa osim da ubace par tekstova u predviđeno polje.

Koliko sam primetio Joomla obicno pljuju oni koji ne umeju da razlikuju modul od menija itd. Naravno da ima svoje mane ali smem da potpisem da ce 99% sajtova izgledati bolje i delovati profesionalnije nego da se radi sve ispocetka,pa makar sajt pravili i dreamweaver(ne govorim naravno o profesionalcima,vec o malo naprednijim korisnicima neta koji zele da naprave sajt). Drugo,Joomla je izuzetno laka za dodavanje novih sadrzaja,eventualno je WP laksi po tom pitanju. Ne znam zbog cega bi vas nego odrao da vam update-uje sajt,odnosno taj ce vas odrati kako god da ste ga pravili,ako ste vi spremni da budete odrani.
Uz malo truda sa Joomla-om moze da se napravi skroz pristojan sajt.

Poštovana,
Nemojte se razmetati neznanjem. naučite nešto o Joomli, Wordpressu... pa onda pišite o "PHP formatu"

Back